Blokker aanbiedingen » Ongelofelijk goedkoop shoppen in deze winkel

maandag 10 september 2018 | 1 reactie | in: Korting, Winkels

Elke week ploft de nieuwe reclamefolder van de Blokker boordevol aanbiedingen weer op je deurmat. Wees slim, bekijk de aanbiedingen en shop tegen afgeprijsde prijzen. En zo verdien je je geld weer terug!

Heb jij de allernieuwste Blokker folder al in je brievenbus ontvangen? Dat is natuurlijk: als je geen Nee – Nee sticker op je brievenbus hebt staan. Deze folder is eigenlijk meer dan een foldertje; het boekje bestaat gemiddeld uit zo’n dertig pagina’s en is leuk om door te bladeren. Niet alleen voor de mooie, wekelijkse aanbiedingen, maar ook om inspiratie op te doen of om op de hoogte te blijven van de nieuwste apparaten en trends.

Natuurlijk is wellicht de meest voor de hand liggende reden om het eens goed door te bladeren: geld besparen! En dat kan heel goed met de Blokker folder, want je zult zien dat er zoveel aanbiedingen in staan, zodat je volop kan profiteren van de vele afgeprijsde artikelen. En dat kan je uiteindelijk veel geld schelen.

Blokker goedkoop winkelen

Bezoek blokker.nl

Blokker: de huishoudspecialist en zoveel meer

De Blokker is specialist als het aankomt op ander meer huishoudelijke artikelen, maar het aanbod van de Blokker vermeerdert met de dag. Zo kun je ook bij deze winkel ook terecht voor bijvoorbeeld schoonmaakartikelen, speelgoed, tuinartikelen en leuke cadeaus.

Maar ook voor elektrische tandenborstels, boeken, beddengoed, woonartikelen en reisartikelen. En ook voor kortingen op leuke uitjes naar bijvoorbeeld De Efteling of Duinrell.

De Nederlandse winkelketen Blokker bestaat inmiddels al zo’n 122 jaar en had in 2015 meer dan achthonderd winkels in Nederland, België, Suriname en Luxemburg. Om klanten op de hoogte te houden, komt er elke week een nieuwe folder uit met de laatste aanbiedingen en koopjes.

In de folder die elke week uitkomt zijn uiteenlopende producten sterk afgeprijsd en soms zijn er ook bepaalde acties als drie halen, twee betalen of inruilacties. Een weldaad voor je portemonnee!

Groot verlanglijstje bij de Blokker

Vooral tijdens verjaardagen, sinterklaas & de kerstperiode komt winkelend publiek met een verlanglijstje naar de Blokker. Alle wensen die ze dan verzameld hebben kopen ze goedkoop in. Zelfs voor de mensen die een bijstandsuitkering ontvangen een laag budget hebben, kan winkelen bij de Blokker verassend leuk uitpakken.

Er zijn producten in de webshop te koop voor minder dan €5 euro. En je kunt zelfs selecteren naar prijs in de webwinkel. Bekijk snel de webshop voor alle spotgoedkope prijsjes!

Klantenreview – Al jaren een fijne winkel met lieve mensen

Gerda van Bunningen – Ik kom al jaren bij de Blokker voor al mijn huishoudelijke artikelen en word altijd goed geholpen. Eens was ik op zoek naar de juiste schoonmaakdoekjes voor de reiniging van mijn meubilair. Ze hebben mij uitgebreid geholpen om het juiste product te verkopen. Topservice! Bij de Action had ik ook mijn boodschappen kunnen doen, maar koos toch voor de vertrouwde Blokker.

blokker korting en tips

Geen folder ontvangen?

Als je geen folder in de bus hebt ontvangen, dan kun je deze altijd nog online bekijken. Op die manier hoeft geen aanbieding meer gemist te worden. Ga naar de blokker website om de folder online te bekijken; sneller is om op de volgende link te klikken: https://www.blokker.nl/t/folder.

Of bekijk deze online op de website van reclamfolder.nl. Hier vind je overigens reclamefolders van meerdere winkels, eenvoudig gecategoriseerd. De Blokker folder bekijken via de app kan ook, via de applicatie ‘AlleFolders’ die gratis te downloaden is.

Online winkelen bij de Blokker

Degenen die liever thuis online shoppen, kunnen ook goed terecht bij de Blokker. Ga naar www.blokker.nl om vanuit je luie stoel de producten van de winkel en natuurlijk ook de aanbiedingen eens te bekijken. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden over de laatste aanbiedingen? Via de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van leuke aanbiedingen en op die manier hoef je voortaan geen enkel koopje meer te missen.

Kortingscode invoeren en gebruiken

Degene die liever thuis online shoppen, kunnen ook goed terecht bij de Blokker. Als er een kortingscode beschikbaar is kun je die invoeren en korting ontvangen op je product. Met een snelle levering en de mogelijkheid tot retourneren bied de webshop een uitstekende klantservice.

Blokker kortingscode invoeren


1 reactie op “Blokker aanbiedingen » Ongelofelijk goedkoop shoppen in deze winkel”


  1. Gemakkelijk ramen lappen of wassen met tips voor een goed resultaat zei op 11 september 2018 om 15:58:

    […] in de emmer water te gieten. Bevochtig dan de spons en neem hiermee de ramen en kozijnen af. Alle schoonmaakspullen koop je voordelig bij Blokker en zaken zoals Action of […]Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace