Verschillende soorten thuiswerk werkzaamheden

dinsdag 13 september 2011 | 1 reactie | in: Financieel, Thuiswerk

Thuiswerk vinden

Idealer kan het niet. Werken vanuit thuis en dan op momenten, dat het jou uitkomt. De oplossing voor ieder mama of voor ieder parttimer, wie een extra centje wil bijverdienen. Verschillende thuiswerkcentrales, bieden divers werk op het internet of via een thuiswerkgids aan. Maar er zijn ook zoveel, die erop reageren. De keuze valt bijna altijd op een ander.

Thuiswerkcentrale

Een organisatie, dat thuiswerk verdeelt over verschillende werkzoekende heet een thuiswerkcentrale. Meestal hebben zij een pakhuis, waaruit opdrachten worden verdeeld. De thuiswerker, ontvangt de half fabricaten en materialen thuis en de afgewerkte producten worden meestal weer opgehaald. In enkele gevallen wordt vereist, dat de thuiswerker dit zelf doet. Een thuiswerkcentrale, vraagt de werkzoekenden een bijdrage per kwartaal voor diverse publicaties van vacatures. Houdt er rekening mee, dat er niet altijd werk klaar staat en soms de kwartaalbijdrage een verloren kostenpost is.

Soorten thuiswerk

Plakken, plooien, stickeren en labelen zijn de bekendste werkzaamheden, die vanuit thuis worden verricht. De opdrachtgever, laat kleine werkzaamheden tijdelijk verrichten door een thuiswerker, omdat het efficiënt en kostenbesparend is. De thuiswerker, doet het immers op eigen gelegenheid en meestal werkt deze door in de avonduren.

Bloemstukken worden bijeen gebracht, actieverpakkingen worden in elkaar gezet, enveloppen worden gevuld met brieven en geadresseerd. Allemaal extra werkzaamheden voor initiële doelen. De vaste medewerkers van de opdrachtgever worden hiermee niet gemoeid. De thuiswerker is voor dit soort klusjes, de ideale man.

Opbrengsten

De thuiswerker, krijgt van te voren te horen of hij per stuk afgeleverd product op per opdracht betaald wordt. Het zijn geen grote bedragen per stuk, maar het werktempo van de thuiswerker bepaald zijn inkomen. Hoe sneller en hoe meer je binnen een bepaald termijn levert, hoe meer je zult verdienen.

Houd er rekening mee, dat je per kwartaal of soms per opdracht kosten maakt voor een inschrijving en aanmelding voor een opdracht. Het moet rendabel blijven. Niet elk betaling leidt daadwerkelijk tot werk. Soms moet je een paar kwartalen wachten voor een goed opdracht.

Tips

Wil je vanuit thuis werken, heb dan geduld. Schrijf je voor alles in wat je kunt. Check regelmatig de nieuwe vacatures. Reageer op tijd. Er zijn veel wachtende. Verwacht niet een groot vetpot. Inkomsten kunnen per opdracht sterk verschillen. Neem niet te veel hooi op je vork. Werk op je eigen tempo en probeer voor je zelf een target te bepalen. Werk naar deze target toe. Werken vanuit thuis, lijkt eenvoudig, maar vergt veel discipline. Plan voor je zelf je werktijden. Laat het werk niet liggen tot het eind. Is er een deadline, verdeel het werk over de periode, dat je hebt. Ook binnen het thuiswerk sector is ervaring een pluspunt. Goed afgewerkte opdrachten, kunnen leiden tot meer.

Soorten thuiswerk


1 reactie op “Verschillende soorten thuiswerk werkzaamheden”


  1. Thuiswerk ervaringen + vacatures » snel geld verdienen zonder inschrijven zei op 15 juni 2018 om 17:20:

    […] Wat denk je dan van rijden met reclame op je auto? Dit is waarschijnlijk de meest luie vorm van thuiswerk waar je zelf geen energie of tijd in hoeft te stoppen. Je auto wordt beplakt met een of meerdere […]Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace