Derek Ogilvie lijkt te zijn ontmaskerd

zaterdag 7 januari 2012 | geen reacties | in: Nieuws, Overig

Spannende televisie aanstaande maandag 9 Januari om 21.55 uur bij de VARA in het nieuwe programma RamBam, maar niet geheel verrassend voor velen die bekend zijn met de zogenaamde speciale gave van Derek Ogilvie. In de eerste aflevering van RamBam zal Derek Ogilvie uitgebreid aan bod komen en tijdens deze onthulling zal er van alles aan de kaak worden gesteld, waaruit zal blijken dat Derek Ogilvie een oplichter en buitengewoon nep is. Een voorproefje van de eerste aflevering staan online en zijn hier te bekijken.

Bedenk dan goed dat Derek Ogilvie al meerdere malen is ontmaskerd in Engeland, waarbij hij altijd systematisch dezelfde trucs naar boven haalt om met geesten te kunnen fluisteren. Voor iedereen die het interessant vindt kan de nieuwe show aanstaande maandag bekijken en zelf oordelen/beslissen hoe Derek Ogilvie in elkaar steekt als paranormaal begaafd persoon. In verscheidende RTL programma’s lijkt dit al vele malen te zijn bewezen onder normale natuurverschijnselen.

Derek Ogilvie oplichter of nepReageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace