AH loonstrook online, personeelskorting & hoogte salaris berekenen

woensdag 6 februari 2019 | geen reacties | in: Overig

Als je voor Albert Heijn werkt ontvang je als personeel extra voordelen in 2019 en 2020. Alles wat je wilt weten over de AH uitbetaaldata. Wanneer wordt het loon betaald? Als Albert Heijn medewerker wordt je elke vier weken bezoldigd.

Welke maandelijkse uitbetaaldatum hanteert AH Delhaize voor haar medewerkers? Zijn de arbeidsvoorwaarden goed vastgelegd? Als je een arbeidscontract hebt bij AH kun je rekenen op een goede pensioensregeling, reiskosten die gedeeltelijk vergoed worden en een bonuskaart voor extra personeelskorting.

Uitbetaaldata en personeelsvoordelen zijn hetzelfde voor al het personeel van Albert Heijn van de bezorgservice, distrubitiecentra’s, Pick-up-points, winkels tot op het hoofdkantoor. Bekijk het juist betaalmoment van elke maand om te weten wanneer je krijgt uitbetaald. Lees meer over de voordelen van werken bij Albert Heijn en de uitbetaaldata hieronder. Zoals vakantietoeslag, personeelskorting & inloggen op AH Sam om je online loonstrook te zien.

Albert Heijn uitbetaaldata

Ervaringen met werken bij Albert Heijn in 2019

In Duitsland, België en Nederland werken naar schatting meer dan 110.000 mensen die allemaal op dezelfde dag uitbetaald krijgen. Albert Heijn bied die in dienst treden verschillende arbeidscontracten; zoals een 12-urencontract, nulurencontract of een fulltime functie.

Een beetje bijverdienen en vakantiewerken zijn ook mogelijk. AH heeft verschillende diensten; AH online, samenwerking met Bol.com, de pick up points, de toevoer, de bezorging aan huis, de distributie en natuurlijk de plusminus 1.000 winkels die Albert Heijn in Nederland heeft. Het hoofdkantoor van AH is gevestigd in Zaandam. Om alles goed te laten stroomlijnen en de klanten de beste producten te bieden is iedereen hard aan het werk.

Albert Heijn arbeidsvoorwaarden bekijken

Met goede arbeidsvoorwaarden zal de werkgever er voor zorgen dat werknemers met plezier hun werk kunnen (blijven) doen. Iedereen wil weer aan het werk als onenigheden met de CAO zijn afgelopen en voorbij zijn. Als medewerker van de Albert Heijn kun je op veel extra voordelen rekenen en dus zijn er maar weinig klachten over de arbeidsvoorwaarden:

– Er is een gratis traineeship
– Verdere groei en ontwikkeling is mogelijk door een opleiding
(zowel mogelijk voor MBO, HBO als WO medewerkers)
– Mogelijkheid tot winstuiktering
– Arbeidsduurverkorting is mogelijk
– Goede pensioenregeling
– Op bepaalde verzekering krijg je korting
– AH mobiel bellen korting
– Reiskosten tegemoetkoming
– Personeelskorting met de voordeelpas (als je meer dan 12 uur per week werkt)

Uitbetaling salaris AH 2019, welke betaaldata zijn er?

Elke vier weken weer betaalt Albert Heijn de medewerkers het salaris op de maandag. Vanuit het kantoor zijn de volgende betaaldata bekendgemaakt voor medewerkers in 2019:

woensdag 7 januari 2019;
maandag 4 februari 2019, inclusief personeelskorting;
maandag 4 maart 2019;
maandag 1 april 2019, inclusief winstuitkering
maandag 29 april 2019, inclusief personeelskorting en vakantiegeld;
maandag 27 mei 2019;
maandag 24 juni 2019;
maandag 22 juli 2019 inclusief personeelskorting;
maandag 19 augustus 2019;
maandag 16 september 2019;
maandag 14 oktober 2019;
maandag 11 november 2019, inclusief personeelskorting;
maandag 9 december 2019;
maandag 6 januari 2020.

Salaris en de bonussen bij AH bij een contract tot 12 uur per week

Bruto uurloon AH 2018, verkoper, caissière, vakkenvuller, 12 uur of minder,  indicatieve bedragen:

Leeftijd Salaris per uur
23 jaar en ouder € 13,87
22 jaar € 11,88
21 jaar € 10,24
20 jaar € 8,80
19 jaar € 7,56
18 jaar € 6,48
17 jaar € 5,89
16 jaar € 5,16
15 jaar € 4,46

Dit zijn salarisbedragen inclusief toeslagen en eventuele bonussen voor de AH-medewerker. Zo hoef je niet langer op extraatjes te wachten. Het loon bij Albert Heijn is altijd vrij hoog t.o.v. andere supermarkten.

Als het om een Albert Heijn franchise gaat, kunnen de verschillen in beloning per vestiging verschillen. Je vestigingsmanager of teamleider kan je daar meer duidelijkheid over verschaffen. Dit zijn bruto-indicatie lonene waar de belasting nog van afgetrokken moet worden. Als je het werk als vakantiewerk doet of weinig uren draait, kun je de belasting hoogstwaarschijnlijk terugvragen bij de belastingdienst.

Een contract met meer dan 12 uur per week werken, salaris en bonussen bij AH

Je krijgt personeelskorting en bonussen extra uitbetaald, als je meer dan 12 uur per week werkt bij Albert Heijn. Meestal is het zo dat de uitbetalingen van personeelskorting en bonussen plaatsvinden samen met je reguliere loon op derde maandag na afloop van het kwartaal. Wat ook een extra verwelkoming is als aanvulling op je loon is het vakantiegeld die iedere medewerker opbouwd. En in mei wordt uitgekeerd. Je manager kan alle vragen beantwoorden met betrekking tot je salarisstrook.

Solliciteren bij Albert Heijn

Solliciteren bij Albert Heijn gaat heel eenvoudig online via http://ah.nl/werk. Als ze nog medewerkers zoeken kun je precies zien op welke locaties dat is. Bij de servicebalie in de winkel kun je ook een sollicitatieformulier ophalen en thuis invullen. Je weet dat je bij Albert Heijn een mooi salaris kan krijgen. Werken bij de grootste supermarktketen van Nederland is leuk en het loon word altijd netjes op tijd op je rekening gestort.

Conclusie uitbetaling salaris / loon Albert Heijn

Dus elke vier weken betaalt AH haar medewerkers. Het Albert Heijn loon is voldoende en de Albert Heijn uitbetaling is altijd netjes op tijd. Als er een uitbetaling personeelskorting op de planning staat kan dat leiden tot een extra uitbetaling.

Hoogte in loon hangt af van het aantal gewerkte uren in de werkweek. Afhankelijk van je arbeidscontract kun je nog recht hebben op een extra voordelen als winstuitkering of toeslag. Er is genoeg werk te doen bij de Albert Heijn en mede door de arbeidsvoorwaarden werken er veel mensen met plezier.


terStal folder aanbiedingen » De leukste kleding uit deze winkel!

donderdag 31 januari 2019 | geen reacties | in: Overig

Korting bij terStal

Heeft je gezin moderne, hippe, betaalbare, nieuwe en goede kwalitatieve kleding nodig? Zoek je goedkope winterkleding of zomerkleding? Ga dan direct naar de terStal winkel of webshop om er leuke kleding te kopen. Voor iedereen binnen het gezin vind je de juiste kleding voor mannen, vrouwen & kinderen. Zoals lingerie voor de vrouw of ondergoed voor de man. Voor zowel het leven in de nacht als overdag heeft terStal kwalitatief uitstekende kleding te koop.

terStal kleding korting aanbieding

Het ondergoed en lingerie is veelzijdig en verkrijgbaar in allerlei felle kleurtjes en modellen. Laat jezelf overdonderen door de kwalitatief sterke kleding. Met hippe kleding in de collectie van terStal hoef je totaal niet bang te zijn dat je de verkeerde modetrends bekijkt of koopt. Je vind altijd de allernieuwste modegrillen bij terstal.nl.

Kleding moet met elkaar matchen en als je kleding via terStal wilt kopen, zoek dan naar nieuwe outfits gecombineerd met bijpassende kleur. Leuke sieraden, een riem of trendy accessoires in combinatie met een broek of blazer. Voor een uitermate lage prijs kun je altijd de leukste aanbiedingen vinden die je iedereen kan laten zien. Direct veel shopplezier!

terStal reclamefolder aanbiedingen

De laatste kortingen en aanbiedingen vind je in de reclamefolder van terStal. Mensen van alle leeftijden in alle seizoenen kunnen geld besparen op kleding bij terStal met weekacties. Bepaalde artikelen worden met korting goedkoper aangeboden, een bepaald percentage korting bij terStal of zelfs tweede kledingstuk voor maar 1 euro. Om geen reclamevoordeel te missen blader je regelmatig door de online folder variërende acties wekelijks te bekijken.

terStal kortingscode

terStal kortingen en aanbiedingen

Doordat terStal altijd korting en aanbiedingen aanbied is de leuke kleding betaalbaar gebleven voor iedereen. Voor mooie kleding voor laag geprijsde artikelen met hoge kortingen kunnen zowel dames, heren als kinderen bij terStal kopen. Wil jij het maximale besparen bij terStal en nóg goedkoper shoppen met veel profijt via deze winkel? Maak dan gebruik van de terStal aanbiedingen, sales, prijsverlagingen, kortingscodes of kortingsacties.

Allerlei aangename kleding kopen via de terStal webshop met spaarmogelijkheden en elke week extra aanbiedingen of via de winkel met kortingsacties. Als je je garderobe of kledingkast altijd vol wilt hebben met de nieuwste kleding, dan koop je met toegespitste kortingsacties  heel gunstig via terStal al je kledingartikelen. Surf snel naar de naar de website en bekijk alle kortingsacties voor al je kleding.

Bekijk de korting


Voorschot salaris of loon aanvragen bij je werkgever » direct uitbetaling?

zondag 27 januari 2019 | 1 reactie | in: Overig

Soms kun je een moeilijke financiële maand tegemoet zien en dan kun je overwegen om een voorschot op je salaris aan te vragen. Aangezien je nog lang moet wachten op je volgende maandsalaris. Er zijn meer financiële redenen voor iemand dat hij of zij een voorschot salaris kan gebruiken.

Bijvoorbeeld als je bijna door je geld heen bent of als je versneld je schulden wilt afbetalen. Want loon komt niemand aanwaaien en je zult het met je werkgever moeten overleggen. En zijn er kosten aan verbonden als je een eventueel een voorschotje zonder bkr toetsing wilt aanvragen?

Doormiddel van toekomstige inkomsten uit werk kun je een voorschot terugbetalen, zeker als het noodzakelijk is dat je geld snel nodig hebt. Voor consumptieve uitgaven is het niet verstandig om een voorschot op je salaris te krijgen, maar bij andere financiële ongelukken misschien wel.

De voor- en nadelen van een voorschotje krijgen worden nader besproken aan de hand van waardevolle informatie. Er zijn verschillende online aanbieders van voorschotjes die dagelijks geld verstrekken in de vorm van een spoedkrediet. Lees meer over de volgende kredietbemiddelaars.

Salaris voorschot aanvragen spoedkrediet

Ferratum voorschotje

Ferratum kan je een kortlopende lening toekennen als voorschotje op je salaris in de vorm van een spoedkrediet. Het geldbedrag wordt de volgende dag al bijgeschreven als uw aanvraag is goedgekeurd. Meestal kun je binnen 24 uur het spoedkrediet -afhankelijk van uw bank- op je rekening ontvangen.

Ferratum voorschotje

Via de Leningmakelaar een snelkrediet

Via de leningmakelaar kunt u een verantwoord snelkrediet afsluiten. Er worden meer dan dertig aanbieders in één vergeleken om het goedkoopste voorschotje te bepalen met allerlaagste rente. Ook voor meer financiële ruimte en omzetten van bestaande leningen.

de Leningmakelaar snelkrediet

Kredietspotter voorschot

Online via kredietspotter geeft u uw toekomstige inkomen en woonlasten door en wordt u snel teruggebeld voor een passende offerte. De allerleukste leningen vindt op kredietspotter en allemaal te gebruiken voor een voorschot.

Kredietspotter voorschot salaris

Nieuwe baan

Je kiest voor een voorschot salaris als je aangenomen bent voor een nieuwe baan en de tijd financieel moet overbruggen. Voordat het eerste salaris wordt overgemaakt duurt het vaak vier tot acht weken.

Maar ondertussen lopen je reguliere vaste lasten, woonlasten, (reis-)kosten en aankoop van werkkleding gewoon door. Ter rechtvaardiging voor het aanvragen van een voorschot geef je je vaste kosten en toekomstige inkomsten door aan je werkgever. Je kunt m.b.v. een voorschotbrief terecht bij je werkgever. Hij/zij zal je dan goedkeuring verlenen.

Huishoudelijke aparatuur vervangen en/of spoedreparatie

Niet iedereen heeft een geldbuffer als er huishoudelijke apparaten, auto’s, fietsen vervangen of gerepareerd moeten worden. En dus is er tijdelijke behoefte aan wat extra geld middels een voorschot. De comfort en het gemak die een stofzuiger, koelkast, fiets of auto brengt kun je immers niet missen.

In overleg met de werkgever kan dan worden vastgesteld of het mogelijk is om een voorschot uit te keren. Want ook het bedrijf is gebaat bij financieel fitte medewerkers. Met de (extra) inkomsten en het toekomstig salaris die de medewerker ontvangt kan het voorschot weer verrekend worden. Zoals een belastingteruggave, geldbonus, dertiende maand of vakantigeld.

Incasso- en/of administratiekosten op tijd betalen

Als je schulden en extra deurwaarderskosten wilt voorkomen is het belangrijk dat incassokosten, rekeningen, aanmaningen en administratiekosten tijdig worden betaald. Schulden en onnodige kosten kunnen worden vermeden als je openstaande rekeningen en boetes met een voorschotje voldoet. Middels een maandsalaris en dat genoemde taferelen van kortstondig aard zijn kun je als voorwaarde stellen dat een voorschot verdedigbaar is.

Voorschot salaris aanvragen zonder BKR

Om aan een voorschotje te raken zijn er meerdere manieren die men kan aangrijpen. Gebonden aan je eigen keuzes en wensen kun je kiezen voor de volgende tegemoetkomingen. Om een voorschot op je salaris aan te vragen zonder bkr toetsing kun je dat realiseren volgens de volgende gedragingen:

– In goed overleg via je huidige werkgever
– Via een ongedwongen kredietverstrekker of bank
– Een noodfonds of geldlening van de gemeente
– De sociale kredietbank
– Het uitzendbureau

Voorschot salaris

Via instanties een voorschotje lenen

Financiële instanties die minileningen uitkeren zijn heer en meester in nuttige voorschotten. Op zeer korte termijn worden kleine bedragen tussen de 250 euro en 1500 euro zo overgemaakt in de vorm van een flitslening. Om de juiste bevoorschotting te vinden kun je dat vergelijken.

Voorschot lenen, is dat wel slim?

– Als je snel aflost maak je zeer lage kosten
– Je hoeft het niet met je werkgever te overleggen
– De overboeking zal altijd snel plaatsvinden

Nadelen voorschotje lenen:

– Als je een vast salaris ontvangt kan het een gewoonte worden
– Het is onverdienstelijk als je extra kosten maakt bij te late terugbetaling

Verzoek voorschot indienen bij je werkgever

Om een verzoek salarisvoorschot te kunnen indienen bij je werkgever is het belangrijk dat je een goede verstandhouding hebt. Als dat zo is en je kunt echt niet wachten op je volgende maandsalaris dan kun je dat bespreekbaar maken. De procedure kun je opstarten door te bellen of een brief te sturen naar je baas voor een eenmalige aanvraag.

Je ontvangt een nettobedrag als voorschot op je maandloon. Gebruikelijke premies en inkomstenbelasting worden hier alvast op in gehouden. Je hoeft meestal geen extra kosten te betalen als je opbrengst in afzienbare tijd kan worden verrekend.

In overleg met je werkgever kun je het voorschot als lening interpreteren zodat de toekomstige verstandhouding ook goed blijft. Mogelijk kun je het bedrag dan nog eerder ontvangen en misschien later terugbetalen. Als je het zwart op wit laat vastleggen ontstaan er geen misverstanden.

Voordelen en nadelen voorschot via werkgever:

Het voornaamste voordeel is dat je binnen het salaristermijn je geen rente over het voorschot betaald. Je hoeft je ook niet in te schrijven bij een ander financieringsbedrijf. Bij geval van een hoge lening kun je met je werkgever goed bepalen wat het aflossingtermijn & rente zal zijn. In het gunstigste geval zal je werkgever zelfs helemaal geen rente berekenen.

Het nadeel is dat bij het verstrekken van privé informatie je werkgever een reële indicatie krijgt van je financiële problemen. Verder zal de schriftelijke overeekomst in de administratie worden opgenomen. Na het verstrijken van de salaristermijn zul je rente van rond de 3% gaan betalen voor je voorschot.

Als je toch een aanvraag voor een voorschot zonder bkr toetsing wilt indienen bij je werkgever kun je daarbij gebruik maken van een brief. Het staat netjes en kan makkelijk worden opgeborgen.

Voorschotje nodig of toch niet?

Indien je niet zeker weet of je een voorschotje nodig hebt, kun je dan misschien ook twee tot vier weken wachten? Je bespaart jezelf behoorlijk wat financieel-administratief werk door jezelf deze vraag te stellen. Ook onstaat er in de toekomst geen gat in je budget.

Mogelijkerwijs is een goede vriend of familie bereid om je bij te staan. Het probleem los je dan eenvoudiger op en de voorschot zonder bkr toetsing kun je weer terugbetalen. Hiervoor stel je een geldcontract op.

Als het heel incidenteel voorkomt dat je een vooruitbetaling nodig hebt voor wellicht maar een paar honderd euro? Dan is het inschakelen van je vrienden, kenissen of familie wel zo prettig en hoef je niet heel rigoureus bij je werkgever aan te kloppen.

Wil je uiteindelijk toch niet je naasten lastigvallen met jouw financiële aangelegenheden, dan is dat volkomen begrijpeijk. Via (bovenstaande) kredietverstrekkers, je werkgever, gemeente of uitzendbureau kun je dan alsnog een voorschot regelen.

Voorschot salaris uitzendbureau

Ingeval je werkt via een uitzendbureau is het mogelijk -afhankelijk van het uitzendbureau- om een voorschot te vragen op je salaris. Als het mogelijk is dan staat het voorschotbedrag binnen 2 dagen op je rekening, afhankelijk van je gewerkte uren en uurloon.


Tweede inkomen genereren en verwerven?! Goed idee, maar hoe?

zaterdag 19 januari 2019 | geen reacties | in: Overig

De kloof tussen arm en rijk wordt alsmaar groter in Nederland, te veel mensen moeten de financiële eindjes aan elkaar knopen voor het einde van de maand. Een tweede inkomen is wenselijk. Niet iedereen kan zijn/haar eigen geld verzorgen en is daardoor afhankelijk van een uitkering.

Op een ongebruikelijke manier kan iedereen meer geld verdienen. Je hoort en ziet op TV-programma’s om met een andere strategie meer geld te verdienen. Oké; met een gezond verstand kan iedereen een tweede inkomen opbouwen, maar wat als de opties beperkt zijn?

Als je niet de geschikte baan vind en ook niet wordt aangenomen, zul je je blik moeten verbreden. Aan de hand van tips en suggesties gaan we in dit artikel kijken naar de keuzemogelijkheiden om een extra inkomen te genereren.

Financiële situatie nader bekeken

Zonder exceptionele talenten gaat het jouw ook lukken om voldoende geld te maken en te behouden, zonder artiest of topsporter te hoeven zijn. Je zult je weer goed voelen over je financiële situatie en zonder te hoeven zeuren op je ex-baas, de overheid, de slechte economie of aanverwanten. Met behulp van slimme inzet en verstandige zakelijke beslissingen.

Met dit stappenplan ‘snel miljonair’ worden – wat veel te lezen is op internet – is dan ook niet het doel, maar veel tips te lezen voor een hoger salaris en beter behoud van je geld. Dat soort informatie moet je met een korreltje zout nemen.

De meeste mensen zijn geen miljonair en zijn dus geen ervaringsdeskundige op het gebied van een tweede inkomen of passief inkomen. Zoals een financieel adviseur je aanzet tot de beste financiële keuzes, zijn deze tips ook bedoeld om je aan te sporen tot nadenken over je geld en werk.

tweede inkomen en vermogen opbouwen

Vermogen opbouwen en tips voor later

Is het verstandig om een extra vermogen op te bouwen?

Het kan wel eens bitter noodzaak zijn om een tweede inkomen te generenen en eigen vermogen te creëren voor later. Dat is misschien een gechargeerd, maar wat niet echt veel oplevert voor je bankrekening zijn de spaarrentes of spaardoelen voor een pensioen. Echt rooskleurig ziet het er niet uit als je daar je geld van afhankelijk laat zijn.

Een mooie plus is het voor je spaarrekening als je zelf een extra vermogen kunt opbouwen. Een extra vermogen is wat meer spaargeld dan een kleine buffer die je gebruikt voor het betalen van een kapotte wasmachine of kapotte fiets. Het is algemeen geaccepteerd dat klein vermogen al begint bij €20.000 euro en een klein buffer is zo’n €5000 euro.

Is jouw inkomen toereikend genoeg?

Met voldoende basisinkomen kun je vermogen gaan opbouwen of genereren. Maar wat is voldoende inkomen voor een persoon die een vermogen wilt opbouwen? Afhankelijk van de levensstandaard van een persoon is voor de één een bepaald salaris ruim voldoende. Voor de ander niet. Als je kunt sparen of investeren van het bedrag dat je overhoudt na aftrek van vaste lasten heb je een mooi begin.

Als je niet al te hoge lasten hebt en goedkoop woont kun je met een netto inkomen van ronde 1800 euro per maand prima rondkomen. Een hoger inkomen van 3000 euro netoo zal een hoger geluksgevoel geven, maar als je alles uitgeeft kun je niks doen aan vermogensopbouw, pensioensparen etc.

De belangrijkste vraag voor jezelf: kan ik met mijn loon wat vermogensopbouw creëren?

Kan ik met mijn loon een vermogensopbouw creëren voor later? Als je geen uitkering ontvangt en een salaris ontvangt niet lager dan het minimumloon is dat mogelijk. Met de volgende stappen kun je verder als je voldoende loon hebt. Inkomsten verhogen, huishoudkosten verlagen zijn andere opties. Wat ook een manier kan zijn om je vermogen te vergroten is het genereren van meerdere inkomstenbronnen.

Stel een doel

Stel een spaarplan op om je financieel doel te bereiken. Sommige willen een klein buffer van een aantal duizend euro sparen, anderen willen een compleet vermogen van meer dan een ton op de bankrekening. Je vermogensopbouw is een lange weg, maar wat wil jij er mee bereiken? Jouw progressie maak je meetbaar door een gedegen plan te creëren. Met goede dosis motivatie en ambitie maak je je doel realistisch.

Laat je vermogen stijgen door meerdere inkomstenbronnen

Je doel hoeft echt niet te zijn om snel miljonair te worden. Maar je vermoge n groeit makkelijker als je er voor zorgt dat je inkomen uit meerdere bronnen verkrijgt. Het managen van risico’s en zoek waar je succesvol in bent is de sleutel tot succes.

Vermogen opbouwen met een tweede inkomen kan bijvoorbeeld zijn:
– Cashback websites
– Huisjes/landbouwgrond kopen en verhuren
– Handelen in cryptomunten
– Eigen webshop maken
– Geld verdienen met fondsen, obligaties of aandelen
– Geld verdienen met een online brocker

Je geld sparen en vastzetten

Sparen is niet minder relevant omdat de rente op je spaarrekening niet meer voldoende opbrengt. Om succesvol vermogen op te bouwen kun je weloverwogen er voor kiezen om je spaargeld voor bepaalde tijd vast te zetten. Geld vastzetten doe je bij een bank of een onafhankelijk adviseur.

Als je minimaal €60.000 euro exclusief rente wilt vrijmaken op je 50ste, kan beginnen met sparen van tweehonderd euro per maand vanaf je 25ste levensjaar. Hypothetisch zul je dan een mooi bedrag hebben opgebouwd!

€200 euro per maand sparen is nu misschien hap uit je loon en koopkracht, maar op lange termijn een goede investering om te maken. Je spaart namelijk voor het spaardoel dat jij zelf hebt opgesteld. Het is een uitstekende manier om in de toekomst over een bepaald vermogen te beschikken.

Om dit beter te laten werken en automatisch te laten verlopen kun je gebruik maken van een online kasboek. Alle inkomsten en uitgaven worden dan bijgehouden en vormt een stok achter de deur voor onnodige koopjes.

Blijf voorzichtig met je geld omgaan

Neem verstandige beslissingen om je tweede inkomen en vermogen te behouden

Als je een tweede inkomen hebt en dus een nieuwe cashflow is de verleiding groot om dat toch uit tegeven. Om een financieel aantrekkelijke toekomst te hebben wil je voorkomen dat je een afwijkend uitgavepatroon hebt ten nadele van je rekening.

Koop dus nooit in impulsiviteit direct die nieuwe auto of nieuwe TV, als je je eigen loon of tweede inkomen moet behouden om je vermogen te laten groeien. Al je nieuwe inkomsten kunnen veranderen. Blijf naar je doel toewerken totdat je het hebt bereikt.

Dus je dient soms ook geld te investeren in financieel advies om optimaal vermogen op te bouwen. Om je doelen te concretiseren kan je adviseur middels een periodieke check bij helpen.

Tweede inkomen


Geld besparen op je energierekening en verwarming doe je zo!

maandag 14 januari 2019 | 1 reactie | in: Overig

De energierekening is naast de maandelijkse huurafschrijving of hypotheek één van de grootste maandelijke uitgaven. Doodnormaal is het dan ook dat veel mensen hier veel geld op willen besparen. Per maand wordt er een winst geboekt van een paar honderd euro als je een paar procent (probeert) te besparen.

energierekening omlaag brengen

Minder energie verbruiken is gelukkig niet de enige optie om te kunnen besparen op je energierekening, er zijn verschillende manieren mogelijk. Om te besparen op de rekening voor gas en elektriciteit zijn ook minder ingrijpende acties mogelijk.

Energierekening omlaag brengen en geld besparen

Uitgaven voor boodschappen, kleding en eten zijn maandelijke bedragen die goed zijn te controleren. Als je er teveel aan uitgeeft, dan stel je gewoon een budget in en zorg je dat je kritischer kijkt naar je uitgaven zodat je hierop bespaard.

Je wilt de woning lekker verwarmd hebben en je zult moeten koken, dus is besparen (afgezien van minder energie gebruiken) een moeilijkere rekening om naar beneden te halen. Als er een avond TV word gekeken, hoeveel kost dan? Een avond televisie kijken kost natuurlijk niet zoveel. Maar als je een bad laat vollopen om te baderen, hoeveel kost dat dan?

Energieverbruik word wel geregistreerd door de energieleverancier, maar de kosten blijven veel minder tastbaar voor de consument. Je wilt op een efficiënte manier geld gaan besparen op je energierekening zonder dat het een al te lastige klus word. Zonder te veel inbreuk te maken op het dagelijks leven, zijn er een aantal doeltreffende manieren om je energierekening omlaag te brengen.

Geld besparen per maand op vier gerichte manieren

Om de maandelijke rekening voor energie succesvol omlaag te krijgen zijn er grofweg vier manieren om dat te kunnen doen. Deze handelswijze zijn:

– Goedkoop geld investeren in een energiezuinige woning
– Geld investeren in energiezuinige apparatuur en energieverslindende apparatuur vervangen
– Jaarlijks de goedkoopste leverancier uitzoeken en dan overstappen
– Geld besparen door energiegebruik en gasverbruik te verminderen

Goedkoop geld investeren in een energiezuinige woning

Een offerte laten maken door specialisten

Het lijkt een zware fysieke ingreep te zijn om geld te investeren in een energiezuinige woning, maar het kan ook heel simpel met minder geld. Maatregelen nemen voor duurzame energieopwekking of betere isolatie doorvoeren en kostenbesparingen daarvan zelf uitrekenen is mogelijk als optie.

Bedrijven of specialisten die een woning onderzoeken en voordelige energiemaatregelen in een offerte aanbieden is een goede keuze. Om tot de beste energieoplossing te komen kun je meerdere specialisten of bedrijven raadplegen voor een dergelijke vrijblijvende offerte.

Bij zelfonderzoek en zelfonderhoud om je woning energiezuiniger te maken ben je voordeliger uit. Je bespaart geld door het installeren en toepassen van bijvoorbeeld een pelletkachel, warmtepomp, investeringen in zonnepanelen, extra isolatiemateriaal voor de woning of het vervangen van je CV-ketel voor een energiezuinigere variant.

Investeren in energiezuinigheid en de soort maatregelen

De kosten van een nieuwe CV-ketel plus installatie is alleen nodig als het nieuwe model een significant hoger rendement heeft dan de oude ketel. Zo haal je de kosten van de vervanging er als besparing weer uit. CV-ketels die tien jaar oud of nog ouder zijn hebben een hoge kans om vervangen te moeten worden. Omdat de levensduur er dan ook op zit.

Wat veel extra besparing oplevert is het foutloos isoleren van een woning. De elektriciteitsrekening is lager dan de gasrekening in veel huishoudens, waardoor de woning er gebaat bij is dat alles goed warm blijft. Extra muurisolatie tegen lage kosten zijn kleine maatregelen die getroffen kunnen worden om het huis energiezuiniger te maken.

Zonnepanelen bieden extra bezuinigingen voor het huis door energieopslag in batterijen en die weer opgevraagd word voor energietoevoer binnen het huis. Het is de investering zeker waard, mits de juiste kwaliteit zonnepanelen aangeschaft worden. Op lange termijn zullen de kosten van zonnepanelen zich weer hebben terug verdiend.

De snelste terugverdientijd zijn de daken met zonnepanelen die gericht staan op het zuiden. Voor een efficiënte energiezuinigheid koop je kwalitatieve goede zonnepanelen (met een lange garantie) die erg betrouwbaar zijn. Zonnepanelen vergelijken en reviews lezen is de eerste stap bij het online zoeken.

Door een pelletkachel te gebruiken zul je veel geld besparen bij het verwarmen van de woning. Een pelletkachel brandt op kleine korreltjes en is zonder problemen in elke woning te gebruiken. Een woning die gebruik maakt van gas heeft meer kosten, dan een woning die gebruik maakt van een pelletkachel met korreltjes. Een pelletkachel kan zelfs worden aangesloten op een heteluchtinstallatie of cv-installatie.

Vastelastenbond energie vergelijken

Geld investeren in energiezuinige apparatuur en energieverslindende apparatuur vervangen

Energieverslindende apparatuur die al wat jaren oud is kunnen uit de meeste woningen weggehaald worden. Wat veel energie kost zijn oude koelkasten of diepvriezers die nog op het stroomnet zijn aangesloten. Nieuw witgoed kopen met een hoger energielabel ter vervanging van alle oude energieslurpende apparaten. Met behulp van een slimme energiemeter is makkelijk uit rekenen wat het voordeel zou kunnen zijn.

Energieleveranciers vergelijken en overstappen is goedkoper!

Om honderden euro’s jaarlijks te besparen op je energierekening moet je op zoek- en vergelijkstocht naar een goedkopere leverancier. Net zoals voor je zorgpremie, telefoon en andere diensten kun je dat simpel vergelijken via de Vastelastenbond.

Maar er zijn meer vergelijkssites beschikbaar voor energieleveranciers, waar je d.m.v. het invullen van je energieverbruik de exacte juiste aanbiedingen ziet per leverancier.

Als je wilt oversluiten van energie kun je op fikse kortingen rekenen alleen in het eerste jaar. Hopelijk blijft de consument de daaropvolgende jaren ook nog klant ondanks een duurder tweede jaar. Opnieuw oversluiten van energieleverancier kan elk jaar weer opnieuw.

Geld besparen door energiegebruik en gasverbruik te verminderen

Simpelweg minder energie verbruiken binnen het huishouden is de laatste mogelijkheid om geld te besparen op de energiekosten. Voor het (extra) isoleren van de woning is hoogstens een eenmalige investering nodig, energieverbruik verminderen is meer aangrijpend. Het woongenot kan ook aangetast worden als je dagelijks wilt besparen door energieverbruik.

Want niemand zit graag in een kouder huis of wilt minder vaak douchen in de week. Als je er op let door binnen- en buitendeuren te sluiten, lampen uit te doen en ‘s nachts de verwarming uit te zetten scheelt al behoorlijk in de energiekosten en energieverbruik. De afwasmachine of wasmachine aanzetten op tijdstippen dat het daltarief actief is kun je ook geld besparen, bijvoorbeeld bij dag- en nachtstroom.

Energie vergelijken bij de VastelastenbondMeld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace