Bespaarcheck voor een nog goedkopere uitvaartverzekering

maandag 12 december 2011 | geen reacties | in: Alle acties, Besparen, Financieel

Haal vele voordelen bij het doen van een bespaarcheck van Vollebregt

Vergelijken loont om goed te kunnen besparen op bijvoorbeeld uw uitvaartverzekering, de bespaarcheck van Vollebregt kan u goed op weg helpen. U kunt veel besparen als u de premies en voorwaarden van verschillende verzekeringsmaatschappijen goed met elkaar vergelijkt  (vraag een stuk of vijf offertes aan). Dat vergelijken is lang niet altijd makkelijk, maar internet kan u daarbij helpen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar de voordeligste uitvaartverzekering of de allergoedkoopste autoverzekering? Verschillende vergelijkingssites geven u graag een advies op maat. Let wel op: uit een praktijkproef van de Geldgids blijkt dat de sites niet allemaal onafhankelijk zijn en soms zijn er te weinig aanbieders in de vergelijking opgenomen. Bovendien zijn er veel sites die direct doorlinken naar tussenpersonen of duidelijk samenwerken met een bepaalde aanbieder. Als u op zo’n advies blindvaart, kunt u alsnog te duur uit zijn. De vergelijkende tests van de Consumentenbond zijn onafhankelijk en betrouwbaar. En op de site (www.consumentenbond.nl) staan modules voor het vinden van de voor u beste en voordeligste auto- en zorgverzekering.

Overstappen uitvaartverzekering

Heeft u al een uitvaartverzekering, maar heeft u een goedkopere maatschappij gevonden? Per eerstvolgende premie- of contractvervaldatum mag u overstappen. Houd wel rekening met de opzegtermijn. Verhoogt de verzekeraar de premie of zijn de polisvoorwaarden slechter geworden, dan kunt u onmiddellijk opzeggen. Vanaf 2010 is de maximale contractsduur voor verzekeringen één jaar geworden. U kunt nu dus veel sneller overstappen op een voordeligere aanbieder.

Doe gratis de Vollebregt bespaarcheck online voor je uitvaartverzekering!

Bespaarcheck goedkope uitvaartverzekering
Goed om te weten over verzekeringen – Is uw uitvaartverzekering ook een woekerpolis?

• Een overlijdensrisicoverzekering kan zinvol zijn als door overlijden de partner en/of kinderen met te weinig inkomen of vermogen zouden achterblijven. Voor alleenstaanden of stellen met elk een goed inkomen is zo’n verzekering vaak niet nodig.
• Vraag minimaal drie offertes aan met hetzelfde verzekerde bedrag en een gelijke looptijd. Als u wilt oversluiten, moet u kiezen voor een looptijd die gelijk is aan de resterende looptijd van de oude verzekering.
• Sluit nooit een verzekering af waarbij u de premie voor de hele looptijd in één keer vooruitbetaalt, omdat het de vraag is wat u hiervan terugziet als u de polis eerder beëindigt.
• Sommige verzekeringen zijn op te smukken met allerlei extra’s, zoals een ongevallenverzekering.
• Let op dat de verzekering geen en bloc-clausule heeft, anders kan tussentijds de premie worden verhoogd.
• Zeg nooit de oude verzekering op voordat u geaccepteerd bent bij een nieuwe. Zeker niet als u bang bent dat u niet door de medische keuring komt.

Doe gratis de Vollebregt bespaarcheck online voor je uitvaartverzekering!Reageer

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw e-mailadres wordt niet geplaatst op onze website. Spam wordt verwijderd op deze website.

Meld je aan bij een spaarprogramma: Goudmails Euroclix Moneymiljonair Sneleuro Zinngeld Geldrace