Gratis naar het pretpark met Schoenenreus

dinsdag 18 oktober 2011 | geen reacties | in: Alle acties, Gratis, Voordeel

Wie er voordelig en modieus bij wilt lopen en ook nog een extra voordeel in de wacht wil slepen, gaat naar de Schoenenreus. De winkel geeft nu namelijk kortingsbonnen weg voor diverse leuke pretparken. Deze actie geldt overigens voor elke aankoop die je bij de winkel doet. Het maakt dus niet uit of je slechts een paar gympen voor het sporten koopt of dat je nieuwe kleding aanschaft, de kortingsbon ontvang je sowieso! Bij aankoop van een entreebewijs aan de kassa van een van de deelnemende parken, krijg je op vertoon van de bon het tweede (goedkoopste) kaartje gratis. Zo sla je dus twee vliegen in één klap. En je kunt meteen je nieuwe schoenen showen terwijl je door het pretpark loopt!

De deelnemende parken zitten verspreid over het hele land. En of je nu van stripboeken, sporten of aapjes kijken houdt, er is voor ieder wat wils. De parken die meedoen zijn namelijk ‘Safaripark De Beekse Bergen’ in Hilvarenbeek, ‘Dierenrijk Eindhoven’, ‘Ecodrome Zwolle’, ‘Sportium’ in Den Bosch en het ‘Nederlands Stripmuseum’ in Groningen. De kortingsbon is te gebruiken tot en met 31 december 2011.

Bekijk de Schoenenreus pretpark actie nu!

Goedkope schoenenReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace