Gratis H&M kortingscode – Actiecode 2011

zaterdag 17 september 2011 | 1 reactie | in: Alle acties, Korting, Winkels

Grote merken, mega kortingen, kortingcodes & aanbiedingen bij H&M

Op www.gratis-zakgeld.nl kan men terecht voor vele acties om te besparen en te verdienen aan kortingen, leuk voor iedereen die op zijn of haar beurs moet letten. Je kunt bij H&M de winkel inlopen (bijv. in grote steden als Amsterdam, Nijmegen of Arnhem) en leuke kleding kopen, zoals broeken, jassen, schoenen of rokken. Maar bij het online bestellen van kun je gebruik maken van het veel gezochte 4-cijferige H&M kortingscode, deze code geeft je korting op allerlei producten die beschikbaar zijn in de H&M shop.

Het is ook mogelijk om meerdere kortingscodes te combineren bij het kopen van kleding in de online store 2011, denk bijvoorbeeld aan 5 euro korting + 25% korting op alle kleding. Vrouwen of mannen kunnen maximaal 2 kortingcodes per bestelling gebruiken, maar dat moet voldoende zijn om er goed profijt van te hebben. Heb jij voor de online shop van H&M nog leuke kortingscode beschikbaar of gevonden die nog werkzaam zijn? Laat het ons weten via de reacties!

Profiteer van voordeel met de 5 euro H&M kortingscode: 1304

Kortingscode 25% op schoenen of 1 ander artikel: 9514

H&M shop online


1 reactie op “Gratis H&M kortingscode – Actiecode 2011”


  1. Mirjam zei op 8 oktober 2011 om 15:27:

    Geen problemen met bovenstaande kortingcodes van H&M, handig voor mij! De vouchercode die ook werkt en die ik via de post heb binnen gekregen is 9415 (geeft 10% korting op alle online bestellingen, behavle sale kleding).Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace