Vaak gestelde vragen

Is het echt allemaal gratis?

Ja, het aanmelden en gebruiken van de spaarprogramma’s is volledig gratis. Ze vragen absoluut geen geld voor het inschrijven. Sterker nog, je krijgt er geld voor! Kijk bij het spaarprogrammaoverzicht voor de aanmeldbonussen.

Hoe wordt ik uitbetaald?

U krijgt het geld op uw rekening gestort als u een uitbetaling heeft aangevraagd. Een uitbetaling aanvragen is meestal pas mogelijk als u rond de tien euro bij elkaar heeft gespaard.

Hoe moet ik mij aanmelden?

Het aanmelden verschilt per spaarprogramma. Bij de meeste is het genoeg om alleen je naam- en adresgegevens in te voeren. Voor het GoudMails spaarprogramma hebben wij een instructievideo gemaakt over het aanmelden.

Is het betrouwbaar?

Jazeker. De betrouwbaarheid spaarprogramma’s is volledig gegarandeerd: het is 100% veilig en betrouwbaar. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de betalingsbewijzen. Wij hebben al meerdere malen een betaling ontvangen.

Wat doen ze met mijn gegevens?

Door het invullen van je persoonlijke- en adresgegevens kunnen de spaarprogramma’s de advertenties op jou afstemmen. Denk hierbij aan advertenties gericht op bepaalde leeftijden of regio’s. Je zal nooit door de spaarprogramma’s worden opgebeld en je zal ook nooit post van hun ontvangen. Ook worden je gegevens niet doorverkocht aan telefooncentrales of spammers.

Wat zijn referrals?

Referrals zijn het aanbrengen van andere leden zoals familie en vrienden. Voor het aanbrengen van deze leden ontvang je een vergoeding, meestal tussen de 1 à 2 euro. Van de spaarprogramma’s krijg je een persoonlijke referrallink, zodra mensen op deze link klikken en zich aanmelden, krijg jij de vergoeding bijgeschreven.

Kan ik mij onbeperkt aanmelden?

Nee, het is niet mogelijk om jezelf meerdere keren bij hetzelfde spaarprogramma aan te melden. Je mag jezelf per spaarprogramma maar één keer aanmelden. Je mag ook vaak per computer (ip-adres) maar één iemand aanmelden.

Krijg ik ook post of telefoon van de spaarprogramma’s?

Nee, je krijgt absoluut geen post of telefoon van de Get Paid To spaarpgrogramma’s. De persoonlijke gegevens die je dient in te vullen zijn alleen voor het afstemmen van de advertenties op de doelgroep.

Hoe zit het met afmelden?

Je kan je altijd zonder opgaaf van reden kosteloos afmelden bij de spaarprogramma’s. Bij je eigen accountpagina zit vaak een optie om je af te melden en je account te verwijderen. Stoppen is ten allen tijden mogelijk.

Wat wordt er bedoeld met Get Paid To / GPT ?

De online spaarprogramma’s worden ook wel eens Get Paid To of GPT programma’s genoemd. Ook worden ze wel eens Get Paids genoemd.

Wat wordt er bedoeld met Paid To Click / PTC ?

Paid To Click staat voor betaald om te klikken, met andere woorden; je wordt betaald om op een link te klikken zodat je een website bezoekt of een advertentie bekijkt.

Wat wordt er bedoeld met Paid To Read / PTR ?

Paid To Read staat voor betaald om te lezen, met andere woorden; je wordt betaald om iets te lezen (een advertentie of website).

Wat wordt er bedoeld met Paid To Surf / PTS ?

Paid To Surf staat voor betaald om te surfen, met andere woorden; je wordt betaald om op het internet te surfen naar websites van adverteerders.

Wat wordt er bedoeld met Referrals / refs ?

Referrals is een Engelse term voor het aanbrengen van leden. Hier krijg je bij de spaarprogramma’s een vergoeding voor.

Wat wordt er bedoeld met Downline ?

Alle referrals (andere mensen lid maken) die jij aanbrengt. Soms werkt dit enkele niveau’s door. Dat wil zeggen dat jij ook een vergoeding ontvangt voor nieuwe leden dat een door jouw aangebracht lid aanbrengt.

Wat wordt er bedoeld met Lead ?

Aanmelden voor een nieuwsbrief of onderzoek.

Wat wordt er bedoeld met Sales ?

Het kopen van een product op de website van een adverteerder.


Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace