Gratis hypotheekscan om veilig uw hypotheekproblemen te laten verbleken

zondag 22 april 2012 | geen reacties | in: Alle acties, Financieel

Gratis hypotheekscan om veilig uw hypotheekproblemen te doen verminderen

Meer dan vier miljoen Nederlanders lossen te weinig af op hun hypotheek en daarbij bestaat er een kans dat het aantal hypotheek wanbetalers toeneemt. Dat is dus geen schande maar wel vervelend! Het zorgt ervoor dat u aan het einde van de looptijd in de problemen kunt komen. Blijf dus niet elke maand puzzelen met cijfertjes om kosten te reduceren, maar probeer het met een gratis advies van een erkend hypotheekadviseur.

Is uw hypotheek wel in orde? Bij twijfel volgt u gratis de hypotheekscan.

Neem actie en vraag een kosteloze hypotheekscan aan! Een adviseur komt bij u thuis voor het inventariseren van uw hypotheek, gaat op zoek naar de meest voordelige oplossing voor uw persoonlijke situatie en geeft u een geheel vrijblijvend advies.

Hypotheekproblemen aanpakken

Budgetbegeleiding bij hypotheekachterstand vaak noodzakelijk

Heeft u moeite met overzicht houden op uw financiën? Weet u niet waar uw geld blijft? Budgetbegeleiding bij hypotheekachterstanden kan u helpen om inkomsten zo af te stemmen op de uitgaven die nodig zijn voor hypotheekaflossing. U leert uw beschikbare budget op een verantwoorde manier te besteden zodat u voorkomt dat er schulden of betalingsachterstanden (op de hypotheek) ontstaan. De gedachte hierachter is dat huiseigenaren waarvan de levenswil nog niet is uitgedoofd, om chronische hypotheekproblemen te verhelpen. Veel mensen komen bijvoorbeeld maandelijks €500 tekort voor de vaste lasten en kunnen wellicht in aanmerking komen voor het noodfonds van de gemeente van hen in de buurt.

Vraag nu een gratis hypotheekscan aan!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace