Goedkope DVD’s bij MailMyDisc – DVD’s ruilen

dinsdag 6 juli 2010 | geen reacties | in: Besparen, Ruilen, Verkopen, Voordeel

DVD’s zijn soms erg duur, je betaald al snel een tientje voor een film. MailMyDisc is daar een ideale oplossing voor: bij MailMyDisc ruil je de DVD’s  die je al hebt gezien voor nieuwe DVD’s. Dat betekend voordelige nieuwe DVD’s!

Logo MailMyDisc

Zo werkt MailMyDisc:

Ruil DVD’s die je hebt voor films die je nog wilt zien

De DVD ‘s die je al hebt gezien kan je plaatsen op de website van MailMyDisc. Je verzend de DVD nadat je een verzoek van MailMyDisc ontvangt. Voor het verzenden ontvang je DiscCredits. Met deze DiscCredits ontvang je weer goedkope DVD’s van je wenslijst. Voor elke film die je ontvangt betaal je maar 1 euro van je saldo.

Garantie MailMyDisc

Alle leden worden beschermd door de MailMyDisc garantie. Dit houdt in dat je veilig kunt ruilen. Mocht er een DVD zoekraken (bij de post) of beschadigd aankomen dan stuurt MailMyDisc je een ander exemplaar.

DiscCredits geeft de waarde aan van DVD’s

DVD’s hebben een waarde die is aangegeven met DiscCredits. Deze DiscCredits zijn gekoppeld aan de prijs van films in de winkel en op internet. Afhankelijk van de nieuwprijs is een DVD 1, 2, 3 of meer DiscCredit waard.

Geen verplichtingen

Voor elke DVD betaal je maar 1 euro. Er zijn geen abonnementskosten, je meldt je gratis aan, er is geen abonnement en er zijn geen verplichtingen.

Nu aanmelden bij MailMyDisc.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace