Cruises vanuit Nederland Arke aanbiedingen bekijken

woensdag 1 februari 2012 | geen reacties | in: Alle acties, Vakantie

Cruises

De luxe van cruises valt steeds meer mensen op. Niet gek dus dat de cruises erg geliefd zijn onder de meest uiteenlopende toeristen. Deze ontspannen vorm van vakantie, waarbij je gedurende de hele reis dezelfde hotelkamer houdt, laat je ook nog eens wat zien van de mooiste plaatsen op aarde.

Goedkope cruises

Bestemmingen
Middellandse Zee
Cruiseschepen van over de hele wereld doen allerlei gebieden aan, waaronder de Middellandse Zee. Hier zijn tal van combinaties mogelijk. Zo reis je via Italië naar Tunesië, Cyprus, Egypte en Israël, of doe je de Griekse eilanden aan in combinatie met Turkse badplaatsen. Ook een cruise vanuit Zuid-Frankrijk richting Spaanse en Italiaanse bestemmingen vormt geen uitzondering.

Caraïben
Zoek je het liever wat verder en wat meer tropisch? Dan kun je aan boord gaan van de cruiseschepen in het Caraïbisch gebied. Vanuit Florida vertrekken om de haverklap cruiseschepen naar bestemmingen als de Dominicaanse Republiek, de Nederlandse Antillen, Aruba, Suriname, Panama, Costa Rica, Mexico en Honduras. Een combinatie van cruises is uiteraard ook mogelijk.

Rederijen
De cruiseschepen varen onder de vlag van diverse rederijen en vakantieaanbieders zoals Arke, die allerlei aanbiedingen elke zomer er op los laten. Er is dan ook volop aanbod. Ga je mee met de luxe schepen van Royal Caribean, of vaar je mee met de keten MSC? De keuze is enorm. Ook voor kinderen zijn er leuke cruises te vinden, waaronder een cruiseschip dat geheel in de stijl van Disney vaart.

Aan boord
De cruiseschepen kenmerken zich door de luxe en het aanbod aan boord. Zo beschikken de meeste cruiseschepen over meerdere zwembaden, zijn er talloze barretjes en restaurants te vinden, kun je een casino of een danszaal bezoeken? Ook hebben de cruiseschepen maar al te vaak botanische tuinen, klimmuren of zelfs een ijsbaan aan boord. Je kunt het zo gek niet bedenken of het valt te beleven.

Mee op cruise?
Cruises kun je op verschillende manieren boeken. Je kunt gaan voor een volledige reis, inclusief vlucht, maar ook voor een cruise only. In dat geval betaal je alleen voor de cruise en dien je zelf op de plaats van bestemming te komen.

Cruise boeken
Via het reisbureau, online via de rederij of door middel van diverse websites kun je een kant en klare cruise boeken. Meestal is deze voorzien van een heen- en terugvlucht en een accommodatie op de plaats waar je aan boord gaat. Ook een pendelbusje van het hotel naar de haven is hierbij inbegrepen.

Cruise only
Liever alleen een cruise boeken? Dat kan ook. In dat geval kun je zelf op de plaats van bestemming, bijvoorbeeld Miami, nog een hotel bijboeken om een paar dagen van tevoren of na de cruise van deze plaats te genieten.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace