Meer geld verdienen aan Apps op je iPhone

woensdag 4 januari 2012 | geen reacties | in: Rijk worden, Studenten, Thuiswerk

Meer geld verdienen aan Apps op je iPhone, Blackberry of Nokia

Iedereen die een smartphone heeft kent het wel: die handige apps die je gratis of tegen een vergoeding kunt downloaden op je toestel. Heel erg handig, maar nog leuker is het als je geld kunt verdienen aan apps. Hoe doe je dat? Lees hieronder de praktische tips om een aardig zakcentje bij te verdienen of om juist geld te besparen met apps.

Creëer een nieuwe App
Smartphone-gebruikers hebben altijd honger naar nieuwe applicaties. Daarom kun je misschien wel een hoop geld verdienen als je handig bent en zelfs apps kunt ontwikkelen. Als je dit zelf niet kunt realiseren, ga dan op zoek naar iemand die wel gespecialiseerd is in de ontwikkeling van apps. Alles wat je nodig hebt om te beginnen is namelijk een goed idee. Zoek in je omgeving uit waar veel behoefte aan is. En wie weet lanceer jij wel die superapp waar veel vraag naar is. Als je eenmaal weet wat voor applicatie je wilt maken, bedenk dan dat de app niet per sé enorm uitgebreid of mooi hoeft te zijn. De meest populaire apps moeten het namelijk vooral hebben van de (grote) vraag en het uniek zijn. Velen zijn al rijk geworden door bijvoorbeeld een simpel puzzelspelletje te ontwikkelen voor de Blackberry en deze aan te bieden voor drie euro per download.

Als je eenmaal bezig bent met het maken van je app, vergeet dan niet om social media elementen toe te voegen binnen je app. Tegenwoordig is social media immers de grote aantrekkingsfactor van vele applicaties. Gebruikers willen weten van welke app vrienden ook gebruik maken. Als de applicatie eenmaal klaar is, moet je het natuurlijk nog aan de wereld introduceren en zorgen dat het op de markt komt. Je kunt natuurlijk zelf een website bouwen voor je app, maar verstandiger is het om gebruik te maken van websites die reeds een groot aantal bezoekers kent. Dan kun je op hun bekendheid meesurfen. Probeer je app te linken aan betaalde apps op een smartphonewebsite of op een appstore. Via websites zoals AppBrain kun je kiezen wie tot je potentiele doelgroep behoort, dus je kunt je app richten op basis van leeftijd of geslacht. Ook kun je via deze site achterhalen op welk toestel of in welke Android-versie je app het goed doet. Een andere mogelijkheid om je app aan de man te brengen is via Google Adwords of AdMob. Vergeet tot slot niet om tijdig updates te verstrekken. Zo kun je je applicatie up to date houden en lang houdbaar.

Geld verdienen op je iPhone

Geld verdienen met foto Apps
Geen zin om zelf een app te maken, maar wel geld willen verdienen met apps? Dat kan, er is nog een andere en simpele manier om wat bij te verdienen met mobiele applicaties. Namelijk door foto’s te maken. Hoe werkt dat? Veel bedrijven hebben wereldwijd informatie nodig. Denk bijvoorbeeld aan het bedrijf TomTom. Om hun gebruikers up to date te houden, moeten ze wel weten of die ene weg al twee maanden niet meer in te rijden is. TomTom kan natuurlijk niet in alle straten in Europa dagelijks duizenden werknemers laten patrouilleren. Daarom hebben ze hulp nodig van mensen door het hele continent. Dat is waar jij in het spel komt. Rij jij net toevallig die ene weg in die niet meer toegankelijk is, maar wel volgens jouw navigatiesysteem? Dan kun je een foto van de straat maken en deze via de app opsturen naar TomTom. En daar verdien je geld mee. In ons land zijn er verschillende bedrijven die dergelijke diensten opzetten. Roamler (http://www.roamler.com/) is zo’n Nederlands bedrijf, waar je de app kunt downloaden in de Nederlandse App Store. Je kunt je bij Roamler laten registreren en dan word je middels hun app op de hoogte gehouden als er een ‘opdracht’ bij jou in de buurt is. Appysnap (http://appysnap.com/) is een andere applicatie die gebruikers opdrachten geeft en daarvoor uitbetaalt.

Geld besparen met apps
Behalve geld verdienen, kun je ook een hoop geld besparen met apps. Weleens gehoord van van de WhatsApp of PingChat!? Als je een van deze apps eenmaal op je smartphone hebt geïnstalleerd, dan kun je gratis een bericht, foto’s of filmpjes naar je vrienden of familie sturen. Je hoeft dan dus niet langer sms’jes op de traditionele manier te verzenden, maar via WhatsApp of PingChat! Als je vrienden en familie deze app ook op hun mobieltje hebben, dan kunnen jullie geheel kosteloos berichten naar elkaar sturen. Dat scheelt nog eens een hoop geld!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace