Ervaringen met goedkope Delta Lloyd verzekeringen

zaterdag 5 november 2011 | geen reacties | in: Financieel, Handig, Verzekeren

Delta Lloyd verzekeringen staan bekend om de lage premie in combinatie met hoge service. Uitbetaling altijd snel bij deze verzekeringsmaatschappij en je bent in het voordeel als je je inboedel verzekert (als eigenaar van eigen woning) bij Delta Lloyd, omdat men kan kiezen voor een Pakketverzekering met lagere maandelijkse premiebetaling. Bedrijven in transport, opslag, infrastructuur of planontwikkeling zijn zakelijk verbonden met Delta Lloyd mits zij een transportverzekering afsluiten bij DL, alles m.b.t. verzekeringen voor de startende ondernemers in de bouw en MKB wordt uitgelegd op de website.

M. Bakker over zijn ervaring: Bij het regelen van een autoverzekering heb ik gekozen voor Delta Lloyd Autoverzekering, de reden hiervoor is dat ik bij de online aanvraag die ik had ingediend vrijwel direct ben gebeld door een adviseur met een goed voorstel. Het aanbestedingsbeleid van de Nederlandse consument is groot en dat zeker voor auto’s en onderdelen, omdat deze producten eventueel verzekerd moeten/willen worden voor schade. Naast vrijwel alle verzekeringssoorten die worden aangeboden is er ook de mogelijkheid tot beleggingsrekeningen of zorgverzekering.

D. de Vries over zijn ervaringen met Delta Lloyd: Geen rare constructies of vreemde licenties met kleine achterdochtige geniepige lettertjes waarbij onnodige kosten achteraf worden gerekend of kunnen ontstaan. Bij het (online) aanvragen van de verzekering werden bij mij alleen basisgegevens gevraagd die snel en gemakkelijk werden afgewikkeld door Delta Lloyd. Men kan ook van te voren een offertemap aanvragen om de keuze te vergemakkelijken, zo ook bij een overlijdensverzekering.

Bekijk de mogelijkheden bij Delta Lloyd.

Delta Lloyd verzekeringReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace