Lichter en jonger uitziende ogen in een paar weken

maandag 19 november 2012 | geen reacties | in: Handig, Voordeel

Lichter en jonger uitziende ogen in een paar weken

Het gezicht is het eerste waar mensen naar kijken, dus het is geen wonder dat we zoveel tijd besteden om ons gezicht jong proberen te houden. Mensen besteden vaak een klein fortuin en veel tijd om rimpels, hyperpigmentatie en verzakking proberen tegen te gaan. Maar, het zijn eigenlijk de ogen die mensen het eerst opmerken.

Dat is de reden waarom donkere gezwollen kringen en kraaienpootjes rond de ogen zo’n impact hebben op hoe jong en aantrekkelijk we lijken. Het maakt niet uit hoe goed uw huid er uitziet als uw ogen schreeuwen, “Ik ben versleten en uitgeput!” Eigenlijk zijn donkere kringen niet het gevolg van stress of slaapgebrek. Ze worden eigenlijk veroorzaakt door gebroken haarvaten die bloed lekken in de buurt van het huidoppervlak. En, zoals je leeftijd, je huid wordt geleidelijk dunner en het bloed onder de huid zal beter zichtbaar worden.

De vetkussentjes onder je ogen zijn een bijzonder kwetsbaar gebied en als ze dun worden, kan het gebied beginnen te lijken zinken. Dit kan dus ook de illusie geven van een donkere cirkel of schaduw.

Tot overmaat van ramp kunnen deze plaatsen makkelijk ontsteken, waardoor de bloedvaten nog meer zichtbaar worden. Studies hebben gesuggereerd dat lage bloedstroom ook kan bijdragen tot het voorkomen van donkere kringen en de bijbehorende verzonken blik in de ogen. Een andere factor is dat met een grotere blootstelling aan de zon, de huid pigment dienovereenkomstig reageert, wat resulteert in donkere vlekken.

Met de ondersteunende structuur verdwenen, zal huid beginnen in te storten, waardoor er een soort van inspringen of “goot” effect ontstaat. Wanneer het aangrenzende gebied gezwollen raakt, ontstaat er een schaduw op de huid, waardoor het lijkt alsof er een donkere cirkel ontstaat. Donkere kringen onder de ogen en verzakkingen zijn ook zeer moeilijk op te lossen door middel van cosmetische chirurgie.

gezonde ogen

Gratis proefpakket Vita Essent Q10 Formule

Gelukkig maar, er is een niet-chirurgische oplossing en het is de intelligente schoonheid Vita Essent Q10 Formule. Speciaal samengesteld om cosmetische problemen rond het oog aan te pakken, het is een van de weinige producten die een oplossing aanbieden die veroudering van de ogen tegengaan.

Vita Essent Q10 Formule verzacht de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes, zo zal de hydraterende vermogen de verschijning van donkere kringen onder de ogen doen verminderen.

Het product bevat een krachtige ingrediënt genaamd Grant-X, die de spiercontracties en rimpels ontspant. Het bevat ook twee extra krachtige ingrediënten om de huid te verstevigen voor een opgetild, jeugdige uitstraling. Het resultaat is een groter, helderder, en jonger uitziende oogcontour. Dus, hoe goed werkt het product voor u? Probeer dus de Gratis proefverpakking Vita Essent Q10 FormuleReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace