Gratis films downloaden

vrijdag 26 augustus 2011 | geen reacties | in: Gratis, Handig

Als je een goede film bent tegengekomen of hebt zien hangen (posters) in bijvoorbeeld een bioscoop of videotheek, dan zou je zulke filmtitels gratis kunnen downloaden. Vaak zijn veel nieuwe films al beschikbaar via het internet, alleen moet je wel even verstand hebben van bepaalde zaken of in ieder geval  beginstappen weten om ze te kunnen downloaden. Hieronder staat in een korte omschrijving hoe men het beste te werk kan gaan, er kan gebruikt worden gemaakt van programma’s voor zowel de PC (Windows) of een Mac. Om te kunnen starten heb je eerst een Bittorent programma nodig zoals http://www.utorrent.com/ te gebruik voor zowel Mac als Windows, Utorrent is zeer gebruiksvriendelijk, toegankelijk en een intelligent programma.

Nu moet je opzoek naar een film, DVD of DVDrip wat je kunt vinden via http://www.thepiratebay.org/, zodra je het juiste bestand hebt gevonden download je het torrent bestandje. Een DVDrip is een verkleind formaat van de DVD (gemaakt om makkelijk te verspreiden via het internet) die veruit het populairst om te downloaden, zulke bestanden zijn variërend van 700 MB tot 1,4 GB. Deze bestanden kan men ook branden met bijvoorbeeld Nero of Deepburner op een CD of DVD om af te spelen in een player.

Het gedownloade torrent bestandje kan je laden in de gratis bittorrent cliënt zodat het programmaatje begint te downloaden, zodra de film is gedownload kun je deze afspelen op je PC of Mac. Gebruik hiervoor de VLC media player, te downloaden via http://www.videolan.org/vlc/ of branden op een DVD/CD. Op het internet bevatten lang niet alle films Nederlandse ondertitels, deze kun je downloaden via http://www.ondertitel.com/ en dit bestandje (.srt bestandje) kun je slepen naar VLC media player op je computer bij het afspelen.

Uiteraard zijn er ook nog andere alternatieven (o.a. andere p2p-programma’s), maar deze werken lang niet altijd zo fijn en succesvol. Downloaden van films in Nederland is legaal, maar uploaden via torrent programma’s niet en jammer genoeg kan dit vaak niet worden uitgeschakeld. Maar uploaden heeft vrijwel voor geen enkele internetgebruiker in Nederland ooit represailles gehad, daarom veel succes & plezier.

online nieuwste gratis films downloadenReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace