Vandaag geld nodig of lenen via Betaaldag.nl

dinsdag 13 december 2011 | geen reacties | in: Financieel, Handig

Vandaag geld nodig of lenen, maak gebruik van Betaaldag.nl

Vandaag geld lenen lijkt voor veel mensen op het eerste zicht onmogelijk. Toegegeven, geld binnen de 24 uur ter beschikking hebben is niet altijd even eenvoudig, maar toch bestaan er goede mogelijkheden voor. De belangrijkste vraag die u zich eerst moet stellen is hoeveel u vandaag wenst te lenen. Gaat het bijvoorbeeld over een uitermate klein bedrag of spreken we al snel over een paar duizenden euro’s? We kunnen u nu reeds vertellen dat het bedrag dat u wenst te lenen vooral bepalend zal zijn voor de tijd die er overgaat om de lening in kwestie af te kunnen sluiten. In dat opzicht geldt dan ook hoe kleiner het bedrag, des te sneller de lening toegekend kan worden.

De eenvoudigste mogelijkheid om vandaag geld te lenen is natuurlijk door gebruik te maken van een zogenaamde mini of micro lening. Een mini lening is een inmiddels bekende kredietvorm die mensen de mogelijkheid biedt om een klein geldbedrag te lenen. Stel u hier niet al teveel van voor, in de meeste gevallen betreft het slechts een bedrag van maximum 50 à 300 euro (zo ook via Betaaldag.nl met een gesystematiseerd systeem dat betalingen verricht), afhankelijk van de kredietverstrekker waarbij u te raden gaat. Het mooie aan deze kredietvorm is dat hij eigenlijk zonder al teveel onderzoek kan worden toegekend. Het enige wat de kredietverstrekker eigenlijk dient te weten is hoeveel u wenst te lenen en op welke rekening het geld gestort moet worden. Belangrijker is echter dat u goed op de hoogte bent van de kosten en vooral de looptijd van een dergelijke lening. Wat de looptijd betreft bent u in meer dan 90 procent van de gevallen gebonden aan 30 dagen na ontvangst van het geld. Op zich is dit nog best te doen, maar wat wanneer er hoge kosten op de lening in rekening worden gebracht?

Snel extra geld nodig

Kredietverstrekkers zijn er zich van bewust dat een mini lening enkel en alleen wordt aangevraagd door mensen die (tijdelijk) even in financiële moeilijkheden verkeren. Op zich is dat nog niet zo’n probleem aangezien het om een klein bedrag gaat, maar toch wil de kredietverstrekker in kwestie altijd een bepaalde zekerheid inbouwen en die zekerheid wordt geboden onder de vorm van een bepaalde winst. Net zoals banken willen ook financiële kantoren die mini leningen verstrekken natuurlijk geld verdienen en dat kan niet door gewoon een rente in rekening te brengen. Dit is natuurlijk ook het gevolg van de bijzonder korte looptijd van het krediet. Dit was dan ook meteen de reden voor financiële instellingen die mini leningen verstrekken om er voor te kiezen een instap- of opstartkost in rekening te brengen. Op zich is dat natuurlijk geen probleem, ware het niet dat die kostprijs bijzonder hoog ligt. Kijk er in ieder geval niet vreemd van op wanneer er op uw kleine lening een kost van meer dan 20 procent wordt aangerekend.

Het is een hele gewaarwording om vandaag nog geld te lenen waarbij u zoals u ziet het perfect mogelijk is, maar het is nog maar de vraag of dit voor iedereen even interessant is. Het is immers een feit dat het geleende geld steeds bijzonder snel dient te worden terugbetaald en dat de kosten die er op in rekening worden gebracht niet bepaald weinig zijn. Bent u er zeker van dat u aan deze voorwaarden kunt voldoen, dan is vandaag geld lenen door middel van de mini lening nog steeds veruit de eenvoudigste mogelijkheid. Vele mensen die worden geschaard onder de noemer uitzonderingsgevallen, zullen waarschijnlijk geen gebruik kunnen maken van deze snelle service.

Direct eerder je salaris ontvangen? Nu verantwoordelijk je geld eerder aanvragen!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace