Sarkozy dreigt met oorlog als de euro valt

zaterdag 7 januari 2012 | geen reacties | in: Nieuws, Overig

Sarkozy dreigt met oorlog als de euro valt

Ten minste op zekere hoogte, maar zeker niet met zulke attitude, heeft de Franse president uitgedaagd door eindelijk de sprong richting de haai te maken als het gaat om vuur en zwavel uitspraken van wederzijds verzekerde vernietiging:

Sarkozy: “Einde van de Euro, zou een einde betekenen van Europa, Einde van de Vrede”

Of het gaat anders uitpakken, het zou het einde kunnen betekenen voor de huidige generatie maatjes, corrupte, domme en criminele leiders. Omdat de laatste keer dat we checkte de euro gewoon haar 10e verjaardag vierde (met een overgrote meerderheid leiders dat zou wensen dat dit nooit had plaatsgevonden) en Europa was behoorlijk ”oorlogsvrij” in de dagen voor de globalistische natte droom valuta. Maar wat weten we eigenlijk over Europa en haar munt? Toch is het een behoorlijk dictatoriaal dreigement van de president die er er niet mee kan wachten om op allerlei nieuwe doordachte mogelijkheden meer belasting probeert te heffen, middels de transactietaks.

Gevaarlijke Sarkozy einde euroReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace