Gratis tiental dieettips om te mogen afvallen, zonder honger te lijden

donderdag 29 maart 2012 | geen reacties | in: Alle acties, Handig

Tiental dieettips:

Belangrijk dieettips bij het gelijkmatig afvallen

Bestel hier direct het Mentale Dieetplan, verlies vele kilo’s in korte tijd!

1. Het is niet verstandig om, wanneer je u trek heeft, meteen de koelkast in te duiken. Een goede remedie tegen dit verschijnsel is om uzelf bezig te houden door bijvoorbeeld te sporten, u bezig te houden met een hobby of een andere activiteit. Zo word u afgeleid van uw neiging om te gaan eten. Bovendien is het een bijkomend voordeel dat, wanneer u zich met deze bezigheden bezig houd, ook nog eens calorieën verbrand. Niet alleen is uzelf afleiden door verschillende activiteiten te doen goed om uw gedachten van eten af te houden, u valt er ook nog eens echt mee af! Afvallen is eigenlijk gewoon een belangrijk geduldspelletje, waarbij alles berust op beweging en discipline.

2. Drink voldoende water op een dag. De aanbevolen hoeveelheid is 2 liter per dag, maar dat is natuurlijk iets meer als u een intensieve sporter of sportster bent. Water helpt bij het zuiveren van uw lichaam en kan een hongergevoel aanzienlijk verminderen.

3. Weeg uzelf niet iedere dag. Het kan heel verleidelijk zijn, wanneer u met uw dieet begint of wanneer u al een tijdje bezig bent, vaak op de weegschaal te gaan staan. Uw gewicht schommelt echter elke dag, vooral na eten en drinken. Weeg u zelf maximaal 1 keer per week en herhaal dit per week op hetzelfde tijdstip. Andere & geliefden zullen genegenheid voor de situatie moeten opbrengen waarin je zit, omdat steun van dermate belangrijke factor is op uw gehele gestel.

4. Wanneer u trek heeft in iets lekkers of een tussendoortje is het aangeraden om uw tanden te gaan poetsen of een fris snoepje te eten. Het is namelijk bewezen dat, wanneer u een frisse mond heeft, u minder zin heeft in eten. Kauwgom is hierbij het middel bij uitstek.

5. Diëten is leuker met zijn tweeën! Samen met een vriend of vriendin hetzelfde dieet volgen maakt diëten leuker en jullie kunnen met zijn tweeën elkaar aanmoedigen. U kunt het zelfs nog leuker maken en er zelfs een soort van wedstrijd van maken. Hierdoor raken jullie allebei gemotiveerd! Probeer doelen te stellen en deze ook te behalen.

6. Beloon uzelf niet met eten. Als u deze gewoonte heeft kunt u dit beter achterwege laten en vervangen door gezonde gewoontes. Gezonde gewoontes zijn onder andere uzelf belonen met een leuke activiteit of gezonde snack. U kunt in plaats van uzelf te belonen met eten eens een keertje gaan shoppen of naar de film met kennissen.

7. Ga geen boodschappen doen wanneer u honger heeft. Eet in plaats daarvan iets kleins waardoor u geen hongergevoel meer heeft. Wanneer u echter wel boodschappen gaat doen neemt u hoogstwaarschijnlijk allerlei overbodige producten mee, enkel en alleen omdat u daar op dat moment trek in heeft. Denk hierbij goed na. Wat niet in de kast ligt, kunt u immers ook niet opeten.

8. Eet niet teveel calorieën. Maar drink ze ook niet! In veel frisdranken zitten namelijk enorme hoeveelheden calorieën. Door veel water te drinken kunt u de inname van calorieën aanzienlijk verminderen.

9. Eet niet teveel. Vaak is er vanaf jongs af aan ingestampt dat u uw bord helemaal leeg moet eten, maar dit hoeft niet! Eet dus niet door wanneer u vol bent, maar toch uw bord wilt leegeten. Om uw hersens op tijd te laten aangeven dat u vol zit, kunt u langzaam eten. Langzaam eten is niet alleen goed voor de spijsvertering, maar ook geniet u zo meer van uw maaltijd. Wanneer u te snel eet kunt u bovendien na verloop van tijd kampen met een verschrikkelijk vol gevoel, omdat u uw hersens niet voldoende tijd hebt gegeven om het allemaal te verwerken. Schrok dus niet alles in één keer naar binnen en eet bewust.

10. Als u net zo´n pastaliefhebber bent als de meerderheid van Nederland, moet u op een aantal dingen letten. Sommige diëten geven aan dat u helemaal geen pasta´s meer mag eten, dit is echter niet altijd waar. Pasta kan goed voor u zijn, mits met mate. Let hierbij vooral op de hoeveelheid kaas die u op de pasta strooit of die in de pasta verwerkt zit. Kaas bevat namelijk een enorme hoeveelheid vet.

Probeer het Mentale Dieetplan om op snelheid vet te verbranden

Mentale dieetplanReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace