Geld verdienen met je mobiel(tje) – probeer Mobielgeheimen.com

zaterdag 31 maart 2012 | geen reacties | in: Alle acties, Rijk worden, Werken

Geld verdienen met je mobiel:

De tijd van totale financiële onafhankelijkheid (al lopende met je mobiel) is aangebroken

In navolging van het vorige onderwerp over verdienen met je (oude) mobiel door hem in te leveren voor geld, is er nu een nieuwe mogelijkheid bijgekomen. Met je nieuwe mobiel kan je tot wel €700 per dag verdienen door technieken die zijn gebaseerd op het systeem van JP, de grote auctor intellectualis achter de stappen- en videoreeks.

De Mobielgeheimen.com training is opgedeeld in 3 fases:
✓ De basis van mobiele marketing
✓ Campagnes opzetten en de juiste data tracken
✓ Conversie optimaliseren en opschalen

Geld verdienen met je mobiel(tje)

Mobiele marketing strategieën ontrafeld en blootgesteld

Het maken van extra geld met je mobiele telefoon is een beetje spannender dan bloggen en artikelen schrijven over je favoriete hobby. Natuurlijk kun je nog steeds schrijven en bezoekers sturen naar je aanbiedingen of andere webpagina’s, maar ben je in de aanwezigheid van miljoenen Nederlandse mensen? Dat is juist de mobiele telefoon industrie waarbij miljoenen mensen die hun telefoons met zich meedragen zo groot maakt. Ze zijn altijd aangesloten bij een bepaald telefonienetwerk zoals KPN of Vodafone en je kan door middel van eenvoudige marketing strategieën er voor zorgen dat u financieel goed af bent.

U kunt de markt betreden met ringtones, wallpapers of door het verkopen van muziek! Dit is slechts het topje van de ijsberg. Affiliate programma’s met opgemaakte advertenties voor mobiele telefoons doen grote uitbetalingen aan mensen zoals jij en ik voor slechts het aanbrengen van een telefoonnummer of informatie in een formulier wat geld oplevert voor een bedrijf.

Deze bedrijven hebben een website die reeds klaar staan om direct gezien te worden in de meeste mobiele telefoons of iPad. Sommige bedrijven maken alleen gebruik van de iPhone, Blackberry’s of Android toestellen.

Manieren om extra geld te verdienen aan mobiele telefoon marketing:
✓ Affiliate programma’s – PPC (pay per click) of PPA (pay per actie)
✓ Gebruik mobiele telefoon banners & advertenties
✓ Verkoop van Ringtones & wallpapers
✓ Verkoop van online muziek
✓ Bevorderen van YouTube kunstenaars video’s voor een vergoeding.
✓ Beheer de markt offline van bedrijven voor een vergoeding.
✓ Maak mobiele banners voor marketeers.

Marketing met een pay-per-click campagne met Google Adwords een jaar geleden was erg lucratief. Maar veel zijn het erover eens dat het nu te duur is. Maar u kunt nu betalen voor een nikkel per klik voor een mobiele advertentiecampagne. Natuurlijk kunt u altijd bezoekers blijven sturen naar uw programma’s met een goed geschreven blog of artikelen om te profiteren van uw advertentie inspanningen. Sociale netwerken zijn altijd een winnaar voor het verspreiden van het woord.

Adverteren op forums voor vergelijkbare behoeften van het product doet je campagne ook ten goede. Er zijn mensen die nu duizenden euro’s per maand maken op deze manier. Zelfs een tiener kan zijn geld verdienen met mobiele marketing. Probeer nu gratis de eerste module van de Mobielgeheimen.com training!

MobielgeheimenReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace