Kies voor de goedkoopste Cola met een smaaktest

donderdag 1 april 2010 | geen reacties | in: Boodschappen, Vergelijken, Voordeel

Cola, de favoriete frisdrank van menig mens. Er zijn erg veel verschillende merken Cola: de echte Coca-Cola, Cola van de Lidl, de Aldi, de Dirk, de Albert-Heijn, de C1000 en ga zo maar door. Ook erg verschillend zijn de prijzen voor deze Cola’s: de ‘namaak’ cola’s zijn over het algemeen veel goedkoper dan de echte Coca-Cola, maar zijn ze ook net zo lekker?

Uw kinderen, man, vrouw, vriend of vriendin wilt misschien wel alleen de echte Coca-Cola drinken omdat hij of zij het idee heeft dat deze ook het lekkerst is. U kunt veel geld besparen door een smaaktest te doen: misschien vind hij of zij een ander (goedkoper) merk wel veel lekkerder.

Een smaaktest kunt u heel gemakkelijk uitvoeren. Doe van alle Cola’s een klein beetje in een glas en blinddoek de testpersoon. Laat hem of haar alle Cola’s proeven en een cijfer geven. Aan het einde weet u precies welke Cola de favoriet was!

U kunt er bijvoorbeeld achter komen dat uw kinderen eerst altijd A-merk Cola wilde, maar dat ze eigenlijk de Cola van de Lidl het lekkerst vinden. Cola van de Lidl kost maar 42 cent voor 2 liter! Dat is stukken goedkoper dan de echte Coca-Cola.

Cola in een glasReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace