DokterOnline kortingscode en ervaringen » geld besparen op medicijnen

dinsdag 26 juni 2018 | 1 reactie | in: Besparen, Gezondheid

Terwijl in Nederland alom word gemopperd om peperdure medicijnen, denken ze daar bij de internetapotheek Dokteronline anders over. DokterOnline is niet echt een apotheker, maar fungeert als tussenpersoon tussen patiënt, arts en apotheek.

Medicijnen nodig? Het kan voorkomen dat je geen zin of tijd hebt om naar de apotheek of drogist te gaan. Of in een extremer geval, dat je huisarts een bepaald (specifiek) medicijn niet wil voorschrijven. Of gewoonweg niet graag naar de dokter gaat.

Maar waarvan jezelf weet dat je er wel eens heel veel baat bij kunt hebben (om het te proberen), mede doordat je er zelf uitgebreid onderzoek naar hebt gedaan. Ook in dat geval kun je via DokterOnline een medicijn bestellen, mits het online consult word goedgekeurd.

De online informatiewebsite Dokteronline.com kan dan oplossing bieden. Iedereen heeft tegenwoordig wel internetverbinding en via deze website kun je doorgaans binnen een paar klikken het gewenste geneesmiddel bestellen.

Even voor de goede orde, Dokteronline.com is geen online apotheek, maar een informatieve website die een onlineservice biedt aan consumenten om op een veilige en discrete manier producten te krijgen van gecontroleerde Europese apotheken.

Dokteronline.com heeft afspraken gemaakt met verschillende onafhankelijke apotheken die ermee akkoord zijn gegaan klanten van Dokteronline.com te accepteren. En zelfs, indien nodig, regelt Dokteronline een consult met een Europese arts. De website is daarom dus feitelijk meer dan alleen een online apotheker, het is zogezegde ‘all inclusive gezondheidsservice’.

Geld besparen met Dokteronline.com

Als je medicijnen nodig hebt en niet naar buiten kan of deze liever online wilt bestellen, kun je aan Dokteronline.com de opdracht geven om op jouw naam de geneesmiddelen te bestellen. Wellicht vraag je je af hoe en hoeveel je mogelijk moet betalen.

Normaliter betaal je één bedrag aan Dokteronline.com voor de geleverde service, eventuele producten van een apotheek en mogelijke consult met een dokter.

Je kunt daardoor dus geld besparen op medicijnen uit de online apotheek van Dokteronline. Veel mensen willen liever anoniem een onbekende arts raadplegen bij bepaalde persoonlijke klachten of problemen.

Dokteronline.com biedt deze privacy. Bij een consult van een arts, ontvangt de dokter een gangbare vergoeding dat circa gelijk staat aan de vergoeding voor e-consult door Nederlandse verzekeraars aan Nederlandse artsen.

Je betaalt alleen niet rechtstreeks aan de arts, maar via Dokteronline.com. De online servicedienst claimt geen bemiddelingskosten in rekening te brengen, om de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden.

Hoe werkt DokterOnline?

Wat je moet weten voordat je medicijnen online besteld, is dat een doktersverklaring niet nodig is. En alle medicijnen die in het assortiment beschikbaar zijn kun je bestellen. Indien nodig en na goedkeuring van de behandeling zal de medicatie worden opgezonden. Een kleine greep van de populaire medicijnen uit het assortiment van DokterOnline zijn:

Als je zeker weet welk medicijn je nodig hebt en wilt proberen, bijvoorbeeld tegen depressie, stress, zenuwen of concentratieproblemen dan kun je bij Dokter Online je bestelling plaatsen.

Geld besparen op medicijnen:

✓ Hooikoorts? Prevalin biedt anti-allergiemedicijnen.
✓ Nutrilon peutermelk
✓ Huidaandoening? Echinaforce creme
✓ Dementie? Dokter Online bied verscheidende anti-dementiemedicijnen. Zoals Memantine, een NMDA-recepterantagonist verbetert de overdracht van zenuwsignalen en geheugen.
✓ Rusteloze benen? Mirapexin (Pramipexol) of Neupro. Dopamine-agonisten die de dopaminereceptoren in de hersenen stimuleren.
Zyban (om te stoppen met roken)
✓ Ziekte van Parkinson? Ropinirol kan uitkomst bieden. Een andere dopamine-agonist.
✓ Bètablokkers
✓ Langdurige stress/depressie? Koop de Burnout Combitest van Medivere. Deze test detecteert het niveau van de hormonen serotonine, noradrenaline, dopamine, DHEA, cortisol en adrenaline.
✓ Misselijkheid? Producten te koop in de winkel.
Gegeneraliseerde angststoornis of epilepsie? Lyrica bestellen

Drogisterijproducten

Bij Dokteronline kun je ook goed terecht voor artikelen die je normaliter zo bij de drogisterij kunt krijgen en geen recept nodig hebt. Je treft er typische drogisterijproducten als crèmes voor bijvoorbeeld acne, tegen rimpels en andere huidverzorgingsproducten.

Maar ook middeltjes tegen hoofdpijn, oorpijn, menstruatiepijn en rugpijn en testen tegen Soa’s als Chlamydia, herpes en hiv. Je kunt in een oogopslag zien of het gewenste product beschikbaar is en meteen bestellen zonder recept.  

Power to the patiënt!

Een van de belangrijke redenen waarom Dokteronline.com in het leven is geroepen, is dat de ondernemers van het bedrijf geloven dat cliënten heden ten dage heel goed hun eigen keuzes kunnen en mogen maken. En anno 2017 is vrijwel iedereen goed geïnformeerd en bekend met internet waar alle informatie over medicijnen en keuzemogelijkheden makkelijk toegankelijk is.

Dokteronline is van mening dat je hierdoor minder afhankelijk bent van instanties en artsen die nog moeten acclimatiseren aan de moderne en digitale  samenleving. Het biedt gebruikers een veilig platform om zelf over je lijf te kunnen beslissen.

medicijnen kopen

Alleen echte merk-medicijnen

Door samenwerking met gevalideerde artsen en apotheken vind je op Dokteronline.com alleen medicijnen, behandelingen en producten van officiële fabrikanten. Geen illegaal namaakpillen met schadelijke werking waar je ziek van kan worden. Betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel.

Stoppen met roken? Zet nu de eerste stap via DokterOnline!

Als u slecht slaapt vanwege het roken (nicotine) en de bijbehorende stimulerende effecten, dan kunt u nicotinepleisters kopen. Om van uw verslaving af te komen. Slaappillen zijn ook een optie, maar niet ideaal i.c.m. nicotine. Nicotine is een stimulerend middel (zoals caffeïne), maar dat wil nog niet zeggen dat het alleen maar slechte eigenschappen heeft.

Over nicotine is veel onderzoek over te lezen, zoals upregulatie van de dopamine receptoren. Maar volgens mij is het al in al beter om in zijn geheel te stoppen met sigaretten; lees meer over de voordelen van nicotine op: voordelen van nicotine.

Via deze online doktersdienst heeft u de mogelijkheid om te stoppen met de roken. Een van de meest effectieve methodes om te stoppen zijn; nicotinepleisters, Zyban, Nicotinell kauwgom, Nicorette.

Dokteronline apotheker prijzen medicijnen

Ervaringen van Dokter online

Er word serieus naar je ziektebeeld gekeken en aansluitend daarop worden medicijnen voorgeschreven. Zelf had ik Memantine besteld en in korte tijd al in huis en kon snel met de genezing beginnen. Met mij gaat het nu al stukken beter en zit ook nog eens lekkerder in mijn vel. Werd keurig en netjes op tijd afgeleverd.

Acties bij Dokteronline

Ga je gewoon liever niet met je klachten naar de huisarts? Bij Dokter Online kun je je medicijnen eenvoudig bestellen. Klachten die vooral gericht zijn op lifestyle, schaamte, seksualiteit, uiterlijke verzorging, pijn en andere aandoeningen. In een neutrale verpakking worden uw medicijnen thuis afgeleverd.

Medicijnen en producten kunnen goedkoper worden gekocht en geboekt met een Dokter Online actie.  En als u direct heeft betaald met iDeal, Billing, Klarna of een overboeking kunt u het product de volgende dag al in huis verwachten. In verschillende vormen kun je dan €15 besparen op producten (zoals zelftesten of een elektrische tandenborstel).


1 reactie op “DokterOnline kortingscode en ervaringen » geld besparen op medicijnen”


  1. Geld besparen op je energierekening en verwarming doe je zo! zei op 14 januari 2019 om 10:39:

    […] honderden euro’s jaarlijks te besparen op je energierekening moet je op zoek- en vergelijkstocht naar een goedkopere leverancier. Net […]Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace