Geld verdienen met thuiswerk: de soorten thuiswerk inpakwerk, sorteerwerk, administratie, lesgeven.

vrijdag 15 juni 2018 | 5 reacties | in: Thuiswerk

Er zijn veel verschillende manier om thuis een extra zakcentje bij te verdienen. Een daarvan is middels eerlijk thuiswerk. Je hoeft er de deur niet voor uit en je kan zelf je tijd indelen. Makkelijk wat bijverdienen dus.

Werken wanneer jij wilt, flexibele werktijden, geen baas die op je vingers kijkt, dat zijn zomaar even een aantal voordelen van thuiswerk. Een prima mogelijkheid om een extra zakcentje bij te verdienen dus. Welke vorm van thuiswerk het beste bij jou past is natuurlijk afhankelijk van je kennis en interesses, en hoeveel tijd je aan thuiswerk kan besteden. Hieronder vind je een lijstje van de meest voorkomende thuiswerk werkzaamheden.

Aanbod thuiswerk

Zoals je zult gaan lezen zijn er vele soorten thuiswerk en werkzaamheden te vinden. Het ene wat makkelijker dan de andere; administratief werk, post sorteren, assemblagewerk, montagewerk, producten inpakken, chatten of bijvoorbeeld telemarketing werk. Als je bijvoorbeeld werkzoekend bent of een bijstandsuitkering ontvangt is het ideaal. Je kunt er de tijd voor nemen.

Soorten thuiswerk

Hondenoppas

Als je een dierenliefhebber bent, dan is het werk als hondenoppas een hele leuke job. Mensen die bijvoorbeeld op vakantie gaan, brengen tijdelijk hun hond bij jou aan huis. Jij zorgt dan dat de tweevoeter genoeg te eten krijgt en gaat met de hond een paar keer per dag naar buiten.

Inpakwerk en sorteerwerk

Als je extra geld wilt bijverdienen kun je aan de slag gaan met inpakwerk of productiewerk. Dit zijn klussen die met de hand gedaan moeten worden, zoals het inpakken van dvd’s, snoep of folders vouwen. Ook kun je enveloppen vouwen, bestek sorteren, flyers bestickeren of naaiwerk.

Pennen in elkaar draaien of het labelen of prijzen van artikelen behoort vaak ook tot inpakwerk of sorteerwerk. De opdrachtgever verwacht meestal dat je een aantal uur per dag aan het werk zal besteden en het op tijd af zult hebben.

Het uitvoeren van productie werk heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat het relatief eenvoudig werk is, dat je het gewoon lekker voor de televisie in de avonduren kunt uitvoeren. Bij wijze van spreken.

Productiewerk kan erg gewild zijn en is in populariteit erg gestegen de afgelopen jaren. Mede door RTL-programma’s over schulden en ”Een Dubbeltje Op Zijn Kant”. Het nadeel bestaat dat er wachtlijsten bestaan en niet voor iedereen in elke provincie werk te vinden is.

De beste landelijke thuiswerkcentrale die je kan helpen bij het vinden van het fijnste en leukste thuiswerk of productiewerk is productiewerk.nl. Thuiswerk zul je vaak zelf moeten ophalen en terugbrengen bij afronding.

Boodschappenhulp

Boodschappen halen voor oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn is een andere vorm die tot de categorie thuiswerk behoort. Deze vorm van thuiswerken is dus ook goed te doen als je al een baan hebt. Na het werk kun je bijvoorbeeld boodschappen halen en deze afleveren aan de mensen die dat nodig hebben. Van de bewoners zelf kun je dan ook een vergoeding ontvangen.

Bijles geven vanuit huis

Ben je goed in een bepaald vak, ben je geduldig en vind je het leuk om je kennis te delen? Dan kun je ook vanuit huis studenten of kinderen helpen met bijles in bijvoorbeeld de Engelse taal, wiskunde of scheikunde. De kinderen of studenten komen dan voor een of twee uur naar jouw huis toe en dan geef je ze bijles. Vaak wordt er een uurtarief berekend.

Rijden met reclame op je auto

Geld verdienen zonder eigenlijk helemaal niets te doen? Wat denk je dan van rijden met reclame op je auto? Dit is waarschijnlijk de meest luie vorm van thuiswerk waar je zelf geen energie of tijd in hoeft te stoppen. Je auto wordt beplakt met een of meerdere stickers en alles wat je hoeft te doen, is met je auto rond te rijden. Zo maak je reclame voor het desbetreffende bedrijf.

Inschrijven kan via CashCar Nederland en de vergoedingen lopen uiteen van €30 tot €200 per wagen, afhankelijk van de hoeveeld & locactie van de reclame op je auto. Aanmelden is volledig gratis en je auto zal onder de aandacht worden gebracht bij verschillende adverteerders. Indien nodig zal er een voorstel worden gedaan, als je een geschikte auto rondrijdt met de juiste rijstijl en kilometers.

Websites testen

Meerdere ogen zien meer dan twee. Daarom worden regelmatig mensen gezocht door grote of midden grote bedrijven om nieuwe websites te bekijken en uit te testen. Het is de bedoeling dat je de website nauwkeurig checkt en ook de opties doorspit en uitprobeert.

Werken alle knoppen met ‘klik hier’ bijvoorbeeld wel goed, als je op banners klikt, word je dan omgeleid naar de juiste link? Allemaal zaken de je moet checken als je aan de slag gaat met het testen van websites. Je kunt deze job makkelijk vanuit huis doen.

Vertaalwerk

Ben je goed in een buitenlandse taal en vind je het niet erg om achter de computer te werken? Dan zijn er ook vaak vacatures te vinden voor vertaalwerk. Het is een makkelijke manier om extra bij te verdienen. Vaak zoeken werkgevers mensen die vanuit huis bijvoorbeeld handleidingen in het Engels naar het Nederlands kunnen vertalen of teksten van websites naar een andere taal kunnen omzetten. Soms behoort een vertaaltest tot de vereiste om te kunnen beginnen.

Producttester

Wil jij als eerste nieuwe producten testen voordat anderen deze te zien krijgen? Ga dan aan de slag als producttester. Veel bedrijven zijn op zoek naar mensen die geld willen verdienen met het uitproberen van producten en invullen van vragenlijsten. Denk aan het uitproberen van een nieuwe stofzuiger of telefoon. Na gebruik breng je verslag uit door middel van een vragenlijst. In sommige gevallen mag je het product na het testen ook houden.

Bovengenoemde jobs zijn de meest voorkomende banen in de sector thuiswerk. Uiteraard zullen er vast nog wel meer varianten zijn; de telefoon opnemen voor bedrijven of enquêtes houden via de telefoon zijn opkomende nieuwe banen in het thuiswerkcircuit.

thuiswerk vacatures

Spaarprogramma’s

Afhankelijk van je eigen inzet, kun je met een spaar programma een volledig inkomen verdienen. Lees echte e-mails (via een spaarprogramma) en niet de onbetrouwbare thuiswerkadvertenties, waar je eerst voor moet betalen. Door deze e-mails te bekijken verdien jij je geld. Een spaarprogramma is gratis en betaald netjes uit op je rekening.

Betrouwbaar thuiswerk vinden

Je zult de juiste thuiswerkadvertentie moeten vinden. Maar hoe weet je nou of een thuiswerkaanbieder betrouwbaar is? Doe geen investering of betaling voor thuiswerk, dat doen werkgevers tenslotte ook niet. Met thuiswerk kun je goed bijverdienen, maar je zult er niet heel (snel) rijk van worden.

Thuiswerk.nl

Op deze website staan veel uiteenlopende thuiswerk vacatures. Je kunt je gratis aanmelden en daarna de verschillende titels van open vacatures bekijken. Wil je echter reageren op een van de functies, dan heb je wel een lidmaatschap nodig.

Er zijn drie soorten abonnementen: het basis lidmaatschap dat € 7,95 per maand waarmee je een actief profiel opent en gevonden en benaderd kan worden door werk- en opdrachtgevers, maar niet zelf kan reageren op vacatures.

Je kunt ook kiezen voor het zilveren lidmaatschap voor € 12,95 waarmee je toegang tot alle vacatures en opdrachten hebt, maar beperkt kan solliciteren of het gouden lidmaatschap waarmee je toegang tot alles hebt en onbeperkt kunt reageren.

Indeed Thuiswerk

Wil je geen geld kwijt zijn aan lidmaatschapskosten, kijk dan eens bij Indeed Thuiswerk via de volgende link: https://www.indeed.nl/Thuiswerk-vacatures. Hier tref je diverse recente vacatures aan voor thuiswerk. Werkgevers kunnen hier hun vacature plaatsen, je moet dus zelf reageren via een sollicitatiebrief.

Houd deze website regelmatig in de gaten, want dagelijks vind je hier nieuwe thuiswerk vacatures. Een andere website waar je meer informatie over thuiswerk kunt vinden en overzichtelijk verschillende aanbieders van thuiswerk geplaatst zijn, is Thuiswerk Vacatures. Neem eens een kijkje op de site: https://www.thuiswerkvacatures.nl/


5 reacties op “Geld verdienen met thuiswerk: de soorten thuiswerk inpakwerk, sorteerwerk, administratie, lesgeven.”


 1. Hoeveel verdient EnzoKnol? Bekijk hier snel zijn ongelofelijke inkomen! zei op 6 oktober 2018 om 14:47:

  […] Geld verdienen via YouTube is niet makkelijk als je niet populair bent, maar Enzo Knol heeft meer dan twee miljoen volgers! Zijn video’s kunnen per dag wel eens meer dan 1 miljoen keer worden bekeken. En dat aantal is niet mals, zeker aangezien zijn doelgroep voornamelijk jonge mensen zijn. […]


 2. Sophie Vinken zei op 10 oktober 2018 om 16:58:

  Goededag!

  Leuk dat jullie in dit artikel hondenoppas als thuiswerk noemen. Inderdaad het leukste thuiswerk met een hoop liefde van het huisdier.

  Ik vroeg mij af of jullie wellicht onze website http://www.huisdierenoppas.nl zouden kunnen noemen in dit artikel? Een website waar huisdier liefhebbers kosteloos een profiel kunnen aanmaken en zich aan kunnen bieden als huisdierenoppas bij hen in de buurt.


 3. Mobiel nummer achterhalen met naam en adres, wie heeft mij gebeld? zei op 10 januari 2019 om 12:59:

  […] versie van de telefoongids en die beheren weinig tot geen 06-nummers. Vaste nummers van personen en bedrijven zijn wel te vinden, je hoeft daarvoor niet meer door dikke telefoonboeken te bladeren. Er is geen […]


 4. Tijdens de zwangerschap thuis wat extra verdienen zei op 24 januari 2019 om 19:35:

  […] het anders en beschrijft het ook anders. Een betrouwbaardere bron is er niet. Het is mogelijk om geld te verdienen vanuit thuis. Ook als je zwanger bent. Het is niet zwaar en je kunt het zelf plannen. Ideaal […]


 5. Voorschot salaris of loon aanvragen bij je werkgever » direct uitbetaling? zei op 27 januari 2019 om 14:56:

  […] inkomsten uit werk kun je een voorschot terugbetalen, zeker als het noodzakelijk is dat je geld snel nodig hebt. Voor consumptieve uitgaven is het niet verstandig om een voorschot op je salaris te krijgen, […]Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace