Hoe kan ik lekker snel bruin worden onder de zonnebank?

zondag 14 oktober 2012 | geen reacties | in: Handig, Overig

Bruin worden onder de zonnebank?

Velen van ons zijn terug van de zomervakantie en het mooie, bruine tintje dat we op het strand hebben weten te krijgen, vervaagt langzaam weer. Met de winter voor de deur kunnen we niet veel zon meer verwachten, dus gaan velen weer richting de zonnebank. Maar hoe word je nu eigenlijk lekker snel en egaal bruin onder de zonnebank?

Zonnebrandcrème

Een manier is speciale zonnebrandcrème voor onder de zonnebank te gebruiken. Deze crème is bij iedere drogisterij wel te vinden en in verschillende merken verkrijgbaar. Voordat je onder de bruiner gaat, smeer je je hele lichaam er mee in. Je wordt er sneller bruin van en bovendien ben je beschermd tegen verbranden, want net als normale zonnebrand heb je verschillende UV-bescherming factoren.

Scrubben

Wil je je teint langer vasthouden en in de toekomst ook sneller bruin worden? Scrub dan eerst je huid een dag of enkele dagen voordat je onder de bruiner gaat. Hierdoor verwijder je de dode huidcellen. Je huid wordt hier glad en stralend van, maar ook word je sneller bruin.

Andere middelen

Behalve de gewone zonnebank, kun je ook kiezen voor de zogenaamde turbo-bruiner, dat zijn zonnebanken met hardere stralingen waardoor je nog sneller bruin wordt dan onder de normale bruiner. Let wel op, teveel gebruik van de zonenbank is niet gezond en onder een turbobruiner verbrand je ook sneller. Een andere manier om snel een teint te krijgen is door bijvoorbeeld je lichaam in te smeren met baby olie. Ook door water op je huid word je sneller bruin.

Bruin worden onder de zonnebankReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace