Wereldwijde economische ineenstorting simpel uitgelegd

maandag 9 april 2012 | geen reacties | in: Financieel, Handig

Wereldwijde economische ineenstorting simpel uitgelegd

Rekeningen en de overheidsschulden lopen te hoog op; zo’n grote schuldenlast kan nooit meer worden terugbetaald

De rekeningen van de Amerikaanse overheid van bijna $4 triljoen per jaar ten opzichte van haar inkomen van iets meer dan $2 triljoen, zal betekenen dat de overheid doet wat de meeste Amerikanen doen – ze lenen geld – en het is dit simpele feit dat ten grondslag ligt ter redenering dat er geen pijnloze uitweg is uit de berg van schulden die we hebben vergaard in de afgelopen decennia.

Hoewel geen van deze feiten nieuw zijn, laat de eenvoudige aard van de boodschap van deze video zien dat het moeilijk te stellen is, van iets anders dan een ivoren toren, dat deze vermeende en zichzelf in stand houdende zelfprintende overheid of het geld lenen feest niet voor altijd door kan gaan.

De aflossing van uw hypotheek met uw kredietkaart blijft de meest duidelijke analogie van wat er gebeurt en terwijl de gemuteerde onderlinge vernietigingszaak opnieuw en opnieuw wordt doorgezet voor de doodnormale reden waarom de analoge creditcard bedrijven nooit zullen stoppen op de grens, lijkt het steeds duidelijker dat het fiat geld fiasco is overgestapt om regimes in chaos te stoppen in plaats van de schijnbare nominale kalmte van de grote gematigdheid.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace