VPRO Tegenlicht met een documentaire over Goldman Sachs

maandag 13 februari 2012 | geen reacties | in: Handig, Nieuws

VPRO Tegenlicht met een documentaire over Goldman Sachs
(op weg naar een vernietigd Griekenland)

VPRO Tegenlicht

Kijktip maandag 13 februari, 20.55 uur op Nederland 2. Terwijl onze zorgen over de schuldencrisis groter en groter worden en consumenten, zowel in Griekenland als in Nederland hun rekeningen niet meer betalen. Blijkt dat veel mensen de vaste maandelijkse rekeningen laten liggen voor volgende maand, berichten over de eurocrisis worden ook nog eens schimmiger en wisselvalliger. Maar voor veel banken schijnen er ook nog positieve berichten te bestaan, zo zal Goldman Sachs volgend jaar blijven groeien in uitgerekend Europa.

Hoe zijn deze gigantische problemen ontstaan? En kunnen we ze oplossen door nog meer schulden aan te gaan? Of moeten we nog meer geld creëren uit de blauwe hemel? Antwoorden op zulke vragen komen tot het licht in het tegenlicht programma van de VPRO over Goldman Sachs. 13 februari zal Griekenland overigens ook uitsluitsel verwachten over de staatsschuldendeal, bekijk alvast een gedeelte van de uitzending met onderstaande promo.

Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace