Ervaringen geld verdienen met spaarprogramma’s

Ervaring van Jaap Riet

24-06-2012

Bij mij gaat het niet zo snel, maar het werkt wel GOED zeg! Nu heb ik via EuroClix & Geldrace alweer 11.000 Clix gespaard. Dat is goed voor ongeveer 160 euro.

Ervaring van Tjerry Huizen

23-06-2012

Zoals altijd zijn positieve ervaringen over geld verdienen (via internet) een zeldzaamheid, maar ondanks alle tegenslagen heb ik er heel veel tijd ingestoken. Nu heb ik van al het geld wat ik de afgelopen 3 maanden heb verdient (zo'n 560 euro) een mooie tweedehands altviool gekocht. Mijn grote hobby is klassieke muziek bespelen, vandaar wat ik wel wat extra geld kon gebruiken. Bedankt Gratis-zakgeld!

Ervaring van Pim ter Hoogevelt

14-06-2012

Geld verdienen met NuCash gaat zo vreselijk snel, gisteren heb ik alweer een uitbetaling aangevraagd van 32 euro. Perfect!

Ervaring van Heico van Aalderen (Zuid-Holland)

03-06-2012

Mijn persoonlijkheid heeft deze wereld veel meer te bieden dan mijn depressieve gedrag, het geld wat ik kan verdienen ga ik investeren in praatsessies met mijn psychiater. Elke sessie kost variërend van 40 tot 140 euro, dat is dus een hoop geld wat ik moet verdienen. Het lukt.

Ervaring van Ingrid de Vries (Klarenbeek)

21-05-2012

Heerlijk al dat EXTRA geld, door conflicten thuis en een familieruzie probeer ik mijn financiële problemen te verminderen. Elke maand verdien ik nu 310 euro!

Ervaring van Anoniem7

14-05-2012

Door een mislukte huisverbouwing (renovatie) en tegenvallende inkomsten hebben we d.m.v. spaarprogramma's onze schadepost kunnen beperken. We verdienen nu aardig wat bij!

Ervaring van Animallover56

02-05-2012

Door de crisisverschijnselen heb ik veel minder te besteden dan 1 jaar geleden, ik kan mijn bankrekening nu lekker aanvullen. Deze week alweer 55 euro verdient. TOP!

Ervaring van M. den Boer

28-04-2012

Van alleen een piepklein pensioen (mijn AOW) kan ik niet zo goed rondkomen, op deze manier kan ik wat geld verdienen. Bedankt!

Ervaring van tessaly

28-05-2010

Ik heb een tijdje terug 150 euro gewonnen bij een referal wedstrijd van money miljonair!!!

Ervaring van Babette Marien

18-05-2010

Dankjulliewel voor de uitleg. Ik heb mij aangemeld bij goudmails en euroklik en verdien er al lekker mee terwijl ik niet eens zo veel doe. Ook leuk dat je met spelletjes geld kan winnen.

Ervaring van jonnaLove92

12-04-2010

Ben nu twee maanden lidt bij goudmails en cashhier.nl en verdien veel geld ermee zonder dat ik veel moet doen daarvoor. verdien al gouw 40 euro per week

Ervaring van PieterP

14-03-2010

Het is GRANDIOOS en het WERKT ECHT!!!! Hartstikke bedankt!

Ervaring van Joke

05-03-2010

Goedenavond, ik wil even zeggen dat ik erg blij ben met gratis-zakgeld.nl omdat ik nu veel extra zakgeld verdien. Ook mijn kinderen zijn nu lid geworden zodat ze ook een extra zakcentje kunnen bijverdienen.

Ervaring van maurice-1990

22-02-2010

Net als de andere reacties had ik dit eerder moeten weten. ik verdien per week wel 80 EURO!!!! dat is meer dan mijn bijbaan.

Ervaring van warcraftKing

15-02-2010

Heb zojuist mijn eerste uitbetaling onvange van 100 euro!!!

Ervaring van Wim Kerkhof

30-01-2010

Het is mij onduidelijk waarom dit zo onbekend is. Verdien er veel geld mee door wat reclame te bekijken en anderen lid te maken. Hartelijk bedankt voor de uitleg! Groetjes, Wim

Ervaring van Mark

12-01-2010

Mensen, lees alles goed want het is echt super informatie!!! Ik verdien er lekker geld mee, gratis zakgeld zoals jullie zeggen.

Ervaring van fiddie

04-01-2010

Het werkt echt! heb nu al 20 verdiend na twee dagen.

Ervaring van julia VanWeter

28-12-2009

Hallo. Deze informtatie had ik eerder moeten weten zeg, dit is de waardevolste info die ik ooit op internet hebt ontdekt. Voor mij geen krantenwijk meer maar ik verdien het gewoon op internet. Hartstikke bedankt!!!!

Ervaring van WillemS

13-12-2009

Met deze informatie overleef ik de finacsiële crisis wel. Heb nu al 2 keer uitbetaling gehad van 100 euros, gewoon op mijn rekeningnummer. Paar keer per week lees ik email voor geld en via hyves breng ik leden aan en dan verdien ik daar veel mee.

Ervaring van maarjo

23-11-2009

vind het leuk om geld te verdienen op internet op de manier beschreven op deze website. verdien nog niet zoveel als jullie vermelden, maar ongeveer 20 euro per week. Maar ik doe ook niks met die refferrals ofzoiets. Ik begreep dat je daar helemaal veel mee kon verdienen.

Reactie van gratis-zakgeld.nl: Maarjo, je hebt helemaal gelijk. Met het aanbrengen van nieuwe leden (referrals) kan je erg veel geld verdienen. Wij hebben een speciale referralspagina met alle informatie hierover.

Ervaring van Mustapha Paktuchuk

19-10-2009

Ongelooflijk!!! nooit gedacht dat ik hier mee geld kan verdienen maar het is echt waar.

Ervaring van Erik87

2-10-2009

Dit is geweldig! Ben nu ongeveer 4 weken lid en heb al 200 euro verdiend, terwijl ik er nog niet eens zoveel voor doe. Bedankt voor alle informatie op jullie site, groetjes!


Ervaring plaatsen? Neem contact met ons op.


Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace

Psssstt, geld bij printen?! Je eigen computer gebruiken als pinautomaat?

Meld je dan nu aan bij Jacko Meijaard om risicoloos de AMR te proberen

Direct beginnen en geheel vrijblijvend en geld verdienen >>

affiliate marketing revolutie uitproberen