Uitleg online geld verdienen

Kort gezegd gaat het allemaal om reclame. Je ontvangt e-mails met reclame erin en je krijgt geld voor het lezen ervan. Veel mensen denken dat dit oplichterij is, maar dat is zeker niet zo. Het is veilig, betrouwbaar en volledig gratis! Het kost je absoluut geen geld, je kan er alleen maar geld mee verdienen.

Je verdient met:

 • het bezoeken van websites
 • het invullen van enquêtes
 • het lezen van e-mails
 • het aanbrengen van nieuwe leden (referrals)
 • het spelen van spelletjes
 • het meedoen aan loterijen
 • het winkelen bij partnershops

Online geld verdienen is:

 • legaal
 • volledig gratis
 • veilig & betrouwbaar
 • leuk en makkelijk
 • voor iedereen geschikt
 • met Nederlandse websites
 • zonder verplichtingen

Vergelijk spaarprogramma’s

Bedrijven

Bedrijven willen reclame maken die een zo specifieke mogelijke doelgroep aanspreekt.

Spaarprogramma’s

In opdracht van de bedrijven stuurt het spaarprogramma reclame e-mails naar de leden uit de doelgroep.

Leden

Alle leden van het spaarprogramma die bij de doelgroep passen, jij dus, ontvangen e-mails met reclame erin.


Hoe werkt het nou precies?

Bedrijven willen graag zoveel mogelijk producten verkopen. Dit doen ze onder anderen door reclame te maken. Deze reclame kunnen ze maken op de televisie of radio, maar ze kunnen zich ook wenden tot de online spaarprogramma’s. De spaarprogramma’s zorgen ervoor dat er duizenden e-mails worden verstuurd met de reclame van het bedrijf erin. Voor het lezen van deze reclame e-mails ontvang je geld. Soms willen bedrijven bezoekers op hun website. Dan ontvang je geld door op een link in de e-mail te klikken die je naar een website brengt.

Is het oplichterij?

Veel mensen denken dat deze manier van geld verdienen niet kan en dat het oplichterij is. Dit is echter absoluut niet zo. De spaarprogramma’s zijn Nederlandse bedrijven die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Dat betekend dat ze zich aan de Wet moeten houden en dat ze hun inkomsten moeten verantwoorden. Om dat te bewijzen dat het geen oplichterij is hebben we tientallen uitbetalingsbewijzen op onze website geplaatst. Dit zijn uitbetalingen van de spaarprogramma’s die mensen op hun bankrekening ontvangen hebben.

Hoeveel kan ik verdienen?

Hoeveel je met de spaarprogramma’s kan verdienen verschilt per persoon. Des te meer tijd je erin steekt, hoe meer je kan verdienen. Voor de gemiddelde gebruiker schatten wij dat je per maand zo’n 100 euro moet kunnen verdienen. Het meeste geld kan je verdienen door nieuwe leden aan te brengen bij de spaarprogramma’s, ook wel referrals genoemd. Per nieuw lid kan je tot wel 2 euro krijgen. Stel je hebt 200 Facebook-vrienden die je allemaal lid maakt, dan heb je al € 400 euro verdiend! Herhaal dat voor vier spaarprogramma's en je hebt € 1600 verdiend!

Wat is het geheim?

Er is geen geheim, iedereen kan gratis online geld verdienen! Het enige dat je hoeft te doen is genoeg e-mails lezen en andere verdienmogelijkheden gebruiken. Het is gratis, makkelijk, veilig en betrouwbaar. Je kan vooral snel geld sparen door nieuwe leden aan te brengen (ook wel referrals genoemd).

Meer over de verdiensten

Beginnen met aanmelden

Als alles duidelijk voor je is kan je beginnen met geld verdienen! Als je nog meer wilt weten kan je uitstekend op deze website terecht, kijk bijvoorbeeld eens bij de vaak gestelde vragen.

Het snelst geld verdienen?

Het meeste geld kan je verdienen door nieuwe leden aan te brengen bij de spaarprogramma’s. Deze leden kunnen familieleden of vrienden zijn, maar ook volkomen vreemden. Deze nieuwe, door jezelf aangebrachte, leden worden ook wel referrals genoemd. De spaarprogramma’s hebben veel baat bij nieuwe leden (zij verdienen daar ook weer aan), dus u krijgt een extra vergoeding per aangebracht lid. Deze vergoeding kan wel 2 euro zijn per nieuw lid!

Meer over leden aanbrengen

Spaarprogramma’s

Er zijn een hele hoop Nederlandse spaarprogramma’s om zakgeld mee te verdienen. Aanmelden bij deze zogeheten Paid To Click spaarprogramma’s is binnen 5 minuten gedaan. Je hebt alleen maar een e-mailadres nodig om te beginnen met geld verdienen. De spaarprogramma’s zullen je niet lastigvallen met post of telefoontjes: je ontvangt alleen e-mails.

Goudmails Euroclix MoneyMiljonair

Alle spaarprogramma's


Voorbeelden

Extra geld verdienen is erg gemakkelijk. Lees betaalde e-mails, bezoek websites, bestel bij partnerwebsites en vul enquêtes in voor geld.

Geldrace e-mailGeldrace betaalde e-mail

Euroclix e-mailEuroclix betaalde e-mail

GoudMails partnershopsGoudMails partnershops

Sneleuro verdienstenSneleuro verdiensten

MoneyMiljonair spellenMoneyMiljonair spellen

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace