Uw relatie & huwelijk redden met het maken van een nieuw kind

dinsdag 8 november 2011 | geen reacties | in: Gezondheid

Uw relatie & huwelijk redden met het maken van een nieuw kind

Verliefdheid, maakt de ogen blind. Soms weet je al van dag een, dat een partner niet geschikt is voor jou. Maar eenmaal verlieft, wil je dat niet inzien. Je hoopt, dat alles goed komt met de tijd. Maar niets is meer waar, het karakter van iemand verandert niet. Het heeft geen zin om iets aan te houden, wat smacht naar mislukken.

Een baby reden voor een huwelijk?

In vele culturen is een baby de rede voor een huwelijk. Veel mannen vallen in dit val. Je trouwt omdat een kind opkomst is. Maar waar blijft de liefde? Kind verwekken kan een foutje zijn. Een foutje van beide. Voorbehoedsmiddelen zijn gemaakt voor zowel de man als voor de vrouw. Als het gaat om een seksuele relatie, moeten beide partners denken aan veilig seks. Dus is de opkomst van een kind, de reden voor een huwelijk? Het zou kunnen als de relatie liefde gebaseerd is en niet enkel voor de seks.

Huwelijk

Huwelijk; een roze wolk?

Een spookjes huwelijk is toch wel wat de meeste meisjes van dromen. Een mooie prinsessenjurk en een lekker prins aan je zij. Wat kan deze roze wolk nog doen uiteen spatten. Liefde en verliefdheid zijn totaal iets anders. Soms zetten we stappen zonder erbij na te denken, wat de toekomst gaat brengen. Een mooi gezicht verandert met jaren. We worden ouder. Als de liefde in een huwelijk niet het basis vormt, is de verliefdheid snel verdwenen. Een roze wolk spat gauw uiteen, als een van de partners op zoek gaat naar meer.

Kan een baby een huwelijk redden?

Ten eerste moet je eens afvragen of je een kind wilt maken om iets te redden of om het juist af te maken. Een huwelijk krijgt een nieuwe uitdaging als er uitbreiding in zicht is. Het geeft net dat beetje extra spanning en brengt de liefde in bloei. Dit kan enkel als er kleine probleempjes zijn in een relatie. Het maakt praten over de relatie gemakkelijker en zorgt ervoor dat je elkaar een tweede kans gunt.

In huwelijken, waar de ene partner een ander liefde zoekt of heeft gevonden, is dit een ander verhaal. Hij houdt niet meer van je, een kind kan hem niet tegenhouden. De komst van een baby kan enkel een huwelijk redden, wat door beide partners gered wil worden. Niet als een van de partners niet meer wil.

Maak geen kind, zonder de wil van de ander partner. Het is niet leuk voor een kind om op te groeien in een situatie waarbij ouders gescheiden zijn. Zoek de oplossing van relationele problemen niet in een baby. Praat met je partner. Waarom gaat het niet? Waar ging of gaat het fout? Soms is het beter om een relatie te beëindigen, dan te kiezen voor tijdelijke oplossingen.

Gelukkig gaan niet alle relaties stuk. Soms doet de komst van een kind zelfs wonderen. Een jonge man neemt verantwoordelijkheid en wordt papa van het gezin. Een huwelijk of samenwonen is de volgende stap. Maar ga hier niet zomaar van uit en verpest niet het leven van een klein kind.

Lees verder:
Ruzie met mijn vriendin oplossen op de best mogelijke manier.
Hoeveel geld mogen de kinderen krijgen na een echtscheiding?
Bij de verwekking van een nieuw kind, ook zoeken naar een woning in het goedkoopste gedeelte van Nederland.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace