Geld verdienen als alleenstaande moeder hoe doe je dat precies

donderdag 20 september 2018 | 1 reactie | in: Financieel, Werken

Als je er alleen voor staat kan het soms aan het einde van de maand moeilijk zijn alle eindjes aan elkaar knopen. Als alleenstaande moeder het hoofd boven water houden en geld verdienen, hoe kun je dat het beste doen? Verber je inkomen met de volgende tips en trucjes.

Als je er financieel niet zo goed voor staat als alleenstaande moeder, dan komen er fundamentele vragen om de hoek kijken bij de financiële problematiek. Hoe kan ik geld verdienen om goed rond te kunnen komen? Waar kan ik op besparen? Allereerst is het wijs om een alleenstaande ouderbijstandsuitkering aan te vragen bij de gemeente en alleenstaande ouderkorting bij de belastingdienst.

Met zo’n uitkering heb je alsnog de plicht om werk te zoeken. Ook kun je via de gemeente vaak subsidie krijgen om lid te worden van een sportclub, zodat je sociale en sportieve leven niet onder de financiële rompslomp hoeft te lijden.

Geld besparen is ook een vorm van geld verdienen

Geld besparen of verdienen kan op verschillende manieren. Behalve geld verdienen, kun je ook geld besparen. Dat komt op hetzelfde neer. Daarom is het pienter om eerst een goed overzicht te hebben in wat je dagelijks uitgeeft en wat er binnen komt. Probeer alle inkomsten en uitgaven op een rijtje te zetten, zodat je in een oogopslag al je kosten ziet en hoe de balans daar tussen is.

Krijg vat op hoe je er financieel voor staat. Er zitten wellicht kosten bij die je kunt verminderen of misschien gewoon geschrapt kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan je abonnementskosten voor je mobiele telefoon. Een optie om voortaan gratis te gaan bellen via Whatsapp en je belminuten te verminderen? Je deelname aan de Postcodeloterij afzeggen?

Zomaar een paar voorbeelden van dat het minder ook heel goed kan. En op boodschappen kun je ook heel wat besparen. Doe bij voorkeur bijvoorbeeld maar een keer per week je boodschappen met een goedgevulde maag én een boodschappenlijstje. Als je meerdere keren per week gaat, dan kom je geheid met veel meer boodschappen thuis.

En ook als je trek hebt, ga je onbewust veel meer lekkernijen kopen. Laat je dus zeker niet verleiden door alle aanbiedingen en zak ook eens door de knieën, want in de onderste schappen van de supermarkt vind je de goedkopere merken.

Geld verdienen alleenstaande moeder

Geld verdienen met thuiswerk

Als je kind nog klein is en je moeilijk een oppas kunt vinden, is het begrijpelijk dat je liever je zoon of dochter niet alleen wilt laten. Dat betekent echter niet dat geld verdienen onmogelijk is. Je hoeft niet altijd het huis uit om geld te verdienen. Met een kleintje in huis, is het een goede optie om geld te verdienen middels thuiswerk.

Dan hoef je je kind ook niet naar een kinderdagverblijf te brengen en bespaar je ook weer geld. Als je een beetje over het internet surft, kom je al gauw uit bij diverse websites waar je je kan aanmelden voor thuiswerk. Dit werk kan variëren van inpakwerk tot en met enquêtes invullen of het schrijven of vertalen van artikelen.

Soorten thuiswerk

Voor veel thuiswerk hoef je geen speciale diploma’s te hebben. In de loop der heen zijn er steeds meer soorten thuiswerk gekomen. De meest voorkomende is inpakwerk, dat kan wisselen van het inpakken van pennen tot en met folders inpakken. Vaak kun je al aan de slag zonder ervaring; wel is het handig als je wat ruimte vrij in je huis hebt.

Een andere vorm van thuiswerk is montagewerk, denk aan speelgoed in elkaar zetten of het in elkaar zetten van fietsen. Vaak heb je hier wat technische kennis voor nodig en gereedschap. Specifieke gereedschap krijg je doorgaans van de werkgever. Administratief of telefonisch werk behoort ook steeds meer tot thuiswerk.

Gevarieerd werk van chatten op datingsite met bezoekers van de site, teksten schrijven of vertalen tot en met webcam-sessies doen of data invoeren in Excel. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Op indeed.nl kun je vaak ook thuiswerk baantjes vinden. Vul bovenaan bij de zoekbalk ‘wat’ gewoon thuiswerk in en ‘waar’ kun je vaak overslaan en klik op ‘vacatures zoeken’.

Er rolt dan vanzelf een lijst uit met thuiswerk banen en zo kun je op je gemak kiezen welk thuiswerk je het leukst lijkt en het meest bij jou past. Op die manier kun je én geld verdienen én gewoon thuisblijven om op je kleine te kunnen letten. Een win-win situatie toch?

Alleenstaande moeder

Bewust alleenstaande moeder

Sommige vrouwen kiezen niet voor het traditionele huwelijk of een relatie. Vrouwen of jonge meiden kunnen er voor kiezen om door verschillende vormen van inseminatie zwanger te worden. Een partner of vriend is dan niet nodig, maar wel leuker! En zeker als je als vrouw je eigen geld verdient is het geen slechte optie. Het kind moet de jonge vrouw dan alleen opvoeden.

Een lening afsluiten als alleenstaande moeder

Mocht de nood echt te hoog zijn kun je ook geld lenen als alleenstaande moeder bij de Stadsbank. Het timide bedrag is bedoeld voor de zorg van je kind, het huishouden, schulden of werkvraag.  Je ontvangt dan een sociale lening van de gemeentelijke kredietbank voor alleen de noodzakelijke kosten.

Hoe kan ik een sociale lening aanvragen? Dat kan met een speciaal aanvraagformulier van de kredietbank (van de gemeente waar je woont). Als je voldoet aan de voorwaarden en eisen, volgt er een intakegesprek en n.a.v. dat gesprek kan er een sociale lening worden toegekend. Zeker als een alleenstaande moeder op bijstandsniveau leeft, heeft ze een grotere kans dat een lening van de stadsbank zal worden goedgekeurd.


Geld verdienen met een baan via het uitzendbureau

dinsdag 18 september 2018 | geen reacties | in: Werken

Als je snel geld wilt verdienen, kun je natuurlijk beginnen met het schrijven van sollicitatiebrieven om zo gauw mogelijk een geschikte baan te vinden. Sneller aan de slag gaan? Schrijf je dan in bij een uitzendbureau. Vaak heb je dan binnen een mum van tijd een passende job gevonden.

Er zijn verschillende manieren om een leuke job te vinden. De meest ouderwetse manier is het zoeken van vacatures in de krant en dan een sollicitatiebrief schrijven. Dat is echter wel de meest langzame manier. Tegenwoordig zijn er meerdere wijzen om snel aan de bak te komen. Door de komst van internet gaat solliciteren snel en kan dat op verschillende manieren.

Een e-mail schrijven, jezelf presenteren via een video-opname of via Facebook; allemaal nieuwe manieren van solliciteren. Misschien wel solliciteren 2.0 genoemd. Je inschrijven bij een uitzendbureau is eigenlijk ook al een ‘oudere manier’, maar uitzendbureaus gaan zeker met de tijd mee.

Geld verdienen uitzendbureau

Vele verschillende soorten uitzendbureau’s

Tegenwoordig kun je zelf een profiel aanmaken op de websites van verscheidene uitzendbureaus met je persoonlijke gegevens, je behaalde diploma’s, het loon dat je graag per uur wilt verdienen en hoe ver je bereid bent om  te reizen voor je werk. Je hoeft niet meer per se langs te gaan.

Als je eenmaal een eigen profiel hebt aangemaakt, heb je ook meteen je CV online en kun je ook direct solliciteren op de vacatures die online staan bij de uitzendbureauwebsites.

Als je een goede motivatie hebt neergezet, is dat kans groot dat een van de arbeidsconsulenten je uitnodigt voor een sollicitatiegesprek. Hij of zij kijkt dan of je een geschikte kandidaat bent voor de functie. Daarna heb je dikwijls een gesprek bij de werkgever, maar doorgaans ben je al half binnen als je eerst bij het uitzendbureau op gesprek bent geweest en doorverwezen wordt.

Een vaste of een tijdelijke baan

Uitzendbureaus zijn al jaren een bekend intermediair en zullen dat waarschijnlijk ook altijd wel blijven. De twee meest bekende grote uitzendbureaus van ons land zijn Randstad en Tempo-Team, maar er zijn ook heel veel kleinere uitzendbureaus die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld functies in bijvoorbeeld de zorg, schoonmaak of technische jobs.

De reden waarom uitzendbureaus blijven bestaan komt vermoedelijk doordat uitzendkrachten geliefd zijn voor bedrijven. Het is redelijke goedkoop om een extra kracht in te huren, het gaat snel en een bedrijf hoeft zich zelf niet bezig te houden met het wervingsproces en selectieprocedure. Dat neemt het uitzendbureau allemaal uit handen en dat scheelt een bedrijf veel tijd en geld.

Ook is het voor werkgevers een lastige zaak om personeel die een vast dienstverband hebben, te ontslaan. Uitzendkrachten hebben geen vast contract, maar werken op uitzendbasis. Veel banen zijn dan ook van tijdelijke aard.

Misschien val je wel in voor iemand die langdurig ziek is of gaat het om een toeristische baan voor het zomerseizoen. Indien je langer dan een jaar voor hetzelfde bedrijf werkt via het uitzendbureau, dan pas is de werkgever verplicht je een (detacherings)contract aan te bieden.

De voordelen van geld verdienen via een uitzendbureau

Het voordeel is dat je niet meer fysiek naar een uitzendbureau hoeft te gaan om alle vacatures te zien of om te wachten wanneer je eens benaderd wordt door het uitzendbureau. Op de site staan alle vacatures verzameld, dus kun je meteen alle banen zien en actie ondernemen. Deze zijn vaak onderverdeeld in vakgebieden, of op regio of het aantal uur dat je wilt werken.

En als je je profiel hebt aangemaakt, zit je ook meteen in het klantenbestand van het desbetreffende uitzendbureau en kan je spontaan door hun benaderd worden als zij denken dat jij de geschikte kandidaat bent voor een bepaalde openstaande functie. Daarnaast mag je tevens een helpende hand verwachten van het uitzendbureau.

Als je het moeilijk vindt om een goede sollicitatiebrief of CV te maken en je maakt dit kenbaar, helpt een intercedente je doorgaans hier wel mee. Ook is een uitzendbureau op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Vaak weten ze als eerste als er bijvoorbeeld een tekort aan bepaalde personeel is in een bepaalde sector en bieden ze dan in samenwerking met werkgevers een gratis opleiding aan voor deze functie.

Daar kan jij natuurlijk mooi gebruik van maken. En als je nog niet zeker weet welke baan bij jou past, bieden diverse uitzendbureaus je een beroepskeuzetest aan of zelfs loopbaanbegeleiding aan middels bijvoorbeeld ontwikkeltrajecten voor werkzoekenden. Uitzendbureaus zijn daarom bij uitstek geschikt om je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Je kunt natuurlijk in korte tijd een hoop ervaring opdoen in diverse functies bij verschillende bedrijven. En als het je meezit, kun je soms een vast baan overhouden aan je uitzendbaan bij wederzijdse tevredenheid. Meestal kun je in veel verschillende sectoren werk vinden; zoals techniek, zorg, schoonmaak, administratief, bouw & transport.

Randstad uitzendbureau

Werken en salaris ontvangen via het uitzendbureau

Als je begint met werken via een uitzendbureau ontvang je je salaris (meestal) in de vorm van weekloon. En werk je op basis van een uitzendcontract. Vroeger bestond er dagloon in de vorm van een geldzakje en tegenwoordig ontvang je maandloon bij een vast-, of flexibel contract.

Stukloon ontvang je meestal bij het post rondbrengen. Maar omdat je via een uitzendbureau meestal met een flexcontract werkt, zul je echt geduld moeten hebben en middels een verbeterplan wachten op een aanbod van een vast contract of detachingeringscontract.

Als je langere tijd voor een uitzendbureau werkt of voor dezelfde opdrachtgever kun je een detacheringscontract aangeboden krijgen.

Via het uitzendbureau ontvang je mits je fulltime werkt het minimumloon van tenminste €1.594,00 per maand vanaf 22 jaar. Dat is voldoende om in al je kosten te voorzien, zoals huur, eten & drinken, schulden, verzekeringen en dergelijke. Hoe ambitieuzer je bent en hoe meer uren je maakt, hoe meer geld je zult verdienen. Het geld ontvang je op je bankrekening middels loonbetaling.


Gemakkelijk ramen lappen of wassen met tips voor een goed resultaat

dinsdag 11 september 2018 | geen reacties | in: Besparen, Huishouden

Ramen lappen is niet altijd makkelijk. Ben je net klaar en zijn de ramen opgedroogd, zie je ineens allerlei lelijke strepen. Toch kun ook jij makkelijk de ramen schoonmaken met een goed resultaat als je je aan de onderstaande tips houdt. Wedden dat je straks niet meer kan stoppen om regelmatig je ramen te gaan lappen?

Veel heb je niet nodig om de ramen weer mooi schoon te krijgen. Met weinig materiaal en slimme tips kom je al een heel eind. Voordat je begint met wassen, is het tactisch om eerst het ergste vuil van je ramen af te halen. Dit doe je met een gewone doek. Last van uitwerpselen van vogels op je raam?

Het beste kun je dit verwijderen met een krabbertje, maar let er wel op dat je geen krassen maakt op het glas. En we weten allemaal hoe verleidelijk het is om de ramen te gaan wassen als het lekker warm is en de zon volop schijnt. Toch is dit geen ideaal moment om je ramen te wassen. De reden: je hebt veel meer kans op strepen als je de ramen laat drogen in volle zon. Kies dus een mooi moment uit in het voorjaar of juist het najaar.

De benodigdheden en handige poetstips

Om goed ramen schoon te maken zijn hier de benodigdheden en een korte uitleg: Wat heb je nodig? Een fles glasreiniger, een raamwisser, een spons, het liefst een glasdoek of een microvezeldoekje en een halve emmer warm water (van circa vijf liter). Als je alles bij de hand hebt, begin dan door ongeveer twintig milliliter glasreiniger in de emmer water te gieten. Bevochtig dan de spons en neem hiermee de ramen en kozijnen af. Alle schoonmaakspullen koop je voordelig bij Blokker en zaken zoals Action of Hema.

Sopjes waar je uit kunt kiezen zijn;

  • Emmer met daarin heet water en daarin een flinke scheut spiritus met maar een paar druppeltjes afwasmiddel anders gaat het te veel schuimen.
  • Emmer met daarin heet water en een scheut glansspoelmiddel voor de vaatwasser
  • Emmer met daarin heet water en ammonia
  • Emmer met daarin heet water en soda

Pak daarna de raamwisser en strijk in het raam droog. Indien je hier niet handig in bent kan je het beste van boven naar beneden trekken. Met het glasdoekje of het microvezeldoekje kun je de onderkant en randjes van de kozijnen droogmaken. Mocht je spiegels en kleinere ramen willen schoonmaken, dan kun je de glasreiniger er direct op sprayen en met een droge doek afnemen.

Niets is zo ontmoedigend als vieze ramen, zeker als je visite op bezoek krijgt is het fijn om schone ramen te hebben. Mocht je omwille van fysieke/lichamelijke problemen niet kunnen ramenlappen, zou je eventueel een glazenwasser kunnen inschakelen. Dat kost wel geld, maar zelf ben je dan ontlast van het fysieke werk om geen ramen te reinigen.

ramen lappen of wassen

Ramen lappen binnen

Als je de ramen binnen wilt lappen heb je eigenlijk alleen glasreiniger en een droog doekje nodig, dat is al voldoende. Alle vlekken, vet en vuil zullen er mee verdwijnen. Mochten er nou grotere vlekken op de ramen zitten, dan kun je beter wel een emmer met sopje klaarmaken. Maak de spons dan een beetje nat en maak de ramen, de kozijnen en eventueel de vensterbank goed schoon. Verwijder het overtollige sop met een wisser en droog het hele gedeelte (inclusief de strepen) met een zeem. Het is gebruikelijk om de ramen ééns per zes tot acht weken schoon te maken.

Ramen lappen buiten

Nadat de ramen aan de binnenkant zijn gezeemd kun je beginnen met het lappen van de ramen aan de buitenkant van het huis. Als er zand, spinnenwebben of te veel stof op de ruiten zit kun je het beste even de ramen voorzichtig afspuiten met de tuinslang. Daarna voer je dus dezelfde handelingen uit als binnen met sopje, spons, wisser & zeem. Moet je op hogere hoogte werken dan kun je een trap gebruiken met een raamwisser en telescoopsteel.

Alternatieve tips

Je kunt in plaats van glasreiniger ook schoonmaakazijn of citroensap gebruiken. Een geheime tip om je ramen echt kristalhelder en glanzend te krijgen: pak een oude krant na het wassen van je ramen en wrijf met een prop krantenpapier nog eens over je ramen om de laatste restjes vocht weg te nemen.

Dit zorgt er ook voor dat de ramen nog mooier gaan glanzen. Een andere handige tip: controleer je trekker geregeld op barstjes, scheurtjes en slijtage en vervang de trekker indien nodig. Een rubber die aan de hoekjes niet mooi recht is, zorgt uiteindelijk voor een streperig resultaat.

Wees duurzaam en denk aan het milieu

Welke producten je ook gebruikt, het is van groot belang dat je de aangegeven dosering aanhoudt. Dat is niet alleen belangrijk voor het eindresultaat: te weinig schoonmaakmiddel is niet efficiënt en te veel zorgt weer voor schuim of laat strepen na. Overdosering kost ook geld en heeft bovendien nadelige gevolgen voor het milieu. Zorg er dus voor dat je spaarzaam omspringt met water, energie en producten. Zo is er geen sprake van overdosering of productverlies. En daar spaar je ook weer geld mee uit.


Blokker aanbiedingen » Ongelofelijk goedkoop shoppen in deze winkel

maandag 10 september 2018 | 1 reactie | in: Korting, Winkels

Elke week ploft de nieuwe reclamefolder van de Blokker boordevol aanbiedingen weer op je deurmat. Wees slim, bekijk de aanbiedingen en shop tegen afgeprijsde prijzen. En zo verdien je je geld weer terug!

Heb jij de allernieuwste Blokker folder al in je brievenbus ontvangen? Dat is natuurlijk: als je geen Nee – Nee sticker op je brievenbus hebt staan. Deze folder is eigenlijk meer dan een foldertje; het boekje bestaat gemiddeld uit zo’n dertig pagina’s en is leuk om door te bladeren. Niet alleen voor de mooie, wekelijkse aanbiedingen, maar ook om inspiratie op te doen of om op de hoogte te blijven van de nieuwste apparaten en trends.

Natuurlijk is wellicht de meest voor de hand liggende reden om het eens goed door te bladeren: geld besparen! En dat kan heel goed met de Blokker folder, want je zult zien dat er zoveel aanbiedingen in staan, zodat je volop kan profiteren van de vele afgeprijsde artikelen. En dat kan je uiteindelijk veel geld schelen.

Blokker goedkoop winkelen

Bezoek blokker.nl

Blokker: de huishoudspecialist en zoveel meer

De Blokker is specialist als het aankomt op ander meer huishoudelijke artikelen, maar het aanbod van de Blokker vermeerdert met de dag. Zo kun je ook bij deze winkel ook terecht voor bijvoorbeeld schoonmaakartikelen, speelgoed, tuinartikelen en leuke cadeaus.

Maar ook voor elektrische tandenborstels, boeken, beddengoed, woonartikelen en reisartikelen. En ook voor kortingen op leuke uitjes naar bijvoorbeeld De Efteling of Duinrell.

De Nederlandse winkelketen Blokker bestaat inmiddels al zo’n 122 jaar en had in 2015 meer dan achthonderd winkels in Nederland, België, Suriname en Luxemburg. Om klanten op de hoogte te houden, komt er elke week een nieuwe folder uit met de laatste aanbiedingen en koopjes.

In de folder die elke week uitkomt zijn uiteenlopende producten sterk afgeprijsd en soms zijn er ook bepaalde acties als drie halen, twee betalen of inruilacties. Een weldaad voor je portemonnee!

Groot verlanglijstje bij de Blokker

Vooral tijdens verjaardagen, sinterklaas & de kerstperiode komt winkelend publiek met een verlanglijstje naar de Blokker. Alle wensen die ze dan verzameld hebben kopen ze goedkoop in. Zelfs voor de mensen die een bijstandsuitkering ontvangen een laag budget hebben, kan winkelen bij de Blokker verassend leuk uitpakken.

Er zijn producten in de webshop te koop voor minder dan €5 euro. En je kunt zelfs selecteren naar prijs in de webwinkel. Bekijk snel de webshop voor alle spotgoedkope prijsjes!

Klantenreview – Al jaren een fijne winkel met lieve mensen

Gerda van Bunningen – Ik kom al jaren bij de Blokker voor al mijn huishoudelijke artikelen en word altijd goed geholpen. Eens was ik op zoek naar de juiste schoonmaakdoekjes voor de reiniging van mijn meubilair. Ze hebben mij uitgebreid geholpen om het juiste product te verkopen. Topservice! Bij de Action had ik ook mijn boodschappen kunnen doen, maar koos toch voor de vertrouwde Blokker.

blokker korting en tips

Geen folder ontvangen?

Als je geen folder in de bus hebt ontvangen, dan kun je deze altijd nog online bekijken. Op die manier hoeft geen aanbieding meer gemist te worden. Ga naar de blokker website om de folder online te bekijken; sneller is om op de volgende link te klikken: https://www.blokker.nl/t/folder.

Of bekijk deze online op de website van reclamfolder.nl. Hier vind je overigens reclamefolders van meerdere winkels, eenvoudig gecategoriseerd. De Blokker folder bekijken via de app kan ook, via de applicatie ‘AlleFolders’ die gratis te downloaden is.

Online winkelen bij de Blokker

Degenen die liever thuis online shoppen, kunnen ook goed terecht bij de Blokker. Ga naar www.blokker.nl om vanuit je luie stoel de producten van de winkel en natuurlijk ook de aanbiedingen eens te bekijken. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden over de laatste aanbiedingen? Via de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van leuke aanbiedingen en op die manier hoef je voortaan geen enkel koopje meer te missen.

Kortingscode invoeren en gebruiken

Degene die liever thuis online shoppen, kunnen ook goed terecht bij de Blokker. Als er een kortingscode beschikbaar is kun je die invoeren en korting ontvangen op je product. Met een snelle levering en de mogelijkheid tot retourneren bied de webshop een uitstekende klantservice.

Blokker kortingscode invoeren


Hema kortingstips » Altijd aanbiedingen en leuke weggevertjes

zaterdag 8 september 2018 | 2 reacties | in: Korting, Winkels

De HEMA is een geliefde winkel voor veel mensen. En dat is goed verklaarbaar, want de HEMA is doorgaans een goedkope winkel met heel veel uiteenlopende artikelen. Je vindt er babykleding tot en met schoolartikelen en huishoudelijke apparaten. Profiteren van HEMA aanbiedingen, kortingen en leuke weggevertjes is natuurlijk helemaal top voor je portemonnee! Lees hieronder snel meer over hoe je dat het beste kunt doen.

De makkelijkste manier om leuke artikelen te scoren tegen een gereduceerd tarief is middels de HEMA-folder. Het loont om deze folder die iedereen wel in zijn of haar brievenbus krijgt, wekelijks goed te checken. Dan zie je meteen welke aanbiedingen de HEMA die week heeft. En kopen met korting is natuurlijk ook een vorm van geld verdienen.

Heb je de folder niet gekregen of ben je buiten de deur? Check de folder dan online via: https://www.hema.nl/klantenservice/folder. En online de HEMA website checken is op zich al een goed idee. Hier tref je vaak artikelen aan die je niet in de winkel kunt kopen, maar alleen online. En vaak hangt daar ook nog eens een mooi prijskaartje aan vast.

Bovendien past de HEMA online shop zich ook aan, aan jouw zoekgedrag op de site. Heb je bijvoorbeeld naar ondergoed gezocht, dan krijg je onmiddellijk favoriete artikelen die speciaal voor jou zijn geselecteerd. En deze producten komen dan vaak ook als aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan 2+1 gratis boxershorts. Vergeet ook niet bij de rubriek ‘stapelkorting’ te kijken; daar staan veel artikelen als tweede voor de halve prijs of een stuk gratis aangeboden.

Goedkoop winkelen bij HEMA

Bezoek www.hema.nl

Weggevertjes

Veel HEMA-winkels hebben in het filiaal een groot rek waar de zogenaamde weggevertjes te vinden zijn. Dit zijn vaak kleine afgeprijsde artikelen zoals mokken, chocolade of leuke cadeauartikelen en zijn ideaal om jezelf cadeau te geven of als je nog een leuke gift zoekt voor bijvoorbeeld een verjaardag. Dus als je op zoek bent naar iets schattigs en kleins, vergeet dan zeker even niet te snuffelen in het weggevertjesrek van de HEMA. Vaak kun je er allerlei hebbedingetjes vinden voor nog geen tien euro.

Kortingscodes

Een andere manier om geld te besparen voor HEMA-shoppers is via een online kortingscode. Er zijn talloze websites waar je een kortingscode kunt vinden voor je HEMA aankopen. Alles wat je hoeft te doen is vaak alleen maar de code zien te bemachtigen en deze in te vullen als je in de online HEMA webshop iets koopt en dan bij afrekenen deze code invult.

De korting wordt dan meteen berekend. Vaak zijn deze codes wel tijdelijk, dat wil zeggen dat ze alleen in een bepaalde maand geldig zijn of in een andere bepaalde periode. Een website waar je vaak kortingscode voor de HEMA kunt vinden is onder andere: https://www.zoover.nl/kortingscode/hema-tickets

nu online winkelen bij HEMA

Voordelen en geld verdienen met de HEMA Klantenpas

Als je vaker bij de Hema koopt, schaf dan de Hema klantenpas aan. Dit is een andere manier om geld te besparen. Met deze kaart spaar je punten met elke euro die je in de winkel of online uitgeeft. In eerste instantie kost het je wel vijftig cent om deze plastic pas aan te schaffen, maar dat verdient zich snel genoeg terug.

Koop een HEMA klantenpas bij de kassa in een van de HEMA-filialen en download daarna de HEMA app. Koppel dan je klantenkaart aan de app en registreer je met je persoonlijke gegevens. Op die manier kun je ook met je smartphone punten verzamelen als je je plastic kaart thuis bent vergeten en kun je in één oogopslag zien wat je saldo en voordelen zijn op je mobiel.

Punten sparen, vouchers en een gratis tompouce

Als je genoeg punten hebt gespaard, kun je deze inwisselen in een voucher. Als je bijvoorbeeld honderdvijftig punten bijeen hebt verzameld, krijg je maar liefst een korting van vijf euro op je volgende aankoop. Sparen gaat sneller dan je denkt. En soms zijn er HEMA-actieweken zodat je dubbele punten kunt sparen, je krijgt dan twee punten voor elke euro die je besteedt.

De laatste nieuwtjes en acties kun je ook terugvinden op de HEMA-app. En dat is nog niet alles, als je punten hebt gespaard kom je ook in aanmerking op flinke kortingen. Om je een voorbeeld te geven: bij vijftig punten krijg je 15% korting op een damesartikel naar keuze of bij honderd punten 20% korting op elk artikel in de HEMA.

Deze kortingen vind je terug op de app onder het kopje ‘voucher aanbod’. En als kers op de taart, krijg je als pashouder een gratis tompouce van de HEMA als je jarig bent. Nou ja, je moet ‘m natuurlijk wel even zelf gaan ophalen in de winkel.

goedkoop shoppen voor een makkelijker leven

Succesformule van Hema

Al meer dan 100 jaar hanteert HEMA een geheime succesformule om al al het winkelend publiek van kwalitative producten te voorzien. Alles wat je nodig hebt voor je comfort en dagelijks kunt gebruiken koop je bij HEMA. Of je nou op zoek bent naar extra voordeel van gordijnen, textiel, make-up of speelgoed het is allemaal te koop.

Met de stapel op stapelen aanbiedingen bied HEMA nu ook korting en comfort op de gebieden eten & drinken (goedkope alcoholische versnaperingen), koken & tafelen, wonen & slapen, vrije tijd en kantoor, mooi & gezond en kleding voor dames, heren, kind en baby.

Hema winkel gratis verzending en retourneren

Bij bestellingen van € 25 of meer worden producten gratis verzonden, behalve als een bestelling meer dan 20 kilo weegt zoals XL artikelen. Je kunt dus besparen op de verzendkosten als je voor meer dan € 25 aan producten koopt. En anders kun je de bestelling kosteloos afhalen in de dichtsbijzijnde HEMA filliaal. Als je niet tevreden bent over de aankoop kun je het gratis retourneren. Je krijgt zelfs de verzendkosten terug als je het product ongeopend inleverd.

Hema kortingscode invoeren en gebruiken

Als je een kortingscode gebruikt in de HEMA webwinkel, koop je het artikel tegen een reductieprijs. Neem op Hema.nl ook eens een kijkje op de HEMARKT waar je goede producten tegen een zachte prijs kunt bestellen. Tot tientallen euro’s korting als je een kortingscode gebruikt meestal voor de Hema fotoservice of het gehele assortiment. Meestal zo’n 15% korting.

Hema kortingscode invoerenMeld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace

Psssstt, geld bij printen?! Je eigen computer gebruiken als pinautomaat?

Meld je dan nu aan bij Jacko Meijaard om risicoloos de AMR te proberen

Direct beginnen en geheel vrijblijvend en geld verdienen >>

affiliate marketing revolutie uitproberen