Gratis Hollands Nieuwe Prepaid Simkaart met €10,00 beltegoed

vrijdag 13 april 2012 | geen reacties | in: Alle acties, Gratis

Gratis Hollands Nieuwe Prepaid Simkaart met €10,00 beltegoed

Aanbieding bij Hollands Nieuwe is in het leven geroepen om grote groepen studenten & consumenten te laten profiteren om goedkoop te kunnen laten sms’en en bellen, waarbij het €10,00 tegoed voor slechts €2,50 kan worden gekocht. Je totale prepaid winst is dan €7,50, ontdek hoe gemakkelijk het is om prepaid te bellen en te internetten en niet onverwachts voor grote telefoonrekeningen te staan.

Nog meer gratis mogelijkheden van Hollands Nieuwe

HELEMAAL UNIEK: een zeer goedkoop Sim-only abonnement mét gratis Samsung toestel. Het ideale alternatief voor de huidige prepaid bellers die na jaren toe zijn aan iets nieuws en een perfecte optie voor de prijsbewuste Sim Only beller. Bovendien profiteer je nu van 24% extra korting op de toch al lage tarieven & fantastische voorwaarden van het kleurige voordeel abonnement van Hollands Nieuwe.

Mocht je een andere telefonieaanbieder hebben dan Hollands Nieuwe en toch willen besparen op telefoonkosten? Dan kun je gratis gebruikmaken van de BespaarScan om te bepalen of het voordeliger is om te moeten overstappen, zodat je nadien met een simpel krabbeltje altijd nog een goedkoper abonnement kunt afsluiten.

Direct gratis een telefoon aanvragen of een gratis prepaid telefoonkaart! Klik hier

Hollands Nieuwe SimkaartReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace