Gratis zorgpremie gids voor de zorgverzekering van 2013

zaterdag 15 september 2012 | 2 reacties | in: Financieel, GoudMails

Gratis zorgpremie gids voor de zorgverzekering van 2013

Slecht nieuws voor huurders: huurprijzen gaan omhoog. Ook studenten zullen moeten slikken: dat wordt lenen voor de studie. En duur is het al, zo ook de zorgverzekering. Alleen een aantal forenzen krijgen wel een nieuwtje plus de voordeel die de ANWB duurzaam wilt maken. Ook veel slecht nieuws voor veel zorgverzekerden, omdat zorgkosten hoger zullen uitvallen voor ziekenhuizen zal dit worden doorberekend door verzekeraars aan haar klanten.

Informeer je over de zorgverzekering in 2013

Veel mensen zullen de keuze voor hun zorgverzekering uitstellen, om de simpele reden dat dit teveel moeite kan zijn om te vergelijken. Begin op tijd met aanvragen van de goedkoopste zorgverzekering voor het nieuwe jaar, met behulp van de zorgpremie.nl gids kun je alle mogelijkheden uitvogelen. Gratis aanvragen doe je hier.

Gratis zorgpremie gids


2 reacties op “Gratis zorgpremie gids voor de zorgverzekering van 2013”


  1. Ciska Snelderwaard zei op 16 oktober 2012 om 14:55:

    Goedendag,
    Ik wil graag de 100% gratis zorgverlening.nl gids aanvragen, maar dit geeft problemen met de link om het aan te vragen. Mijn computer kan geen verbinding maken. Wat kan ik hier aan doen? groet, C Snelderwaard


  2. admin zei op 16 oktober 2012 om 23:38:

    Beste Ciska,

    Wellicht kunt een andere browser proberen? Via deze PC werkt de link wel. Zo niet, dan kunt altijd nog naar http://www.zorgpremie.nl/ surfen en rechts in het blok de gids aanvragen. Succes!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace