Online shoppen kan nog steeds voordeliger door kortingsmogelijkheden

donderdag 29 maart 2012 | 1 reactie | in: Alle acties, Besparen, Webwinkel

Online shoppen kan nog voordeliger!

Nederlanders shoppen ontzettend veel online, in 2011 werd er ongeveer 8 miljard euro door ons gespendeerd in webwinkels. Dit zijn ongeveer 200.000 bestellingen per dag! Fenomenale getallen, maar wat zijn de voor- en nadelen van het online kopen?

Het grootste voordeel is toch de prijs. Online kopen is goedkoper, dit komt omdat er gemiddeld minder kosten worden gemaakt. Winkels verzenden bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit het magazijn naar jouw huis of kantoor verzonden. Dit scheelt medewerkers in een fysieke winkel, overbodige personeelsuren, transportkosten, winkelkosten, etc. Een ander voordeel is voor jou het gemak, jouw weekend staat na een drukke werkweek niet meer in het teken van winkelen. Je product kan gewoon worden geleverd bij jouw thuis, kantoor of een afhaalpunt.

Betalingsmogelijkheden webwinkels

De nadelen van online winkelen worden steeds kleiner. Door betaalinstanties als Ideal, Paypal, Multisafepay en Klarna is er een middelpersoon die gegevens van beiden heeft en hierdoor weet je dat jouw gegevens niet vrijgegeven worden aan de webwinkel. Bij webwinkels zie je ook vaak keurmerken om hun betrouwbaarheid te tonen. Echter heeft het televisieprogramma Kassa een aantal webwinkel keurmerken onderzocht en zijn ze keurmerken tegengekomen die simpelweg af te kopen waren zonder enige vorm van controle op betrouwbaarheid. Wanneer een webwinkel geen keurmerk betekent dit niet dat de winkel niet deugd, juist wel. Kasse komt met diverse tips op hun site, klik hier voor meer tips.

Online shoppen wordt de Nederlandse internetter steeds makkelijker gemaakt. Zeer lage tot geen verzendkosten is de nieuwe trend online, net als het gratis retourneren. Op deze manier kan je alles thuis bestellen, passen, meten, matchen, voelen, ruiken, en vooral bekijken of je het echt leuk vindt.

Nu online shoppen men zo makkelijk wordt gemaakt, wordt de concurrentie onder online winkels steeds groter. Hoe kunnen zij zich weren in dit grote online shopgeweld? Online adverteren is een oplossing, maar hoe zeker kan je zijn dat advertenties online werken? Er is een leuke advertentiehype ontstaan in U.S.A. en U.K op iets wat altijd wordt gevraagd bij het betaalproces: ‘Heeft u een kortingscode?’. Nu moet jij jezelf afvragen: ‘Waarom heb jij die kortingscode niet en waarom anderen wel?’ Voor deze korting moet je zelf actie ondernemen, namelijk knippen en plakken van de code. Dit bespaart je binnen enkele seconden goed geld. Inmiddels zijn kortingscodes de nieuwste online advertenties, wanneer men met een kortingscode koopt dan kan het bedrijf aan de code zien welk bedrijf deze heeft geleverd. Dit maakt het erg eenvoudig te meten welke advertentie bij welk bedrijf goed voor je bedrijf is.

Wat is een kortingscode?

Wat is een kortingscode? Kortingscode wordt ook wel een actiecode, vouchercode, couponcode of promotiecode genoemd. Deze worden op het product zelf weergegeven, in de nieuwsbrief, per e-mail (als klachtbehandeling), of als prijs die je gewonnen hebt. De kortingscode vul je in bij het betaalproces en bespaart je binnen enkele seconden een paar euro tot tientallen euro’s, zorgt voor gratis verzending, geeft je gratis gadgets of zorgt voor 2 halen 1 betalen acties.

Wanneer je deze kortingscode niet invult zal je deze korting of actie ook niet ontvangen, terwijl het zoeken maar een paar seconden duurt. Men denkt hier niet vaak over na, maar er is een bedrijf die deze kortingscodes ook verzamelt. Het bedrijf e-Kortingscode.nl verzamelt deze kortingscodes, actiecodes, couponcodes, vouchercodes of promotiescodes van diverse bedrijven. Als enige verzamelt e-Kortingscode enkel de vouchercodes die jij geheel gratis kan knippen en plakken. Waarom doen zij dit? Bij e-Kortingscode kunnen consumenten hun gevonden codes delen met anderen, zodat niemand meer teveel betaalt. Ook is e-Kortingscode lid van diverse nieuwsbrieven om eenvoudig aan deze codes te komen en te publiceren.

De goedkoopste webwinkels

Zalando kortingscode, Bol.com couponcode, Greetz kortingscode, John Beerens kortingscode, Thuisbezorgd actiecode, Nelly kortingscode, kortingscode H&M, Sony actiecode, Logitech kortingscode zijn maar een kleine greep uit de grote hoeveelheid webwinkels waarvan e-Kortingscode kortingen aanbiedt. Met 1 klik op de knop en de winkel opent zich en je knipt de kortingscode. Deze plak je in je betaalproces en in deze paar seconden bespaar je zo tientallen euro’s, dat is toch makkelijk en snel verdiend.

Ga je dus iets online kopen, kijk dan eerst op e-Kortingscode.nl en zoek naar jouw webwinkel of product en bekijk of jij het goedkoper kan krijgen d.m.v. een kortingscode! En betaal nooit meer te veel, waarom zouden anderen wel korting krijgen en jij niet? En heb je zelf een actiecode? Stuur deze dan snel op via de site van e-Kortingscode.nl, zo betaalt men nooit meer teveel!

Kortingscode gebruiken


1 reactie op “Online shoppen kan nog steeds voordeliger door kortingsmogelijkheden”


  1. ShopFISH zei op 21 februari 2013 om 15:19:

    Of op ^ShopFISH^ natuurlijk ;)Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace