Gratis geld krijgen voor je oude mobiel

zondag 14 augustus 2011 | 7 reacties | in: Besparen, Gratis

Vang geld met je oude mobiel

Geld verdienen met je oude telefoon? Dat kan! Je oude telefoon is nog geld waard als je deze inlevert bij een van de onderstaande bedrijven. Zelfs als ie defect is. En je hoeft er zelfs niet eens de deur voor uit. Dus haal die oude telefoon uit je lade (waar die toch maar nutteloos ligt te zijn) en cash je mobieltje voor geld.

Hoe? Ga bijvoorbeeld naar www.zonzoo.nl. Misschien ken je dit bedrijf al wel van de reclame op tv. Het is een van de grootste ondernemingen van Europa die mobiele telefoons een tweede leven geeft. De mobiele telefoons worden doorverkocht in Afrika, China en India en worden daar nog gemiddeld zo’n drie jaar gebruikt. En op deze manier verdien je niet alleen iets extra’s, je levert ook een positieve bijdrage aan het milieu en een goed doel. Op de website kun je op eenvoudige manier je mobieltje selecteren en zien hoeveel je er voor krijgt. Zonzoo koopt als het ware de telefoon van jou op. De prijs die je ervoor krijgt, is natuurlijk afhankelijk van het type telefoon dat je hebt, en varieert van een paar tientjes tot wel zo’n tweehonderd euro. Dat kan dus flink oplopen. Het mooie is, dat de verzending per post ook nog eens geheel gratis is. En je vangt direct geld op je bankrekening.

Een ander bedrijf, Envirofone, zet ook je mobieltje om voor geld. Ga naar www.envirofone.nl en kijk of jouw toestel er tussen staat. Het is Europa’s grootste mobiele telefoon recycler. De verzending is ook bij Envirofone kosteloos. Zodra het toestel door hen is ontvangen en gecontroleerd

Ook op www.cash4mobile.com en www.gsmloket.nl kun je je mobieltje verkopen. Kies wederom je type telefoon uit, stuur ‘m op en dan is het slechts een kwestie van achterover leunen en op de betaling wachten. Cash4mobile garandeert een betaling binnen vijf werkdagen.

Tip: natuurlijk is het slim om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om te zien waar je het meeste voor je toestel krijgt.

Gratis mobiel inleveren of verkopen voor geld

Gratis geld voor je oude mobiel krijgen


7 reacties op “Gratis geld krijgen voor je oude mobiel”


 1. Recycle Michael zei op 23 februari 2012 om 12:42:

  Recycle Michael (http://www.recyclemichael.nl) is een online recyclewinkel die jouw gebruikte gadgets koopt. Naast gebruikte mobiele telefoons kun je bij ons ook andere elektronische producten aanbieden. Van mp3-spelers en digitale camera’s tot navigatieapparatuur, laptops en tablets.

  Tevens wordt Recycle Michael positief beoordeeld door haar klanten zie:
  http://beoordelingen.feedbackcompany.nl/reviewdetails/3510/21793/review-RecycleMichael-nl-Recycle-Michael-is-betrouwbaar-en-betaalt-snel-uit.html


 2. Verkopen Mobiele Telefoon zei op 30 mei 2012 om 11:27:

  Geld terug voor je oude mobiele telefoon bij http://www.verkopenmobieletelefoon.nl!


 3. Geld voor oude telefoon zei op 9 november 2012 om 16:10:

  Op onze site (http://www.geldvooroudetelefoon.nl) worden alle online opkopers van mobiele telefoons met elkaar vergeleken. Je vindt direct de beste prijs voor je oude mobiel en service, afhandelingssnelheid worden ook met elkaar vergeleken!


 4. Lars zei op 3 januari 2013 om 12:16:

  Naast Zonzoo, Envirofone en Cash4Mobile is Recycle Michael ook een grote partij in Nederland betreffende het opkopen van je oude GSM. Op http://www.verkopengsm.nl worden deze 4 opkopers met elkaar vergeleken en valt direct te lezen wat de verschillen in werkwijze tussen deze GSM opkopers zijn! Je GSM verkopen is ten alle tijden een goede zaak zoals hierboven beschreven staat, het is;
  – Goed voor het milieu
  – Goed voor je portemonnee
  – Goed voor mensen in 3de wereldlanden


 5. Marit zei op 26 april 2013 om 14:38:

  Snel geld verdienen is altijd lekker! De makkelijkste manier is door je oude mobiele telefoon in te leveren die je anders toch niet meer zou gebruiken! Op deze manier verdien je er toch nog geld aan! Via http://www.mobieletelefooninleveren.nl heb ik de prijzen voor de Nokia 6300 vergeleken en nog 10 euro gekregen via Recycle Michael!


 6. Floris zei op 27 februari 2014 om 12:07:

  Partijen als Zonzoo en Envirofone verkopen tegenwoordig de high-end toestellen in Nederland. Een voorbeeld hiervan is http://www.los-toestel.com die zowel nieuwe als gebruikte telefoons verkoopt!


 7. Mark zei op 11 september 2014 om 10:32:

  Ik zie een berichtje op deze site van RecycleMichael.nl. Ik denk dat het wel zo eerlijk is om de door hen aangedragen ‘beoordeling’ tegen het licht te houden. Graag wil ik anderen behoeden voor het zakendoen met deze partij! De kans is groot, tot zelfs zeer groot dat de geboden vergoeding lager uitvalt dan via de website aangekondigd.

  De constructie hier achter is zeer slinks – de Algemene Voorwarden van de partij bieden meerdere mogelijkheden om uiteindelijk een lagere vergoeding uit te keren.

  Eind augustus heb ik ervoor gekozen een goed, werkend toestel (blackberry bold) te verkopen aan deze partij. De overeengekomen vergoeding zou € 22,50 bedragen. Een nog mooi bedrag voor een evengoed prima toestel.

  Het toestel is keurig retour gestuurd via Kiala en ook aangekomen bij de TCC Europe Group BV (de partij achter RecycleMicheal.nl).

  Vanaf daar kreeg dit verhaal een naar staartje; het toestel was niet binnen tien dagen retour gezonden. Iets wat wel degelijk gebeurd is – waarschijnlijk is het toestel enkele dagen blijven liggen bij het Kiala afleverpunt en daardoor enkele dagen te laat door hen ontvangen.

  Daardoor was de overeengekomen vergoeding niet meer geldig. Het toestel was nu (17 dagen later) maar € 6,- waard. Iets wat voor mij niet alleen ongeloofwaardig is maar een zeer slimme handelswijze. Je kan namelijk het toestel retour laten sturen als je het hier niet mee eens bent; kosten: € 8,60.

  Hierdoor ben ik op onderzoek gegaan; welliswaar niet makkelijk te vinden (en soms zelfs door websites verwijderd) reacties brengen naar voren dat deze partij ‘variabele’ vergoedingen heeft.

  Toesel wel op tijd binnen bij recyclemichael.nl? Ook dan lijkt de vergoeding lager uit te vallen; het toestel werkt dan niet, heeft dan toch te veel gebruiksschade of is tijdens het transport beschadigd.

  In dit geval ben ik akkoord gegaan met de uitbetaling. Wellicht dom – wellicht naief. Ik ben vooral blij dat ik geen dure smartphone heb verzonden. Dan had ik er voor gekozen het toestel terug te laten sturen – ook daarover zijn na even zoeken diverse reacties terug te vinden over toestellen welke terug gezonden worden en niet meer werken of (nog erger) ge-opend zijn geweest.

  Wat ik mijzelf wel verwijt is dat gezien mijn achtergrond en kennis van de internet branche niet eerst even op de recensies en ervaringen gezocht heb. Ik had beter moeten weten.

  Al met al – op basis van mijn ervaring kan ik niet anders dan andere potientiele ‘verkopers’ van hun smartphone of tablet waarschuwen niet met deze partij in zee te gaan.

  De kans is erg groot dat je ‘bedrogen’ uit komt en teleurgesteld wordt. Er zijn ruimschoots voldoende partijen welke goed te vertrouwen zijn – je moet dan wel genoegen nemen met een ietswat lagere vergoeding.

  Zelf heb ik in het verleden zeer goede ervaringen gehad met GSMloket maar vanuit collega’s heb ik ook goede ervaringen vernomen met de inleverbalie bij de Mediamarkt.

  Voor wat betreft de goede ervaringen; een kort en snel onderzoekje leerde me al snel dat de meeste van de ‘goede’ recensies door mensen achter RecycleMichael.nl en de TCC Europe Group BV zelf geplaatst zijn. Persoonlijk zou ik deze dan ook niet allemaal voor waar aannemen.

  Kortom: Recycle Michael? TCC Europe Group BV? Beter niet doen, de vergoeding zal uiteindelijk gelijk zijn aan die van de concurrenten. Alleen dan via een iets slinksere handelswijze.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace