Wees voordeliger uit bij Kruidvat in de stad met alle aanbiedingen uit de reclamefolder

donderdag 26 juli 2018 | geen reacties | in: Besparen, Winkels

Elke week verschijnt er weer de Kruidvat reclamefolder die boordevol aanbiedingen staat. Deze folder, van meestal rondom de tachtig pagina’s, is bijna een catalogus te noemen. Het is doorgaans de dikste folder die je zal aantreffen binnen je pakket met folders in je brievenbus. En dat is maar goed ook, want op die manier kun je goed profiteren van de vele aanbiedingen uit de reclamefolder van Kruid-vat, en dat kan je zoveel geld schelen.

Kruidvat is specialist als het aankomt op ander andere cosmetica, mondverzorging en andere lichamelijke verzorgingsproducten, maar het assortiment van Kruid-vat groeit met de dag. Zo kun je ook bij deze drogist terecht voor bijvoorbeeld schoonmaakartikelen, snoep, speelgoed en kleding.

In de folder die uitkomt zijn er dan veel producten afgeprijsd en soms zijn er acties als drie halen, twee betalen. Dat is dus een groot plezier voor je portemonnee! Als je geen folder in de bus hebt ontvangen, dan kun je deze altijd nog online bekijken. Op die manier hoeft geen aanbieding meer gemist te worden. Als je iets in de winkel koopt, ontvang je ook prijsbewijs zodat je het product eventueel ook nog kunt ruilen.

kruidvat folder aanbiedingen

Terugkerende acties

Kruid-vat verbaast je iedere keer weer met nieuwe aanbiedingen en acties, maar er zijn bepaalde acties die om de zoveel tijd telkens terugkeren. Zo is er minstens twee keer per jaar de Kruidvat-Overnachtingsactie. Je kan dan een nachtje slapen in een 3- of 4-sterren hotel voor maar €11.99 per persoon per nacht.

Dat is natuurlijk spotgoedkoop. Je hebt dan keuze uit meer dan honderd hotels, die verspreid door heel Nederland liggen. Denk aan Van de Valk hotels en Fletcher hotels. Houd deze actie in de Kruidvat folder of online dus zeker in de gaten, want je kan er heel wat geld mee besparen.

Goedkoop er even tussenuit! Je kan de hotelovernachting in de winkel kopen, dan krijg je een kassabon met een unieke activatiecode mee die je online kunt gebruiken om je hotelreservering te maken. Tijdens deze reservering is het ook mogelijk om andere wensen bij te boeken, zoals een ontbijtje of een kamerupgrade, indien gewenst.

Online bestellen

Uiteraard is het ook handig dat je online via www.kruidvat.nl kunt bestellen; als je dit voor 20.00 uur doet, krijg je je bestelling de volgende dag al in huis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen in een van de Kruidvat-winkels bij jou in de buurt. De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, ook voor de meeste recentie acties ga je naar de online winkel.

Folderaanbiedingen

In de Kruidvat reclamefolder vind je alle folderaanbiedingen met (kassa)korting van deze winkel. Een van de grootste drogisterijen van Nederland is de Kruid-vat met laagstee consumentenprijzen. Mocht het voorkomen dat een product wel in de folder staat, maar niet in de winkel te koop is kunt u een klacht indienen. Bellen met de servicelijn 0906 – 100 1822, zodat het probleem evt. nog verholpen kan worden.

Kruidvat producten

Ieder product bij de Kruidvat heeft zijn eigen prijskaartje, het ene product is duurder dan het andere. Je kunt echt overrompeld raken door het grote winkelaanbod dat deze drogisterij heeft. Maar welke producten verkoopt Kruidvat zoal?  Kruidvat verkoopt speelgoed voor baby en peuter, docuhegels, doucheschuim, eten & drinken, gezichtsverzorging, haarverzorgingsproducten, huidproducten.

Verder verkoopt Kruidvat producten in het segment; huisapotheek, zelfzorgmedicijnen, vitamines, voedingssuplementen, tussendoortjes, parfums en woningdecoratie.

Kruidvat winkelaanbiedingen

Met maar liefst 750 vestigingen is kruidvat de marktleider van de Nederlandse drogisterijbranche. Dus is er altijd wel een Kruidvat in de buurt om goedkoop producten te kopen. Altijd tegen de laagste prijs, zeker zijn de eigen merkartikelen ook populair. De slogan en winkelformule “Steeds verrassend, altijd voordelig” is alom bekend bij iedereen en met groot scala aan drogisterijartikelen.

Kruidvat NS treinkaartje super actie

Van tijd tot tijd bieden verschillende drogisterijen in Nederland een goedkoop treinkaartje aan. Echt een super product! Niet uitprinten. Mooi in een verpakking. Gewoon een stevig goedkoop treinkaartje die je kunt gebruiken om Nederland lekker een dagje te verkennen.

Lekker één dag onbeperkt reizen met de trein met de NS dagkaart! Goede ervaringen, maar niet altijd beschikbaar! Bekijk de NS dagkaart en prijzen nu via de webshop.

goedkoop kruidvat treinkaartje

Geld verdienen bij Kruidvat

Geld verdienen bij Kruidvat, werkervaring opdoen, carrière maken binnen de organisatie, hard werken en snel schakelen. Er staan meestal altijd wel wat vacatures open bij Kruidvat, zoals assistent filiaalleider, verkoopmedewerker, weekendhulp, stages, vakkenvuller etc.

Met meer dan 10.000 medewerkers is deze drogisterijketen een gerenommeerd bedrijf. Een gemiddeld salaris voor een verkoopmedewerkster ligt gemiddeld tussen de 1.217,00 en 1.274,00 bruto per maand. Lees de reviews, salarissen, vacatures, vragen & antwoorden op Indeed Vacatures.

Werken bij de Kruid-vat is geen vervelende baan, als medewerker zul je je de klanten snel, duidelijk & vriendelijk moet helpen om ze te helpen. Veel meer dan een aantal seconden heb je niet. Sturen naar het juiste gangpad voor het product wat ze zoeken, een correcte kassa-afhandeling, vragen van klanten beantwoorden ongeacht je functie. Want meeste medewerkers zullen altijd zichtbaar zijn voor de klanten.

kruidvat folder aanbiedingenReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace