Goedkoop kinderkleding aanschaffen of verkopen? Dat kan via Vintage-Kids.nl

zaterdag 5 juli 2014 | geen reacties | in: Aanbiedingen, Webwinkel, Winkels

Goedkoop kinderkleding aanschaffen of verkopen? Dat kan via Vintage-Kids.nl

Kinderkleding is vaak goed geprijsd, helemaal als het aankomt op merkkinderkleding. Toch hoeft het aanschaffen van hippe kleding voor uw kinderen niet altijd gepaard te gaan met een hoog prijskaartje. Vintage-Kids.nl verkoopt namelijk voordelige tweedehands kinderkleding online van uitstekende kwaliteit. Met een wisselend assortiment voor zowel jongens als meisjes in de maten 56 tot en met 140 is er altijd wel iets moois te vinden in deze webshop voor de kleintjes.

U treft er kinderkleding van merken als bijvoorbeeld Diesel, Mc Gregor, Prénatal, Polo, Airforce of Paul Frank aan, vaak voor nog geen tientje. Voor degenen die misschien enige bedenkingen hebben over tweedehands kleding, u kunt gerust zijn, want Vintage-Kids.nl verkoopt uitsluitend kinderkleding in goede staat. Alle tweedehands kinderkleding die u online in de webwinkel ziet, wordt vooraf persoonlijk door de medewerkers van de webwinkel gecontroleerd. De kleding wordt onder andere zorgvuldig gecheckt op vlekken, gaten en andere tekenen van slijtage.

Alleen de producten die goed door de kwaliteitscheck komen, worden verkocht op Vintage-Kids.nl. Zo weet u als klant zeker dat de jurkjes, shirtjes, broekjes en zwemkleding er zo goed als nieuw uitzien en niet als reeds gedragen kleding. Ook handig is dat u in de webshop veilig kunt betalen via iDEAL of middels een overboeking via uw eigen bank. Binnen enkele dagen ontvangt u uw besteld product per post.

De vele voordelen van tweedehands kleding

Het kopen van gebruikte kleding is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kinderen groeien snel uit hun kleding. In plaats van telkens nieuwe kleding kopen, is het een milieuvriendelijke manier om kleding een tweede leven te gunnen. We gooien in ons land per persoon gemiddeld dertien kilo kleding per jaar weg.

Als kleding opnieuw wordt gebruikt, kan dat veel minder zijn. En als iedereen hier aan meewerkt kan de kledingindustrie minder belastend zijn voor het milieu. Het maken en verspreiden van kleren kost te weten veel energie en vooral de teelt van katoen vergt erg veel water, bestrijdingsmiddelen en energie.

Geld verdienen met gebruikte kleding

Op Vintage-Kids.nl kunt u niet alleen goedkoop kinderkleding aanschaffen, maar ook nog eens een extra zakcentje verdienen. Heeft u nog schone kleding in de maten 56 tot en met 140 beschikbaar die in prima staat is? Dan kunt u contact opnemen met Vintage-Kids.nl via het contactformulier op de website. Het kost u geen cent, want Vintage-Kids.nl stuurt u een kledingzak toe waar u de kleding in kunt retourneren.

U betaalt dus geen verzendingskosten, dat neemt de webshop voor zijn rekening. Indien de kleding is ontvangen, krijgt u een bevestiging en wordt de kleding gecontroleerd. Als de kleding wordt goedgekeurd, dan ziet u de kledingstukken online terug in de verkoop in de webshop van Vintage-Kids. Als uw ingeleverde kinderkleding verkocht wordt, dan ontvangt u 50% van het verkoopbedrag.

Op deze manier kunnen andere kinderen weer plezier hebben van uw oude kleding en zo verdient u er nog geld mee ook. Dat is natuurlijk een win-win situatie, want het is zonde om kleding weg te gooien of nutteloos in de kast te laten hangen. Voor meer informatie zie www.vintage-kids.nlReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace