Kopen bij Mediamarkt: check de top aanbiedingen

zaterdag 25 april 2015 | geen reacties | in: Webwinkel

Bijna iedereen gaat wel naar de Mediamarkt als er een nieuwe televisie, koffiezetapparaat, wasmachine, tablet of fototoestel aangeschaft moet worden.

Maar natuurlijk gaan de meesten ook voor allerlei andere elektronische apparaten naar deze gigantische elektronica winkel, en niet te vergeten natuurlijk ook om voordelige cd’s, games, dvd’s en blu-rays te scoren.

mediamarkt aanbiedingen

Mediamarkt aanbiedingen

De winkels van de Mediamarkt zijn zo groot, dat je er uren in kunt ronddwalen. En natuurlijk zie je er altijd wel iets tussen dat je graag wilt hebben. De Mediamarkt heeft de reputatie de goedkoopste te zijn, er wordt dan ook vaak met groot aantal aanbiedingen geadverteerd.

Mediamarkt een groot bedrijf

Wist je eigenlijk al dat de Mediamarkt een Duits bedrijf is? Het bedrijf zag het levenslicht 36 jaar geleden in München. Inmiddels zijn er in ons land tientallen vestigingen te vinden, het filiaal in Rotterdam is het grootste in Nederland. Maar ook buiten Duitsland en Nederland zijn er vele Mediamarkten te vinden, bijvoorbeeld in België, Frankrijk, Turkije, Rusland, Griekenland en zelfs in China!

De Mediamarkt is zo groot geworden, omdat ze heel veel artikelen onder een dak aanbieden en deze doorgaans ook meteen op voorraad hebben. Ook door het feit dat heel veel producten hier goedkoper dan elders worden aangeboden en dankzij de grote, dure marketing campagnes om consumenten te bereiken, kent deze winkelketen zo veel succes.

Mega Deals

‘Ik ben toch niet gek!’ is het motto van de Mediamarkt. Waarom zou je inderdaad niet gebruik maken van de voordelige prijzen van deze winkel en als je slim bent van de aanbiedingen die van tijd tot tijd worden aangeboden? Houd de Media Markt Mega Deals eens goed in de gaten.

Dat zijn scherp geprijsde elektronica-aanbiedingen. Soms kan dat een wasmachine zijn die met flinke korting wordt aangeboden, maar ook bijvoorbeeld de nieuwste Ultra HD televisie of een Samsung tablet.

Het gaat dus vaak niet om oudere producten, maar vooral de nieuwste producten op elektronica gebied. En ook vaak om topmerken. En die wil iedereen natuurlijk wel hebben! Elke week komt er een folder uit waarin de Megadeals staan. Check deze aanbiedingen dus goed! Krijg je de folder niet in de bus? Of houd jij liever online de aanbiedingen in de gaten? Ga dan naar www.mediamarkt.nl en schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief.

Dan ontvang je elke week geheel kosteloos alle aanbiedingen in je mailbox. Dat is nog eens makkelijk. Bovendien kun je ook kans maken op allerlei mooie prijzen als je meedoet met de winacties.

Kortingscodes

Een andere manier om die gloednieuwe tv, dvd of Apple iPhone met fikse korting te scoren is via een kortingscode. Er zijn tientallen websites online te vinden die kortingscodes aanbieden. Zoek maar eens op Google op de woorden: mediamarkt en kortingscode.

Dan zal je zien dat je op deze websites een code aantreft die je kunt invoeren als je online bij de Mediamarkt bestelt. Soms gaat het bijvoorbeeld om een actie als ‘koop nu zes dvd’s en betaal maar tien euro’ of ‘profiteer nu van 35% korting op alle televisies of entertainment artikelen’.

Het hangt er een beetje van af en wekelijks worden de codes vaak geüpdatet. Check deze aanbiedingen dus regelmatig. Als je al je gegevens hebt ingevuld op de website van de Mediamarkt, dan kom je uiteindelijk uit bij de betalingsmogelijkheden.

Daar vind je de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen. De korting wordt dan meteen berekend en dat kun je terugzien bij het totaalbedrag. Het kan ook zo zijn dat je op een van de kortingscodesites op de aanbieding moet klikken en dat via deze link de korting zo automatisch berekend wordt bij het betaalproces.

Actuele aanbiedingen

Op dit moment heeft de Mediamarkt wel een hele bijzondere aanbieding lopen. De nieuwste Samsung smartphone telgen nog niet eens op de markt verkrijgbaar (pas sinds 10 april aanstaande), maar bij deze gigant kun je nu al wel Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 edge reserveren. Zo weet je zeker dat je niet in de wachtrij hoeft te staan en een van de eersten bent die zo’n gloednieuwe Samsung telefoon kan bezitten.

Op de website van de Mediamarkt kun je nu je reservering maken. En als je dat doet, krijg je een wireless charger op de koop toe. Geheel gratis. Je kunt ook direct naar www.samsung.com/nl/promotions/galaxy surfen en hier jouw gegevens invullen. De Galaxy smartphones zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Black Sapphire, Gold Platinum en White Pearl.

Kopen bij Mediamarkt op afbetaling

Het is niet de meest verkwikkende gedachte om bij de Mediamarkt op afbetaling te kopen, maar in alle redelijkheid is het een zeer goede keuze. Om voor deze optie te kunnen kiezen moet de minimaal aanschafprijs van een product bij de Mediamarkt €250 zijn en dan los je minimaal 3% per maand af.

Betalen in termijnen bij online winkels en warenhuizen heeft zijn voordelen, omdat het je beurs effectief minder hard raakt op de dag dat je het product koopt. Je eigen financiële toekomst hangt er van af of je netjes op tijd de Mediamarkt betalingen zult verrichten.

Mediamarkt kortingscodeReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace