De meest populaire gratis acties van dit moment

zondag 14 oktober 2012 | geen reacties | in: Alle acties, Besparen, Huishouden

Aantal populaire gratis acties

Waarom meer betalen dan nodig is? De beste acties vind je op gratis-zakgeld.nl

Een dag gratis sporten bij SportCity

De herfstblaadjes vallen en de kerstdagen staan eerder voor de deur dan je denkt. Tijden waar je liever thuisblijft, sneller op de bank blijft hangen en feesten die lekker eten met zich meebrengen. Je bent al gauw minder actief en voordat de kilootjes aankomen, breng dan een bezoek aan de sportschool en blijf lekker fit. Reden te meer omdat SportCity de actie heeft dat je gratis een dag mag komen sporten en gebruik mag maken van de faciliteiten zoals de fitnessschool, maar ook de squashbanen, zonnebank en eventueel de kinderopvang. All Inclusive genieten op een van de vele locaties in Nederland. Neem gauw een kijkje op www.sportcity.nl

Gratis naar Artis met de Superdieren van Albert Heijn

Van 1 oktober tot en met 11 november 2012 ontvang je bij Albert Heijn bij elke 10 euro die je aan boodschappen besteedt, maar liefst vier Superdierenkaartjes. Totaal zijn er zo’n 204 verschillende Superdieren te sparen, die je kunt verzamelen in het lollige verzamel- en doeboek. Het boek is te koop voor 2.49 euro. Op is op, dus wees er snel bij. Je kunt ook online het Superdierenspel spelen. De speler met de meeste punten aan het einde van de actie wint toegangskaarten voor het hele gezin naar Artis.

15% korting op de Henriksdal serie bij Ikea

Nieuwe eetkamerstoelen nodig? Of barkrukken? Profiteer dan snel van de actie die Ikea heeft lopen. Van 1 oktober tot en met zondag 14 oktober ontvang je maar liefst 15% korting op de gehele Henriksdal serie stoelen als je Ikea Family lid bent. Ben je dat nog niet, dan kun je meteen gratis lid worden bij binnenkomst van deze Zweedse meubel- en woonartikelen concern.

Gratis puppypakket bij Eukanuba

Heb jij een puppy? Dan wil je die natuurlijk gezond voedsel geven. Vraag nu een gratis puppypakket aan via de website http://www.eukanuba.nl en geef je puppy een goede start. Na aanmelding krijg je behalve het proefpakket ook een coupon voor een gratis Eukanuba Puppy&Junior verpakking van een of drie kilo.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace