Geld verdienen met Fiverr

zondag 24 september 2017 | geen reacties | in: Werken

Heb jij vaardigheden in huis als kennis van een andere taal, tekenvaardigheden of bijvoorbeeld een goede stem? Dan kun je met kleine klusjes wat extra geld verdienen op Fiverr. Ideaal voor thuisblijfmoeders, studenten & werklozen.

Fiverr, Misschien ken je het nog niet. Dit is een Amerikaanse marktplaats voor klusjes die online kunnen worden geleverd. Denk bijvoorbeeld aan het vertalen van teksten, het natekenen van een foto of een voice-over leveren bij een filmpje.

Er worden soms ook hele bijzondere en grappige diensten gevraagd: in je nakie op je gitaar Happy New Year zingen voor een specifiek persoon of een gekke foto maken van je huisdier met petje op of het nadoen van een bekend persoon. Door in te gaan op hele merkwaardige opdrachten kun je dus geld verdienen.

Geld verdienen met Fiverr

Maak een account aan en gaan met die banaan!

Om te beginnen met geld verdienen via Fiverr, heb je een eigen account nodig. Er zijn niet veel vereisten om je aan te melden. Je moet minimaal dertien jaar zijn en een e-mailadres hebben. Meld je aan en je kunt meteen beginnen. Rechtsboven vind je de knop ‘start selling’, hier plaats je advertentie met je dienst. Fiverr controleert altijd wel eerst de klusjes en zodra dit gedaan is, heb je groen licht. Dan is het een kwestie van afwachten wie er graag gebruik wilt maken van je dienst(en).

Je kunt je vertrouwen opbouwen, door goede recensies te krijgen. Als je veel positieve recensies ontvangt zullen meer klanten vertrouwen in je hebben en een dienst bij je afnemen. Met veel geduld kun je via Fiverr heel snel veel extra geld verdienen.

Met je hobby of passie verdienen via Fiverr

Voor elke hobby of passie die je volgt, bestaat er de mogelijkheid om voor elke klus die je verkoopt een beloning te ontvangen. Voorbeelden van diensten die je kunt aanbieden op Fiverr zijn; een gedicht schrijven, data verwerken, flyers maken, websites ontwerpen, teksten verbeteren, filmpjes maken, taalles geven.

Er zijn zelfs vrouwen die vragen om een uurtje met ze te online gamen. Er staan talloze advertenties op klusjeswebsite Fiverr waarin word gevraagd om een metgezel. Het is echt een trend geworden om voor zulke kleine klusjes geld te betalen of te vragen. Probeer het ook zelf en meld je aan bij Fiverr!

Betaling

De regel van Fiverr is dat alle klusjes (gigs genaamd) verkocht kunnen worden voor vijf dollar. Het zijn zeer uiteenlopende klusjes die je kunt verrichten op Fiverr. Dat lijkt weinig, maar doordat de prijs zo laag is kan een koop of verkoop altijd snel worden gerealiseerd. Het is zeer laagdrempelig en makkelijk mee te beginnen thuis.

Fiverr houdt wel voor elke verkochte klus een dollar aan commissie in, er blijft dus vier dollar voor jou over. Dat lijkt in eerste instantie niet zoveel, maar als je veel klusjes verkoopt, kan het toch aardig oplopen. Voordeel is dat niemand hoeft te onderhandelen en de verkoop gaat snel. Als je voldoende positieve feedback van klanten hebt verzameld, krijg je ook de mogelijkheid om meerdere klusjes als een pakket te verkopen. Dat tikt dus ook goed aan qua geld.

Nadat je een gig hebt verkocht, worden je verdiensten na veertien dagen beschikbaar gesteld in je eigen Fiverr-account. Vanaf dat moment kun je er voor kiezen om je meteen uit te laten betalen. Dat kan bijvoorbeeld via PayPal, maar je kunt ook vragen om een Fiverr Revenue kaart. Dat is een Fiverr pinpas die je krijgt thuisgestuurd en waarmee je gewoon je verdiensten kunt pinnen bij zowat alle pinautomaten in Nederland, en waarmee je ook kunt betalen bij veel winkels.

Geld verdienen vanuit huis met FiverrReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace