Hoe werkt Netflix op je TV en hoeveel kost het ongeveer?

vrijdag 26 juli 2019 | geen reacties | in: Overig

Netflix is er voor iedereen van jong tot oud en staat bomvol spannende films en series. Als je de allernieuwste & leukste films, series en documentaires wilt bekijken via Netflix kun je voor slechts €7,99 (goedkoopste abonnement) per maand onbeperkt streamen. Netflix is steeds populairder geworden in Nederland, maar het is een Amerikaanse streamingdienst. Je kunt als je een abonnement hebt bij Ziggo ook Netflix bekijken via de Mediabox XL.

Wat is Netflix precies?

Netflix is een platform voor documentaires, series & films die je op verschillende mediums kunt bekijken. Zo kun je Netflix op TV kijken via KPN, Ziggo, Apple TV, Smart TV, Chromecast of de PlayStation of Xbox.  Om gebruik te maken van Netflix dient men een goedkoop abonnement af te sluiten, zodat je kunt gaan kijken via PC of TV.

Je kiest voor een basic abonnement van €7,99 per maand, standaard abonnement van €10,99 of het premium abonnement van €13,99 bij Netflix.

Een van de belangrijkste verschillen in prijs zit in de hoeveelheid apparaten waarop je kunt streamen. Voor €7,99 mag je maar 1 scherm gebruiken. En voor €13,99 kun je met vier verschillende schermen naar een Netflix film kijken. Een abonnement geeft geen verplichtingen en is altijd online opzegbaar.

Met de meeste populaire series, films & documentaires in het assortiment van Netflix kun je altijd kiezen voor de spannendste films. Uiteraard in de categorieën van komedie, actie, filmhuis, horror, thriller, drama, filmhuis etc.

Op basis van jouw kijkvoorkeuren, kijk je series en films die voor je worden uitgezocht door Netflix. Het is mogelijk om Netflix 30 dagen gratis te kijken.

Netflix downloaden

Hoe werkt Netflix in Nederland?

Een abonnement afsluiten gaat heel eenvoudig via de website van Netflix, de eerste maand kun je sowieso gratis kijken. Als je met je accountgegevens wilt inloggen klik je rechtsboven op aanmelden op de website van Netflix. Nadat je hebt ingelogd bij Netflix kun je het aantal actieve gebruikers zien. Volg de stappen bij het creëren van een nieuwe gebruiker. Nu kun je overal waar je maar wilt Netflix kijken op je smartphone, tablet of computer.

Wat kost Netflix in Nederland?

De prijzen zijn laag en voor iedereen goed betaalbaar. Er zijn drie abonnementen beschikbaar bij Netflix. Een basic abonnement voor €7,99 per maand voor 1 gebruiker. Een standaard abonnement voor 2 gebruikers (HD beschikbaar) voor €10,99 en een premium abonnement voor vier gebruikers (Ultra HD beschikbaar) voor €13,99. Je kijkt dan eindeloos films en series via Netflix, waarvan het overgrote deel helemaal nieuw is.

Netflix tips

Het filmlandschap is zeer veranderlijk, omdat er steeds nieuwe films en series bijkomen. Netflix heeft altijd het nieuwste aanbod aan series en films, sommige films zijn echte aanraders en andere zijn afraders. Maar voor iedereen is er altijd iets leuks te bekijken.

Netflix en chill betekent een filmavontuur voor de TV of op bed, waarin je naar Netflix kijkt met je vriend of vriendin. Het adagium voor gezellig een film kijken met zijn tweeën.

Om Netflix gratis te kijken maak je gebruik van de Netflix hack, een softwaremodule die men kan downloaden. De eerste maand is Netflix volledig gratis te bekijken. Daarna betaal je maandelijks een bedrag.

Als je Netflix wilt kijken op je tablet of telefoon, download dan de Netflix app uit de winkel en ga direct aan de slag. Als je Netflix wilt kijken op je TV kun je gebruik maken van Chromecast, Apple TV, Sony Google TV, Playstation of Xbox.

Alternatieven zoals Videoland, WappZapp & NL ziet

Mocht je niet voor Netflix willen kiezen, dan zijn er alternatieve streamingdiensten beschikbaar zoals Videoland, WappZapp & NL ziet. Netflix blijft bij uitstek het meest populair als (online) filmdienst om te gebruiken. Netflix is goedkoop om te gebruiken en als je gebruik wilt maken van een andere streamingdienst, dan krijg je daar niet meer voor terug qua filmaanbod.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace