Snel geld verdienen met referrals

Referrals zijn de mensen die zich via jou bij een spaarprogramma hebben aangemeld. Als je lid bent bij een spaarprogramma krijg je een unieke referrallink (URL). Als vrienden, familie, kennissen en/of vreemden zich via deze referrallink aanmelden bij het spaarprogramma ontvang jij geld. Deze zogeheten referralbonus kan oplopen tot wel 2 euro per nieuw lid!

Ook mogelijk is dat je niet een vast bedrag krijgt voor iedere nieuwe referral, maar dat je een percentage krijgt van de verdiensten van het door jou aangemelde lid. Dit verschilt per spaarprogramma. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je 25% van de verdiensten krijgt van jouw referrals. Jouw directe referrals kunnen ook weer nieuwe leden aanbrengen, dit zijn dan jouw indirecte referrals. Van deze indirecte referrals zou je 10% van de verdiensten kunnen krijgen. Dit systeem kan wel tot drie "lagen" doorgaan.

Hoe kom ik aan referrals?

Als je echt veel geld wilt verdienen dan moet je zoveel mogelijk nieuwe leden aanbrengen: zoveel mogelijk referrals behalen. Er zijn een aantal opties om referrals te behalen:

  • Plaats jouw referrallink op Hyves of Facebook en vraag je vrienden om zich aan te melden bij het spaarprogramma
  • Stuur een e-mail naar al je vrienden, familie en kennissen waarin je hun vraagt zich aan te melden bij het spaarprogramma. Vergeet niet je referrallink te vermelden.
  • Als je vaak berichtjes plaatst op forums, zet dan jouw unieke referrallink in je handtekening. Bij ieder berichtje dat je plaatst komt dan jouw referrallink te staan.
  • Als je een eigen website hebt dan kan je reclame maken voor het spaarprogramma met jouw referrallink.
Geld verdienen met referrals

Echt veel geld verdienen?

Als je eenmaal referrals behaald hebt dan ben je waarschijnlijk al wel toe aan een uitbetaling. Vraag een uitbetaling aan en je ontvangt het geld op je bankrekening. Dit geld zou je meteen in je spaarpot kunnen stoppen, maar je kan het ook gebruiken om nieuwe referrals te behalen. Je kan ermee investeren.

Met het verdiende geld kan je gaan adverteren. Dit kan je bijvoorbeeld doen op Hyves, Facebook of bij Google Adwords. Plaats jouw unieke referrallink bij de advertentie en je zult al snel zien dat je veel referrals kunt behalen.

Het spaarprogramma met de hoogste referralbonus (€2) is GoudMails


Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace