NS- korting bij een nieuw abonnement

zondag 30 oktober 2011 | geen reacties | in: Alle acties, Handig

NS- korting bij een nieuw abonnement

Reis met korting naar de leukste plaatsen in heel Nederland. Wie nu één van de zes nieuwe NS-abonnementen neemt, kan rekenen op een leuke korting die per jaar op kan lopen tot maar liefst 60 euro. De nieuwe NS-abonnementen zijn namelijk geherintroduceerd, waardoor er een nieuwe introductiekorting kan plaatsvinden. Per maand geeft de NS je 5 euro korting. Deze actie geldt voor de abonnementen ‘Weekend Vrij’, ‘Altijd Voordeel’, ‘Kids Vrij’, ‘Altijd Vrij’, ‘Dal Vrij’ en ‘Dal Voordeel’. Dit zijn zeer uiteenlopende abonnementen, dus voor ieder wat wils. Zo krijg je zowel korting op een gratis weekend, als op een volledig abonnement en zijn de acties geldig voor volwassenen en kinderen.

Bovendien heeft de NS Met NS SamenUitKorting: een dagretour waarbij je zelf kunt bepalen waar je die dag heen gaat en waarbij een persoon het volle tarief betaalt, maar je medereizigers profiteren van 40% korting (tot maximaal drie reisgenoten). Als je de kosten gezamenlijk met je vrienden en vriendinnen deelt, kun je samen gezellig en goedkoop een leuk dagje uit gaan. Deze actie is exclusief op de website van de NS verkrijgbaar via www.ns.nl. Wees slim, neem de trein en bespaar geld!

NS voordeelReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace