Huurachterstand van 1 maand, wie kan helpen?

dinsdag 7 augustus 2012 | geen reacties | in: Financieel, Handig

Huurachterstand van 1 maand, wie kan helpen bij een betalingsachterstand?

Bij een huurachterstand van 1 maand zal de woningbouwvereniging nog geen stappen ondernemen, u ontvangt eerst een betalingsherinnering. Vervolgens een tweede aanmaning en bij de derde ronde zal de huurrekening waarschijnlijk uit handen worden gegeven aan incassobureau. Zorg dus ervoor dat de problemen niet groter worden, een bedrijf dat woningen verhuurt zal ook moeten overleven en wil graag haar geld innen. Als je particulier huurt dan kun je een familielid of goede vriend inschakelen om wellicht uit de brand worden geholpen.

Kan de woningbouwvereniging of gemeente mij helpen?

Als je vrij snel open kaart speelt en aangeeft wat de situatie is, dan kan een maatschappelijk werker in dienst van de gemeente je wellicht helpen. Een goed gesprek bij de woningbouwvereniging of de verhurende partij kan ook oplossingen bieden. Bedenk goed dat uitzetting absoluut vermeden dient te worden, anders kunnen hier ook nog kleine kosten voor ontstaan.

Huurachterstand van 1 maandReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace