Goedkope tropische bestemmingen strandvakanties & rondreizen

donderdag 2 februari 2012 | geen reacties | in: Vakantie

Tropische bestemmingen

Tropische bestemmingen zijn hot. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun vakantie door te brengen in warme landen. Natuurlijk speelt het klimaat daarbij een grote rol. De toename van tropische bestemmingen heeft ook te maken met de verhoudingen tussen prijs en kwaliteit, die steeds beter worden. All-in resorts bieden voor lage prijzen steeds meer faciliteiten, waardoor het voor een steeds bredere groep mensen interessant wordt een tropische bestemming uit te kiezen voor hun vakantie.

De vraag naar tropische reisbestemmingen is voor ons dan ook aanleiding geweest om een reeks artikelen te publiceren over de meest diverse tropische bestemmingen. In onze artikelen nemen we u mee van Costa Rica naar Thailand en van de Malediven naar Kaapverdië. Maar niet alleen all-in resorts doen het goed op het gebied van tropische reisbestemmingen. Ook cruises worden veel geboekt.

Goedkope tropische bestemmingen

Tropische bestemmingen
Costa Rica
Voor natuurliefhebbers is Costa Rica de parel van Midden-Amerika. Dit land, gelegen tussen Nicaragua en Panama, staat bekend om haar vulkanische activiteit. Hier bent u dan ook op de juiste plaats voor warmwaterbronnen en spuitende geisers. Ook voor modderbaden is Costa Rica een ideale bestemming. Maar het zijn niet alleen de vulkanen die geliefd zijn, ook de bekende groene gifkikkers, die u vindt in het Tortuguero National Park, vormen een ware attractie.

Thailand
Met witte bountystranden, veel clubs en bars heeft Thailand voor veel mensen de ideale vakantie te bieden. Naar deze bestemming reizen jaarlijks dan ook miljoenen mensen van over de hele wereld af. Veel backpakkers beginnen hun avontuur in Thailand. Het land is dan ook erg vriendelijk voor backpakkers. Maar ook vinden hier veel groepsrondreizen plaats en wordt er volop genoten van de all-in resorts.

Malediven
Een paradijs op aarde vindt u op de Malediven. Witte koraalstranden, een warm klimaat en de blauwgroene Indische Oceaan. De Malediven zijn meerdere eilanden en vooral geliefd onder watersporters. U kunt er namelijk duiken, windsurfen of zeekajakken. Ondanks al het toerisme zijn de Malediven erg veilig voor toeristen. Veel van de eilanden zijn namelijk nauwelijks bewoond en worden alleen gebruikt voor de resorts.

Kaapverdië
De eilandengroep Kaapverdië is ook bezig een van de meest populaire vakantiebestemmingen te worden. En dat is niet gek, want deze eilandengroep staat bekend onder de noemers ‘strand’, ‘vis’, ‘jeepsafari’ en ‘ultra all-inclusive’. De Kaapverdische eilanden bevinden zich voor de Afrikaanse kust.

Cruises
Voor steeds meer mensen is het ook mogelijk om een cruise te boeken. Cruises heb je in allerlei verschillende vormen, maar veel van deze cruises gaan ook langs tropische bestemmingen. Onder meer Miami en de Caraïben is een geliefde locatie voor deze zeetours. Aan boord van schepen die soms wel vierhonderd meter lang zijn, waan je je in een drijvend pretpark. Met zwembaden, klimmuren, zeeaquaria en tientallen restaurants, bars en discotheken is er voor iedereen wat te doen.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace