Gratis kuipje hondenvoer van CESAR

dinsdag 18 oktober 2011 | geen reacties | in: Alle acties, Gratis

Gratis kuipje hondenvoer van CESAR

Wil je eens een nieuw merk hondenvoer uitproberen voor je hond? Dan kun je dat nu gratis en voor niets doen bij CESAR! Bij aankoop van een kuipje hondenvoer, krijg je namelijk het volledige aankoopbedrag van dit kuipje teruggestort op je rekening. Het maakt niet uit welk soort uit het assortiment je kiest. De smaken zijn uiteenlopend, van rundvlees tot kip, maar allen zonder kunstmatige smaakstoffen en suikers. Zo krijg je de mogelijkheid om gratis uit te zoeken welke smaak je hond het lekkerst zal vinden!

Wat je moet doen is het aankoopbewijs (winkelbonnetje) en de streepjescode van het kuipje hondenvoer bewaren. Zorg er wel voor de streepjescode schoon is! Surf vervolgens naar de website van CESAR en vul het actieformulier in. Print deze uit en stuur ‘m samen met het aankoopbewijs en de streepjescode naar CESAR en je volledige aankoopbedrag wordt teruggestort op je rekening. Deze actie loopt tot en met 31 december 2012.

Ontvang het volledige aankoopbedrag op een CESAR kuipje retour

Goedkoop hondenvoerReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace