Hoeveel verdient EnzoKnol? Ontdek zijn ongelofelijke inkomen per jaar!

zaterdag 6 oktober 2018 | geen reacties | in: Rijk worden

EnzoKnol is een van de prominentste en de populairste YouTube vlogger van Nederland met 2,2 miljoen volgers op twee verschillende kanalen. En door zijn gigantische succes kan hij leven van zijn YouTube-filmpjes. En hij is niet de enige YouTube vlogger die geld verdiend met het maken van filmpjes. Maar hoeveel verdient EnzoKnol met YouTube, ik ging op onderzoek uit en onthul het je!

Enzo Knol praat, schrijft of vlogt nooit over zijn geld of inkomen. En de verdiensten die hij maakt zijn dan ook schattingen gebaseerd op onderzoek van verscheidende journalisten. PS: Wil jij ook geld verdienen als alternatief op vloggen? >> Klik dan snel hier en begin vandaag nog >>

enzoknol geld verdienen

Hoeveel verdient EnzoKnol met YouTube?

Geld verdienen via YouTube is niet makkelijk als je niet populair bent, maar Enzo Knol heeft meer dan twee miljoen volgers! Zijn video’s kunnen per dag wel eens meer dan 1 miljoen keer worden bekeken. En dat aantal is niet mals, zeker aangezien zijn doelgroep voornamelijk jonge mensen zijn.

Hoe verdient hij het geld? Het geld verdient hij met advertentie-inkomsten van zijn video’s, doordat er veel mensen naar kijken. En van de video’s genieten ze. Per duizend views verdien je ongeveer 3 euro. En iedere miljoen views leveren ongeveer duizend euro op. Maar op 500.000 views word maar reclame gezien, omdat de helft van de mensen tegenwoordig een adblocker gebruikt. Waarmee advertenties worden geblokkeerd.

Als je dat dus gaat berekenen dan verdient EnzoKnol ongeveer 1500,- per dag! Dat is een absoluut feest voor EnzoKnol. En naast zijn inkomen via advertenties, verdient hij dus geld met zijn eigen kledingmerk, interviews, advertorials, tv-optredens bij RTL etc. Om wat meer tijd met zijn vriendin Demira (Dee) door te brengen heeft hij een manager aangenomen, om meer balans te creëren in zijn leven.

EnzoKnol miljonair door YouTube

Aangezien EnzoKnol zo’n ongeveer 1500,- per dag heeft verdient in de afgelopen jaren, natuurlijk zal het wat fluctureren. Iedereen heeft slechte dagen. Kunnen we ook berekenen wat hij per maand en per jaar verdient. 1500,- per dag is ongeveer 45.000,- per maand. En met zijn Knolpowerboek en andere optredens, zal hij toch gauw een extra 80.000,- opstrijken.

Dat is per jaar naar schatting meer dan een half miljoen euro bruto. Netto verdient EnzoKnol 350.000,- per jaar. Oplopend vanaf 2015, in 2018 is dat meer geworden. Want in 2018 is EnzoKnol inmiddels miljonair geworden. Rijk worden door YouTube, het kan!

EnzoKnol Minecraft

Voor zijn fans plaatst EnzoKnol elke dag twee video’s online. Om 16:00 zijn vlog over zijn eigen leven en om 19:00 zijn Minecraft Survival video. Dat doet hij al vanaf juni 2013. De jongeren kijken met plezier naar EnzoKnol en hij rookt en drinkt geen alcohol. In de Minecraft Surival video’s haalt hij grapjes (pranks) uit om andere online spelers te jennen. Het is geen kwade opzet.

EnzoKnol Porsche, appartement

Naast dat hij een miljonair is, bezit EnzoKnol ook een wassen beeld in Madame Tussauds. Een huis van 430.000,- dat hij heeft gekocht zonder hypotheek. Ook een Porsche behoort tot een van zijn wagens, EnzoKnol heeft hem kunnen kopen. Zijn vaste lasten zijn daardoor laag, alleen heeft hij kosten aan studioapparatuur, autobelasting, gas/water/licht, telefoon/internet. Enzo Knol kan in iedergeval goed en veel geld sparen.

Waar woont Enzo Knol

Enzo Knol is al vaak verhuisd, maar in 2016 is hij gaan samenwonen met vriendin Dee in Zeist. Maar sinds de relatie recentelijk is uitgegaan met vriendin Dee, zal Dee (Demira van der Zeeuw) het huis verlaten en op zichzelf moeten gaan wonen.

EnzoKnol merchandise

Wat EnzoKnol ook verkoopt zijn kleding en andere spullen. Via knolpower.nl vind je al zijn merchandise, zoals een rugzak, t-shirt, sleutelhangers, kleding, zwembroek. Hij runt zijn eigen kledinglijn naast zijn YouTube-kanaal. Het is een goede promotie voor zijn werk op YouTube en hij rekent geen verzendkosten!

Andere bekende YouTubers in Nederland

– EnzoKnol
– MilanKnol
– Monica Geuze
– DusDavidGames
– Gio Latooy
– Kwebbelkop
– StukTV
– Dylan Haegens
– NikkieTutorials

Geld verdienen met YouTube zoals EnzoKnol

EnzoKnol vlogt over zijn unieke leven en hobbys en heeft al duizenden videos geschoten, welke video spreekt jou het meest aan? EnzoKnol word alsmaar rijker doordat hij leuke video’s maakt, vind je niche zoals EnzoKnol en begin met vloggen of bloggen over je favoriete onderwerp. Je kunt vloggen en filmen over games, make-up, speelgoed, muziek, kleding, auto’s. Het spreekt mensen allemaal aan.

Wil jij ook zoveel geld verdienen zoals Enzo Knol?

De zoeksleutel is compleet zoek als je zoveel verdient met YouTube, de verdeling is niet eerlijk. YouTubers kunnen sneller en makkelijk geld verdienen dan de rest van de mensen, maar het is hard werken. Als jij ook wilt beginnen met geld verdienen via internet of YouTube dan kun je een cursus Affiliate Marketing volgen.

Alles zal dan haarfijn worden uitgelegd. Je begint in kleine stappen, maar je zult langzaam toewerken naar een mooi inkomen voor jezelf! Zoals EnzoKnol 1500,- per dag verdient, kun jij wel 200,- per dag verdienen met deze cursus! JA, jij wilt leren om online geld te verdienen en het risicovrij uitproberen!

geld verdienen zoals enzoknolReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace