Tijdens de zwangerschap thuis wat extra verdienen

zondag 16 oktober 2011 | 3 reacties | in: Gratis, Handig, Voordeel

Zwangerschap thuis wat extra verdienen

Een mijlpaal in je leven. Zwanger zijn. Er is een kleine op komst. Alle extra centjes zijn mooi meegenomen. Ook de zwangere mama kan op haar manier een steentje bijdragen aan de toekomstige kosten. Een babykamer met kinderbehang beplakken kost tegenwoordig een hoop geld. Om alle moois te kunnen bekostigen moeten mama en papa ook tijdens de zwangerschap extra bijverdienen.

Zwangerschap

Zwangerschapsverlof

Uiteraard heeft ieder aanstaande werkende moeder recht op een zwangerschapsverlof. De een heeft echt haar rust nodig en zal deze weken voor de zwangerschap gebruiken om inkopen te doen. Een ander is erg fit en wil het liefst nog even doorwerken. Als zwangere vrouw kan je ervoor kiezen om tot de laatste week te werken, indien er geen medische complicaties zijn.

De verlofdagen komen dan niet te vervallen, maar vullen het ouderschapsverlof aan. Zo kan de mama nog extra bij blijven verdienen, indien zij geen vaste contract heeft. Bij uitzendwerk kan het weleens voorkomen, dat je onvoldoende dagen hebt gewerkt om betaald verlof te kunnen nemen.

Thuiswerk

Ook thuis kan er gewerkt worden tijdens de zwangerschap. Heb je talenten, zoals schrijven, vertalen of iets anders met de computer, dan is er genoeg werk op het internet. Zonder heel veel moeite kan de zwangere mama nog wat extra bijverdienen. Er zijn genoeg forums, waar werk wordt aangeboden.

Veel blog en internet bedrijven hebben informatie nodig over de zwangerschap en de bevalling. Ieder moeder ervaart het anders en beschrijft het ook anders. Een betrouwbaardere bron is er niet. Het is mogelijk om geld te verdienen vanuit thuis. Ook als je zwanger bent. Het is niet zwaar en je kunt het zelf plannen. Ideaal dus!

Direct gratis aanmelden en verdienen:

EuroClix (Clix sparen met vele enquêtes & acties)

Goudmails (Uitbetaling bij €12,50)

NuCash (verloot elke 6 maanden een Dell laptop)

GekkenGoud

BetaaldeMails (Vele goed betaalde emails)

CrazyMails (Supertip)

Geldrace (Kans om geldracer te worden)

OnlineCashen

Surfrace (Uitbetaling al bij €5,00)

Cashi (Topper!)

MoneyMiljonair

Goudscout

Kosten baby uitzet

Een baby kost veel. Niet alleen de luiers, die je nodig hebt, maar alles. Je wilt het beste voor je kind. Een mooi kamertje, mooie kleren, genoeg luiers en de beste voeding. De toekomstige kosten na de geboorte zijn zelfs veel hoger. Je kindje groeit na de eerste maand erg snel. Kleren worden snel klein en de baby heeft speeltjes nodig voor een goede ontwikkeling. Alles kost geld. Extra geld verdienen tijdens de zwangerschap zal zeker goed doen.

Wat kan je thuis doen om extra geld te verdienen?

– teksten schrijven of vertalen; je krijgt al gauw 2 cent per woord
– breiwerk, handarbeid of naaien; je kunt prijzen per uur of per project afspreken
– e-mail klikken; in 4 maanden tijd kan je minimaal 325 euro al klikkend op advertenties bijverdienen
– wassen en strijken; je kunt voor 1 wasmand al minimaal 15 euro vragen

Bezig zijn werkt

In de laatste maanden van de zwangerschap wordt het steeds moeilijker om mobiel te blijven. De laatste weken gaan vooral thuis voorbij. Langzamerhand beginnen de voorweeën hun werk te doen. Weeën opvangen gaat het best als je bezig bent. Zolang je hoofd er niet bij is, zal je merken, dat de pijnen niet zo erg zijn. Werken tijdens de zwangerschap en vooral op het eind is zeker de moeite waard. Je verdient wat extra en vergeet even de ellende van de voorweeën.


3 reacties op “Tijdens de zwangerschap thuis wat extra verdienen”


 1. Sammy van den Berg zei op 19 november 2014 om 09:45:

  Ik ben momenteel 31 weken zwanger en zit thuis zonder werk.
  Graag zou ik de laatste 9 maanden van mijn zwangerschap nog wat willen werken.
  Geen een werkgever geeft mij de kans hiervoor… vandaar mijn reactie!
  Gr. Sammy vd Berg


 2. Sanne de wit zei op 31 oktober 2016 om 21:47:

  31 weken zwanger zijn en nog 9 maanden te gaan. Flinke olifanten dracht dan!


 3. Jedidja zei op 7 oktober 2019 om 15:36:

  Goede middag
  Ik wil heel graag thuis werk doen
  Graag hoor ik hier meer over
  Mvg
  Jedidja van DierenReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace