Cadeaubon & tegoedbon maken voor moederdag, weekendje weg of een verjaardag

donderdag 12 december 2013 | geen reacties | in: Besparen, Handig, Voordeel

Een persoonlijk cadeau

Je hebt het na Sinterklaas en Kerst misschien even helemaal gehad met het verzinnen van originele cadeaus.  Maar toch zul je vroeg of laat weer aan de slag moeten voor je man, vrouw, kind, of wie dan ook. Misschien is er een verjaardag, bruiloft of iets anders in aantocht wat je aandacht opeist. Wat zul je moeten geven? Zal je cadeau wel op prijs gesteld worden?

Cadeau- of geschenkenbon

Misschien is een cadeau- of geschenkenbon een slim idee. De ontvanger kan hiervoor bijvoorbeeld een boek kopen of wat anders aanschaffen. Altijd staat er wel wat op het verlanglijstje! Een cadeaubon blijft zelfs een verrassing voor iemand die in je ogen misschien alles al heeft, maar met de bon zich toch naar een winkel zal begeven om een nieuwe droom in vervulling te doen gaan.

Je cadeau- of geschenkenbon origineel gepresenteerd

Misschien vind je het schenken van een cadeaubon maar een saaie bedoening. Je kunt er echter een feestelijke aangelegenheid van maken door je tegoedbon vergezeld te doen gaan van een leuke surprise. En je hebt helemaal succes wanneer je ook nog zorgt voor een grappig gedicht of een persoonlijke tekst. Een surprise maakt je cadeaubon extra spannend, zeker als je die vergezeld doet gaan van een vrolijke noot.

Stel dat je ‘Een weekendje’ cadeau wilt doen of iemand met een etentje wilt verrassen. Of je hebt als verrassing een hotelletje gereserveerd of een vakantiehuisje gehuurd. Vraag dan een folder aan of haal je informatie van internet. Met wat plakken en knippen is je cadeaubon snel ontworpen. Een cadeaubon zelf maken is voor de gelukkige een enorme verrassing die nooit meer vergeten zal worden.

Even googelen

Ideeën genoeg! Je hoeft maar even te googelen of je stuit op allerlei creatieve ideeën. Je ziet er niet alleen hoe je een leuke surprise kunt maken, maar ook hoe je een originele cadeau- of geschenkenbon ontwerpt. Googel bijvoorbeeld ‘surprises maken’ en je vindt de interessante website knutselidee.nl/thema/surprise.htm. Je krijgt er allerlei ideetjes aangereikt die eenvoudig zijn uit te voeren.

Nog professioneler aanpakken

Wil je het nog professioneler aanpakken? Ga dan bijvoorbeeld naar bonnenfabriek.nl en ontwerp via deze website een originele cadeaubon. Alles werkt kinderlijk eenvoudig en de website van begeleidt je van stap tot stap. Je kunt gebruik maken van standaard teksten, maar ook je eigen tekst invoeren. Duik nog even in je foto-archief en voeg nog één of twee foto’s toe die net dat persoonlijke tintje aan je cadeau geven. Succes verzekerd! Heb je de geschenkenbon voor 15.30 uur ontworpen en besteld, dan zorgt PostNL ervoor dat deze de volgende dag op de deurmat van de gelukkige ligt!

Heb je nog vragen? Bij ‘Veel gestelde vragen’ vind je vast het antwoord dat je nodig hebt. Je kunt ook een virtueel bezoekje brengen aan Vistaprint.nl en daar je eigen cadeaubon ontwerpen. Of Google even ‘cadeaubon maken’ en je kunt te kust en te keur gaan. Op deze manier kun je dus je eigen tegoedbon maken en uitprinten. Je kunt de cadeaubon rechtstreeks naar de gelukkige laten sturen of naar je huisadres om er een leuke surprise bij te maken.Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace