Online 2 voor 12 uitzending gemist

vrijdag 30 maart 2012 | geen reacties | in: TV Programma's

Bekijk de laatste uitzendingen van Twee voor twaalf op de website van VARA

Spelletjesquiz waarbij kennis, inzicht, puzzelen & snelheid tezamen komen

Twee voor twaalf is een intelligent spelshow dat elke donderdagavond om 20:30 op TV verschijnt, het wordt al geruime tijd door Astrid Joosten gepresenteerd. Elke week wordt het programma weer goed bekeken door meer dan 1 miljoen kijkers, die vol verwachting & verbazing meedenken met de 4 spelers die het in teamverband tegen elkaar opnemen. Bij andere TV programma’s, waarbij je link en rechts helemaal gebombardeerd wordt met compleet zinloze en gevoelloze informatie, is het bij 2 voor 12 anders doordat de programmamakers zich richten op een wat hoger opgeleid publiek.

Desondanks blijft het programma al ruim 30 jaar ongekend populair bij verschillende lagen in de bevolking, van jong tot oud. Student tot bejaarde AOW’er, geleerde tot dwazen iedereen wil er naar kijken en de VARA heeft door de jaren heen altijd behoorlijk geinvesteed om de spelquiz aantrekkelijk te houden. Ook is het mogelijk om in de Quizkamer op de VARA website het spel online te spelen of even een kijkje te nemen achter de schermen van het spelshow. Mocht je een uitzending hebben gemist? Dan kun je die terugkijken op de website van de VARA.

2 voor 12 uitzending gemistReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace