Ervaringen met afvallen m.b.v. dieetprogramma’s van het internet

vrijdag 10 juli 2015 | geen reacties | in: Gezondheid, Producten

Eerst hadden we Sonja Bakker, daarna het befaamde Dr. Atkins dieet en nog vele andere diëten en afvalgoeroes volgden. Inmiddels is het consumeren van superfoods om af te vallen dé trend van het jaar. Online zoeken naar verschillende gewichtsverliesprogramma’s kan een behoorlijke inspanning zijn (waar je niet van afvalt).

gratis recepten mentale dieetplan

gratis recepten mentale dieetplan

Er zijn ook zoveel uiteenlopende dieetprogramma’s. Het ene belooft dat het de sleutel is die je nodig hebt om een perfect lichaam te creëren, het andere verzekerd je binnen twee weken al een paar kilo kwijt te raken. De concurrentie leidt tot veel informatie, evenals veel verkeerde informatie voorziening. We hebben het een en ander voor je uitgezocht en naar relevante ervaringen rond gekeken van gebruikers van verschillende dieetprogramma’s.

Het Happy-diet programma

Zes dagen lijnen en een dag in de week niet. Dat is in het kort gezegd wat het bekende Happy-diet afslankprogramma inhoudt. Op de website valt te lezen dat als je online het boek besteld, je leert hoe je je eetpatroon eenvoudig kunnen veranderen. En zo kun je dus kunt naar eigen zeggen afvallen en daarna ook je ideale gewicht daadwerkelijk behouden. Het dieet is alleen via internet of schriftelijk te volgen.

Ook is de website voorzien van het kopje ‘succesverhalen’ waarop valt te lezen dat Dorien zich enkele jaren geleden dik en ellendig voelde. Na het volgen van het Happy-Diet dieet is ze maar liefst 32 kilo minder gaan wegen. En nu is ze echt happy. Helaas zijn er gek genoeg verder online geen ervaringen met dit dieet te vinden. Sandra Ackermans, medewerker bij de Etos, kreeg het Happy-diet boekje gratis bij een pak Crystal Clear frisdrank in de supermarkt.

Ze heeft de afgelopen maanden de recepten gemaakt die ze telkens online en via het boekje mee heeft gekregen om zo af te vallen. “Het werkt wel, maar in principe kan iedereen wel dergelijke recepten bedenken. Het zijn veelal recepten met vis en groenten en die weinig vet bevatten. Een dag in de week mag je ‘zondigen’, dat wordt dan een Happy Day genoemd. Je valt er wel van af, maar het gaat vrij langzaam.

Na drie maanden trouw de recepten gevolgd te hebben, ben ik pas anderhalve kilo verloren. Als je geduld hebt en je echt aan gezonde recepten houdt, werkt het uiteindelijk wel.”

Het Mentale Dieetplan korting

Superfoods

Er gaan vele verhalen de ronde over superfoods. De een zweert bij superfoods, terwijl de ander weer zegt dat het een uitgekookte marketing truc is zonder enkel bewijs. Voorbeelden als quinoa, cacao, hennepzaad of andere zaden of vruchten die tot de superfoods worden gerekend, zijn die nu echt gezond zijn of helpen ze echt bij het afvallen?

“Sinds 2007 is het verboden om producten als superfood te bestempelen indien hier niet echt bewijs voor is”, weet Angela Rovers, zelfstandig voedingsdeskundige. “Tot nu toe hebben maar weinig producten echt bewezen dat ze hun belofte waarmaken. Mensen zoeken naar ‘wonder-voedsel’, maar die bestaat helemaal niet. Iedereen weet diep in zijn hart dat je gewoon gevarieerd moet eten, dus veel fruit en groenten.”

Lightproducten

We onderzochten verschillende lightproducten, daar moet je ook mee kunnen afvallen. Als we chips nemen en de lightversie van Pringles en Lay’s vergelijken, komen we tot de conclusie dat de light zakken chips echt één derde minder vet bevatten dan hun reguliere versies.

Maar let wel: dat zegt niet dat deze chips ook één derde minder calorieën bevatten. Alle chips zitten gewoon nog wel boordevol koolhydraten van de aardappel. Die geven je energie, maar je wordt er ook dik van. Je gaat dus niet echt gewicht verliezen als je voortaan light-chips gaat eten!

Het Mentale Dieet Plan ervaringen

Het is een hele kunst om op de juiste manier af te vallen en het banale aspect ervan is, is dat als mensen goede ervaringen hebben met een afvaldieet dat dat een aanzuigende werking op de koop van andere consumenten.

Het is van intrinsieke waarde dat je je goed voelt bij het juiste dieet dat je volgt, alle mensen die Het Mentale Dieet plan hebben gekocht zijn zeer tevreden over het afslankproduct. Mede dankzij hun eigen inzet hebben de afvallers van het Mentale Dieet Turbo plan m.b.v. een schema inzichtelijk kunnen maken om op de juiste manier, de juiste hoeveelheid kilo’s kwijt te raken.

Afvallen kan heel zwaar zijn, zelf heeft mijn zus afvallen met milkshakes geprobeerd en afvallen met nieuwe voedingselementen. Dat werkte niet goed voor haar, daarom is ze op zoek gegaan naar alternatieven voor het afvallen. Maar haar ervaringen met de Het Mentale Dieet Plan (verlaagde prijs) zijn zo goed, dat ze in de eerste week van het afvallen meer dan 4 KG aan met name buikvet is verloren.

Bestel nu

 Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace