Facebook verwijderen, stoppen of deactiveren in twee stappen

zaterdag 23 februari 2013 | geen reacties | in: Handig, Vergelijken

Facebook verwijderen of stoppen

Je eigen Facebook account verwijderen, opheffen of opzeggen? Aangezien het bedrijf van oprichter Mark Zuckerberg  steeds meer de intentie heeft om op een onverantwoorde manier met uw privacygegevens om te gaan, is dat een verstandig idee. Van origine is het bedrijf in Amerika gevestigd, maar heeft natuurlijk ook veel Europese gebruikers waar ze de gegevens van verzamelen.

Facebook startscherm

Facebook verwijderen link

De ellende bij het vinden van de link voor het verwijderen van je Facebook account is groot, alle voorzorgsmaatregelen worden genomen dat er niet teveel mensen hun account verwijderen.

Via de directe link hieronder kan je gelijk je Facebook account via de verschillende stappen verwijderen. Lees de voorwaarden goed door. https://www.facebook.com/help/delete_account

Facebook deactiveren link

Ook bestaat er de mogelijkheid om je Facebook account gewoon te deactiveren.
http://www.facebook.com/deactivate.php

Andere redenen om je Facebook account te verwijderen

De realiteit van het hele Facebook gebeuren is dat niet altijd echt lijkt, ondanks de vele vrienden op je account. Een persoon mag van geluk spreken als hij in het leven een handvol echte vrienden heeft. Het leven via Facebook kan afleiden van wat er werkelijk gebeurd en word op deze manier minder menselijk, neem als voorbeeld de vele emoties van andere mensen die niet kunnen worden gezien. Het bederven van relaties kan dus één van die redenen zijn, maar Facebook kan ook uitermate positief op je leven werken.

facebook verwijderenReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace