Goedkoop NS dagkaart treinkaartje bestellen of kopen

dinsdag 19 juni 2018 | 2 reacties | in: Aanbiedingen, Besparen

Wil je een dagje op stap met de trein? Dan kun je natuurlijk een dagkaart kopen bij het loket op een van de vele NS-stations. Je kunt dan onbeperkt reizen met de trein door heel het land. Maar wil je geen dief van je portemonnee zijn en goedkoper een enkeltje of retourtje naar je favoriete bestemming scoren, lees dan snel verder.

NS dagkaart treinkaartje

De NS dagkaart is een populair en voordelig treinkaartje. Normaliter betaal je zo’n €50,60 voor een NS Dagkaart. Je kan dan door heel Nederland kunt reizen en van al het treinverkeer gebruik maken tot 04.00 uur de volgende dag. Enorm handig dus als je een dagje uit naar bijvoorbeeld de Efteling, de Beekse Bergen, Groningen of Limburg wilt maken.

Onbeperkt en onbezorgd reizen. En doorgaans goedkoper dan als je incheckt en uitcheckt van en naar je bestemming. Maar het kan nog goedkoper! NS dagkaartjes zijn vaak in de aanbieding tegen nog lagere prijzen. Daar kun je dus een hoop geld op besparen en het scheelt je zomaar tientallen euro’s. Aan deze kaarten kan nog wel eens activiteit gekoppeld worden, of je vind een coupon voor een goedkoop Burger King menu.

De gemiddelde prijs van ondergenoemde aanbieders is rond de €16,-, maar het verschilt per winkel. Met een gewoon los treinkaartje kan je al duurder uit zijn, dan dat je reist met een NS dagkaart. Het is een super gebruiksvriendelijke actie en je mag van al het treinverkeer gebruik mag maken! En naar elke stad reizen in Nederland.

Speur het internet af

Als je wat tijd over hebt, loont het om het internet af te struinen voor een voordelig tarief om te reizen met de trein. Er zijn namelijk veel websites die aanbiedingen hebben voor een NS dagkaart tegen gunstige tarieven. We helpen je natuurlijk een handje op weg. Surf eens naar de website goedkooptreinkaartje.com.

Deze website geeft je een mooi overzicht van websites waar je op dit  moment goedkoop een NS dagkaart kunt kopen. Het is een verzameling van bijvoorbeeld tijdelijke NS-acties, acties van de website Vakantieveilingen, Actie van de Dag en Groupon. Treinkaartjes die in de aanbieding zijn dus.

Doordat alle aanbiedingen op een pagina te zien zijn, hoef je niet persoonlijk elke website van de aanbieders te bezoeken. Dat scheelt enorm veel tijd. En de gemiddelde prijs waarvoor een NS dagkaart bij de aanbieders wordt aangeboden ligt zo rond de zestien euro! Ja, je leest het goed.

Het gaat dus om een verschil van tientallen euro’s. Het geld dat je hiermee bespaart kun je natuurlijk wel beter gebruiken; trakteer jezelf op een leuke extraatje zoals een ijsje in de Efteling! Bestel bijv. de NS dagkaart bij Kruidvat en lees de voorwaarden.

De NS dagkaarten van Kruidvat zijn het meest populair en voordeligst. In het weekend én doordeweeks reizen! Kruidvat hanteert een stapelkorting, dus hoe meer treinkaartjes je koopt. Des te voordeliger het is om te reizen.

trein dagkaart folder aanbiedingen

Handige tips m.b.t. de Kruidvat dagkaart

– In de daluren tijdens uw reisperiode kunt u de goedkope treinkaartjes van Kruidvat gebruiken.

– Kopen bij een Kruidvat vestiging bij u in de buurt of online bestellen. Op=op! En daarmee dus altijd snel uitverkocht.

– De dagkaart is geldig op 1 dag en je kunt van al het treinverkeer gebruik maken tot 04.00 uur de volgende dag.

– Wees snel bij het kopen van een NS dagkaart bij Kruidvat of andere winkels, want de actie is altijd razend populair!

– Zodra je de dagkaart hebt gekocht kun je direct gaan reizen tijdens de actieperiode en dus in-, en uitchecken.

Spoorwinkel

De Spoorwinkel heeft ook leuke aanbiedingen. Als je al weet waar je naartoe wilt, dan mag je deze website zeker niet overslaan. Tientallen uitjes tref je namelijk op de aanbiedingenpagina. Denk bijvoorbeeld aan een dagretour naar Haarlem, inclusief een rondvaart door de grachten of een retour naar badplaats Scheveningen waar je heerlijk op het strand kunt wandelen en daarna meteen door kunt gaan naar de musical de Lion King.

spoordeelwinkel

Het kaartje zit erbij inbegrepen. Als je toch nog twijfelt waar je op je vrije dag heen wilt gaan, kun je altijd nog kiezen voor een Dagje uit naar keuze plus een leuke traktatie zoals een gratis tijdschrift in de kiosk of een voucher voor koffie, thee of een chocoladefondue. Je betaalt gemiddeld dan twintig euro voor een Dagje uit naar keuze.

Goedkope treinkaartjes met korting in de winkels

De winkels van Kruidvat, Jumbo, Blokker, Etos, HEMA, Albert Heijn en Primera doen ook dikwijls mee met NS acties. Hier kun je ook goedkoop een NS Dagkaart kopen. Houd de folders in de gaten om tegen voordelige tarieven zo een treinkaartje aan te schaffen. Dit kan je een behoorlijk duit in je zak schelen. Kruidvat biedt enkele keren per jaar een NS Dagkaart aan vanaf dertien/viertien euro!

Reizen in de trein voordelen en nadelen

Met de trein reizen heeft voordelen en nadelen. Het voordeel is dat reizen met de trein comfort bied en makkelijk is voor forenzen die dagelijks van en naar hun werk moeten. Om even dit voordeel te benadrukken kun je als treinreiziger nog even de krant lezen, een oogje dicht doen, tas inruimen, wat werk verrichten of documenten lezen.

Op de autosnelweg zul je je echt op de weg moeten concentreren inplaats van op de spullen die je bij je hebt. Met de treinreizen is ook uitermate veilig.

Een van de grote nadelen van reizen in de trein is de drukte, met name rond de spitsuren. Soms zullen er veel mensen die moeten blijven staan op het balkon (het tussenstuk tussen het ene coupe en andere coupe). En dat is absoluut niet leuk, zeker als je een uur lang moet reizen voor je werk of studie.

Treinvertragingen zijn ook aan de orde van de dag, zeker ‘s winters als er veel sneeuw op en tussen de rails ligt. Zo kun je dus zomaar te laat op je eindbestemming arriveren. Ergernissen alom dus bij zulke nadelen.

Losse treinkaartjes kopen

Als je incidenteel met de trein reist, moet je een los treinkaartje kopen. Op grotere treinstations koop je die bij een loket en anders bij een automaat. Maar afgelopen jaren heeft de NS de prijs van een los treinkaartje met 1 euro verhoogd, een toelage.

Via wat zoekwerk naar een goedkoper treinkaartje via internet, bespaart iedereen dat veel tijd. Want ook op internet zijn goedkope losse treinkaartjes verkrijgbaar. Kijk op Treinreiziger.nl voor alle actiekaartjes met een interessante aanbiedingsprijs.


2 reacties op “Goedkoop NS dagkaart treinkaartje bestellen of kopen”


  1. Kruidvat voordelig in de stad met alle aanbiedingen uit de reclamefolder zei op 26 juli 2018 om 11:35:

    […] tijd tot tijd bieden verschillende drogisterijen in Nederland een goedkoop treinkaartje aan. Echt een super product! Niet uitprinten. Mooi in een verpakking. Gewoon een stevig goedkoop […]


  2. Kevin | Goedkoop-treinkaartje.nl zei op 4 februari 2019 om 12:55:

    Ook nu zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat. Voor € 14,50 bestelt u al een dagkaart!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace